Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru galerie si iertati-ma ca va scriu asa tarziu dar cum am venit de la doctor am adormit bustean.
Noi suntem bine, bebelina are 1.5kg, dezvoltata cu o saptamana in avans fata de UM, are 138 bpm, vioaie foc. Din pacate are cordonul ombilical in jurul gatului, dar larg din cate mi-a zis doctoritza. Lichid amniotic ar fi cam putin, dar nu cat sa ma ingrijoreze. Cat despre colul meu este tot ca acu 2 saptamani, de 2.64 cm inchis. Colesterolul nu trebuie sa ma ingrijoreze de loc, conform celor spuse de doctoritza mea, este ceva normal femei insarcinate, avand in vedere ca ea mi-a spus sa-mi mananc foarte bine ca sa-mi pot lua vitaminele din mancare, fara sa am nevoie de suplimente.
Peste 3 saptamani am iar eco la 33 de saptamani ca sa vedem cum stam cu lichidul. Deci m-am mai linistit cat de cat.
Inca o data mii de tuturor randunicilor!

+29, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu am pictat la semnatura, am schimbat si saptamana, maine facem 34, dar nu mai am rabdare, am pus de acum!!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam inca o data tuturor inimoaselor randunici care dau putere omului la nevoie.Gata,m-am intarit.
Am ras,in sfarsit, si pe dansa,dar a fost asa greu,greu tare,mai ales ca mai vine cate o contractie.Nu l-am mai asteptat pe randunoi,ca nu-i place deloc sa ma ajute cu asta,detesta chiar,mai mult m-ar fi incurcat,lui ii place altceva doar,dar asta e...nu e!!
Am facut si bagajelul,am anuntat si dr care m-a chemat urgent la prima ora maine..si asta e...mai rau ca si acum am amortit de la injectiile trecute si acum vine o noua bombardare.Dar macar dea Domnul sa scap repede si Teodora,manca-o-ar mama sa fie bine..
Iar de nenorocirea de care mi-a provocat chinul asta,mama ei,o sa am eu grija de acumca nu-i gluma.
Si o sa intreb dr dc nu vrea sa schimb Tardyferonul cu Fe Hausmann,dc ziceti ca asta nu constipa asa tare...
Asadar,eu o sa lipsesc motivat cine stie cat,dar cu poate scap repede..Doamne ajuta!
Voi scrieti aici de toate,tot ce mai cumparati,sa am ce citi cand revin..si sa aud numai de bine!

Of,ariel,ce m-a inspaimantAT ce vi s-a intamplat voua aseara..Doamne fere..adevarat ca tara asta a devenit de kk rau,cu atatia nemernici si drogati peste tot,stiu,ca mi s-a intamplat si mie de multe ori sa fiu speriata pe strada,dar macar nu eram gravi.In privinta asta,mai bine ca sunt in "inchisoare".Off, mai rau pt copilasii nostri ca nu vor avea nicio siguranta afara...Nenorocitii naibii...
Ma bucur ca ai gasit atatea chestii ieftine in dragon..chiar merita acolo.
Cand trec si eu de incercarile astea de acum cu contractiile,trimit si eu randunoiul cu socrela acolo.

Delph, contractiile sunt cand dureroase,cand nedureroase,dar nasol ca la mine au fost dese acum.Ai si tu grija ca nu-i de gluma!
Pucca felicitari pt vestile bune!!

Vad ca ati trecut la bibilit semnaturi..foarte bine,asta-i frumos.Am mai aflat si eu ceva ca tot vorbirati-rename la poze,ca de ingrosat si colorat semnatura m-am prins yo intr-o zi.
Eu tare as vrea sa stiu cum ati reusit unele din voi sa va colorati frumos numele de utilizator din stanga paginii..vreau si eu sa-mi afisez culoarea preferata!!

Pupici multi si sanatate!! Mai vb pana la noapte!!

Stela27+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png http://community.webshots.com/user/strstella
"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

STELA...sus in stanga la "Foloseste punctele", dai click la "Adauga efectul Glow la nume". Trebuie sa ai anumite puncte acumulate, daca ai toate punctele iti pui ce culoare vrei...sper ca ai inteles, (nu prea stiu sa explic asa bine)

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2

Alina29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!

ARIEL apropo de intamplarea ta sa-ti povestesc ce am patit si eu astazi.Oricum nu e asa nasoala povestea ca la tine numai ca mi-a sarit si mie tandra de numa. Ma indreptam spre cabinet si trec la o trecere de pietoni bineinteles ca nu mai am viteza ce o aveam inainte dar nici nu pot sa zic ca ma plimbam la care un imbecil: si cand te duci la p...la tot asa te misti? Am crezut ca-i sparg parbrizul asa de tare m-a enervat.E plin de badarani in tara asta, nu avem ce face.Asta e
Sa va povestesc cum a fost la doctor: eric e bine zicea dr. ca dupa masuratori e in grafic: are 1980 de grame,e vioi e ok si pana la urma asta conteaza .

va pup

blankar33 cu eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Pucca si Blankar felicitari pentru bebeii vostri

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vad ca am declansat o epidemie de pictat la semnaturi!
Bravo, Pucca, ma bucur mult pt colul inchis (mic-mic dar isi face treaba!). Si deci la 1500 g ar fi cu o sapt in avans? Chiar sunt curioasa cum iese si a mea poimaine, acum 3 sapt avea 1180 g si stiam ca in ultimul trimestru ei cresc cam cu 200 g pe saptamana (cine stie altfel, sa ma contrazica!) asa ca eu ma cam astept, daca nu a afectat-o tensiunea mea, la aprox 1600 g. Om vedea.
Alta chestie, Lyvy: iar ma zapacesc si nici nu mai gasesc link-ul cu imparteala saptamanilor pe luni, dar nu cred sa fii deja in luna a noua!-de cand incepe luna a 9-a, nu de la inceputul sapt 36?

Naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN TRIMESTRUL 3!!! DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sa vad daca am reusit???
Naty, iti zic imediat de ce zic asta, cu luna!!

[b][red]livi +34 [b][red] Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pucca,Blankar Felicitari pentru bebeii mari si grasani...vad ca avem numai bebelusi grasunei!Sa-i tina DD tot asa!
Naty,eu stiu ca de la inceputul saptamanii 36 incepe luna a 9!eu mai am doar 1 saptamana...Doamne-ajuta!

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor stiti cumva daca exista solutii pentru imbunatatirea lichidului amniotic? Sa beau mai multa apa?

+30, Bianca Maria

Mergi la inceput