Nu imi simt bebele
Sunt in saptamana 19, e a doua sarcina si inca nu imi simt bebele. Am doar mici contractii, insa nici o miscare ...
Cat sa mai astept ? Sa incerc sa ajung la un doctor, macar sa ii asculte inimioara ?
Raspunsuri
acina spune:
Sibylle , eu la a 2-a sarcina am simtit pe la 12-13 saptamani miscarile lui bb.Ai facut eco pana acum macar o data?
Eu am fost obsedata de sarcina asta , nu stiu ce am avut .La 5 sapt imediat dupa ce am facut testul de sarcina am avut sangerari, am sunat-o pe dr mea chiar atunci disperata.A doaua zi eram la ea .A fost prima eco.Pe la 8 sapt am facut din nou ca prima eco nu se vedea embrionul.
Mergi la dr sa te vada ecografic.
Anca
22 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Chuny spune:
Of, aici nu pot sa faci eco cand vrei. Eco am facut si la 17 saptamani totul era ok. Dar daca ma duc deseara la spital, nu stiu daca ma baga in seama cineva ...
Sibylle saptamana 18 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Nocom spune:
Fiind la a doua sarcina, si stiind ce inseqmna miscarile lui bebe, ar fi trebuit sa-l simti pe acuma, insa faptul ca nu-l simti nu ar trebui sa te inspaimante. Ca sa te linistetsti, dute la orice doctor ginecolog unde gasesti liber la ecograf si fa-ti o ecografie, asa vei sti sigur ca totul e in regula si bebe doar se lasa mai greu simtit. Poate fi micut, si de aceea sa nu-l simti.
Bafta si te asteptam cu vesti bune!!!
5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
aylin_tarcan spune:
eu am simtit la 16 saptamani (fiind la a doua sarcina). parerea mea este sa te duci la spital sa te puna la un monitor fetal ca sa te linistesti tu. daca era ok la ultima ecografie (desi nu il simteai) probabi ca este bine si acum. dar stresul nu face bine. asa ca incearca sa ajungi la un monitor fetal, pentru linistea si psihicul tau. sanatate multa si sarcina usoara!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Roxie spune:
Eu as merge la orice ecograf, nu neaparat la medicul meu, sau la spitalul unde merg deobicei. Sau chiar la ei si insisti pana te primesc. E mai important sa stai tu linistita.
Roxie, bubulutza Denisa
(23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)
gabitzam spune:
Eu sunt la a doua sarcina si l-am simtit pe bebe exact in ziua cand faceam 19 saptamani. Pina atunci n-am fost sigura ca-l simt cu adevarat. Dar facusem ecografii si stiam ca este bine si am stat linistita. Nici acum nu pot zice ca il simt foarte clar sau puternic sau in fiecare zi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_S spune:
Si eu sunt de parere ca ar fi bine sa te vada un medic. Eu am 13 saptamani si simt cum misca bb. Poate nu e nimic, pt fiecare mamica e altfel....eu si la prima sarcina am simtit foarte devreme miscarile copilului. Nu trebuie sa te ingrijorezi, de ex sunt mamici care spun ca atunci cand simti miscarea bebelusului esti fix la jumatatea termenului, tu mai ai o saptamana pana atunci.
Sa ne dai vesti.
Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
acina spune:
Sibylle daca ai fost la eco acum 2 sapt si era ok , nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, o sa simti tu si miscarile ei.Dar pt linistea ta n-ar strica o eco, daca ai reusi sa faci.
Anca
22 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Chuny spune:
Multumesc de raspunsuri. Din pacate aici nu poti face ecografie cand vrei, trebuie programata din timp. Si la medcul ginecolog trebuie sa fiu inscrisa ca sa ma primeasca. Ori al meu e chiar la spital si cu siguranta nu ma va primi rapid.
Eu si pe Vladimir l-am simtit tarziu, la 20 saptamani
Sibylle saptamana 18 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
onyxg1998 spune:
Sybile,
nu-ti face griji, daca ai fost la eco si ti-a spus ca totul este bine, nu-i momentul inca sa-ti faci ganduri. Oricum, chiar daca esti la a doua sarcina, unele mame simt mai devreme si altele mai tarziu. Eu te sfatuiesc sa-ti faci o progr. la eco pentru sapt. viitoare, daca nu-l simti pana la sfarsitul saptamanii mergi la eco si vezi ce si cum, dar te sfatuiesc sa nu te alarmezi inca.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James