Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Gata, randunici, v-am ajuns din urma.

Felicitari randunicilor cu bebei in grafic, grasunici si sanatosi.
Cat despre veatile rele, haideti sa nu ne lasam coplesite, fie pe pustie, la noi totul o sa fie bine, o sa vedeti.

Stela, tinem pumnii, Doamne ajuta sa se rezolve si sa te intorci acasica cu bine.

Kya, saru-mana pentru info, chiar am de gand sa ma duc la niste cursuri de respiratie, mai ales ca joi noapte a nascut o colega de-a mea o fetita sanatoasa si frumoasa, si abia acu am reusit sa vorbesc cu ea. Sunt acasa, sunt bine, dar m-a sfatuit sa fac musai niste cursuri de respiratie, ca e a avut senzatia ca se sufoca, ca lesina si nu putea sa impinga.
A nascut la Caritas, cu epidurala, dar mi-a zis ca a simtit aproape tot, probabil nu a fost foarte bine facuta. Oricum a facut si un atac de panica, asa ca mi-a recomandat un curs de respiratie. Mi-a zis ca si expulzia a simtit-o si a duru, dar a trecut, a mers pe picioare imediat dupa ce a nascut si totul e bine. N-a scapat de ce mi-e mie jena, si anume crede ca a facut pe ea in timpul nasterii, cica asta e senzatia si mie mi-e o rusine de mor.

Cat despre ce am facut eu in we, am fost la Ikea si mi-am cumparat canapea, 2 fotolii, o masuta de cafea si o comoda pt. salonul de sus si l-am amenajat in sfarsit (eu stau la casa si din 2004 ne tot chinuim s-o terminam, dar n-au fost finante), azi am gatit si m-am hodinit, bucuroasa ca mi-a trecut gatul.

Scuzati cearsaful, dar am incercat sa-mi justific absenta.

fetele si intru mai tarziu, ca are si randunelul treaba la PC.

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

De ce nu mi s-a colorat numele????
O fi din cauza ca sunt pe Mozilla????

Naty, sa-ti explic: eu imi stiu exact data conceptiei, deci stiu exact cand implinesc 9 luni adevarate, lasate de la D-zeu, adica in 24.02.08.Deci, luand in considerare aceasta data sunt in luna a 9-a, la inceput.
Stiu ca acum sarcina e numarata la 40 sapt, stiu teoriile tuturor, de la medici, din carti, de pe net, dar asta simt eu, si asta e numaratoarea mea, ce s-o intampla , cand voi naste, va fi de la D-zeu, dar eu ma ghidez dupa aceasta data, asta e feeling-ul meu.

Deci, mai are rost sa incerc sa ma colorez, daca sunt pe Mozilla????

[b][red]livi +34 [b][red] Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

livi, la mine pe mozzila nu mi-l arata colorat dar pe i. explorer mi-l arata..nu stiu de ce......
Eu parca pe explorer mi l-am colorat.
eu le am pe amandoua si mozilla si explorer

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Lyvy, inchide mai intai red si apoi b
Adica[ /red ] si apoi [ /b ]
Bara oblica inseamna inchiderea codului.

Kya 29+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

P.S. Vad ca incet, incet bifati listutza cu lucrusoare trebuincioase pt. bebe, eu nici macar nu am o listutza, d-apai sa fi cumparat ceva?! Sper sa nu intru in criza de timp!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Browser-ul Mozilla nu suporta feature-ul asta cu efectul glow la nume. Adica el este colorat, dar Mozilla nu ti-l arata.
Internet Explorer da. Deci daca nu ai decat Mozilla nu are sens, pentru ca oricum nu te vezi.

Deci Cris mergem? Pe mine ma interseaza foarte mult si cursul de alaptare. Cand mai aflu informatii, gen preturi si programari, iti spun.

Kya 29+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

criss nici eu nu am o listutza,iar cu , cumparatul mai am putin timp..la mine sotul nu e prea deacord sa cumpar asa devreme..barbatii astia....uffff

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Felicitari si tie Blankar si bine ca Eric a ramas Eric . Eu i-as fi zis aluia "da, asa de incet ma duc la p..., ca e placerea mai mare"-dar de fapt era prea idiot ca sa inteleaga...
Stela, stai linistita ca te controlez eu ce faci si iti pove pe sms daca se intampla ceva f palpitant pe crengutza . 600 puncte iti trebuie pt colorare, nu cred ca ai inca. Si zici ca randunoiul nu suporta sa te barbiereasca???Al meu nu mai poate de incantare...Plus ca sustine cu tarie ca nu mai sunt in stare sa imi fac dus singura (ca sa nu alunec, etc...texte) asa ca vine sa ma spele, ca pe copilas, din cap pana in fofo. Pai daca altceva nu poate?? Ce-i drept, la picioare imi e de un real folos, ca mi-e greu, la fel la iesitul din cada, ca-s ca un elefant care darama tot! Cat despre cumparaturi, eu am facut pe laptop o listutza cu tot ce am gasit de retinut, pe categorii: carucioare, paturi, lenjerie, scoici auto, cosmetice etc; ca in cazul ghinionist in care as ajunge in spital mai devreme sa stie randunoiul unde sa caute ce e de cumparat.
Olgutza, Laly, voi stiti bine ca bilele negre vi le dau cu multa dragoste! . Ei dar am vazut ca au dat roade si late strigaturi pe care le-am facut, anume Sovi, Luny, Cris si premianta Rox .
Asa ca acum simt nevoia sa-i fac o strigare lui Mami_papa. Nu scapa nimeni, va iau la rand daca absentati. Pai pana si americancele sunt mai vrednice, de avem ce citi mereu dimineata!

Naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN TRIMESTRUL 3!!! DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Alina,sar'na,te pupa mama,am gasit cum sa fac,dar deocamdata am prea putine pct.Oricum,am retinut.
Blankar,ma bucur ca e totul bine cu eric.Doamne ajuta-ne!
Felicitari si pucca..nu stiu dc am mai zis..cu starea mea..am uitat ce am mai zis..
Sunt tot felul de nenorociti pe strada,treb avut mare grija cum umblam.
Mie nu de mult mi s-a intamplat sa merg dimineata la serv,si pe drum sa se apropie un drogat tampit de mine si din senin sa zica sa-i fac,sa..naiba sa-l ia,si nefiind lume pe langa am inlemnit si m-am umplut de nervi, mi-a stricat toata ziua.Imi venea sa-i sparg capul,dar te pui??

Naty,eu am asa graficul:
luna6:24-27
7:28-31
8:32-35
9:36-40

Stela27+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png http://community.webshots.com/user/strstella
"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am ramas trasnita de ce ti s-a intamplat Ariel!!!! Trebuie multumit Lui Dumnezeu ca s-a terminat totul cu bine desi sunt sigura ca ai ramas marcata! Cred ca as fi reactionat exact la fel ca tine...

Acum cred ca ma intelegeti de ce vreau sa plec de aici...

Pucca felicitari ptr bebelina grasunica si voioasa !!! Cu lichidul din cate am auzit tre sa bei mai multa apa iar cu cordonul si bb Iannis are esarfa de cordon, dar am inteles ca e normal...sper sa nu si-l mai infasoare o data...ca mor!!!

Stella, ma la Bunul Dumnezeu sa va fie bine si sa va intoarceti de la dr. cu vesti bune! Fii optimista si ai grija de tine si de bb! Noi suntem alaturi de tine!!!

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput