Nu imi simt bebele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Syb, tu cum ai placenta situata? Uneori o placenta anterioara poate "camufla" miscarile pina in saptamini mai mari...Daca te vei duce la eco morfologica in jur de 20 de saptamini atunci vei putea vedea mai bine despre ce e vorba.NU stiu daca in Franta merge, dar daca eu as fi ingrijorata, m-as duce direct la urgenta sa spun ca nu MAI simt miscarile.

Mariana 16+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am simit la prima sarcina destul de repede la 16 saptamani, iar la a doua pe la 20. Auzisem si eu ca la a doua trebuie sa simti relativ repede, ca doar stii ce si cum, dar la mine nu s-a verificat. Eu zic sa nu te impacientezi.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Sybille , te sfatuiesc sa-ti cumperi un doppler fetal , sa-ti poti asculta copilul . Si eu am un bebe scump la vedere si fara masinaria respectiva as fi innebunit de grija ! Pentru linistea ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si nu poti sa mergi la urgenta sa le spui ca nu te simti bine si ca nu il simti pe beb si sa vada daca totul e ok.Eu asa faceam cu Alex, de ma cunostea tot spitalu, inclusiv portaru, si vreau sa spun ca eram saptamanal la ei.
ai grija de tine si nu te stresa prea tare ca nu ii face bine lui bebe

mami siAlex(29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Se pare ca am noroc cu o ginecoloaga de treaba ( e cea care imi urmareste sarcina) care a acceptat sa ma primeasca maine si sa ii asculte inimioara. De fapt am vorbit intai cu secretara ei si i-am spus ca in saptamana 17 am simtit bebele si de atunci nu am mai simtit si ea a vb cu doctorita si mi-a lasat apoi mesaj pe mobil ca pot sa vin maine la control. E greu sa imi controlez stresul ...

Plus ca am avut intotdeauna atata noroc in viata, incat ma obsedeaza gandul ca reversul medaliei va fi pentru copiii mei.

Virgo, ce fel de doppler fetal ai ? Adica ce marca ? Eu am vrut sa-mi iau unul la sarcina trecuta, dar cum Vladimir misca frecvent nu am mai luat.

Sibylle saptamana 19

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mariana, ai avut dreptate. E din cauza placentei anterioare care ocupa o suprafata destul de mare si care ascunde miscarile bebelusei. A mai spus ca va trebui sa astept pana voi simti miscare prin burtica. Sunt linistita ca e bine si ca exista o explicatie logica.

Sibylle saptamana 19

Nasterea ariciului junior
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

sybile, abia acum am vazut mesajul tau...as fii vrut sa-l va ieri si sa-ti pot spune ca poti merge la orice spital care are un serviciu maternitate si sa spui ca nu simti copilul...orice medic sau sage femme cu nitzica minte te va lua in serios. Te asigur, eu am testat!
si eu am simtit bb mai spre 18 s...unele zile mai putin, altele mai mult.
Acum nu pot sa-l ignor nici sa vreau!
si o sarcina cat mai usoara!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Virgo, ce fel de doppler fetal ai ? Adica ce marca ? Eu am vrut sa-mi iau unul la sarcina trecuta, dar cum Vladimir misca frecvent nu am mai luat.

Sibylle saptamana 19

E un Doptone , l-am comandat din Anglia . Dar e la fel ca cel al moasei , deci semiprofesional . Pe la Prenatal vazusem ceva asemanator dar intr-o forma mai "comerciala" , Baby Sounds parca . Sunt multe modele pe piata , ai de unde alege .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Sibyll, ma bucur ca totul e ok.

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

buna fetelor!

am si eu o problema...am 34 de sapt si nu prea o mai simt pe bbica mea! ori se misca f putin si doarme mult, ori sunt eu un pic dusa. adevarul e ca dupa ce am aflat povestea Biancai Brad, am cam luat-o razna!

urmatoarea eco o avem peste 2 sapt

nu vreau sa par alarmista dar as vrea sa aflu niste pareri pertinente, daca si la voi prin sapt 34 ati trecut prin asta sau nu!

va multumesc

Mergi la inceput