PRIETENE FARA TITLU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu n-am apucat sa vad nici o poza aseara, deoarece, dupa ce s-a culcat Diana, a inceput sa tuseasca. Se trezea din somn, tusea, plangea, iar adormea. M-a disperat. Din 2 in 2 minute tusea. Asta pana la 12 noaptea. I-am dat Panadol, apoi in disperare de cauza, Stodal. Nu a mai tusit pana acum, cand s-a sculat. Ieri n-am mai stat la cabinet pentru ca era plin de copii, nu ajungeam nici in 2 ore. Acum ma duc s-o imbrac si mergem. Va spun ce are cand ma intorc. Parca vad ca nu scapam de antibiotic....

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele ! Si eu pe fuga,ca am urgente de facut si pe la amiaza soseste trupa de soc,cine stie la cat ajung acasa azi
DEEA ce fel de fotoliu? Eu si de-as vrea n-am unde-l pune.Fain ca ai pus filme noi,o sa ma distrez diseara cu Diana!
INGRID sper sa aveti mai mult noroc azi,sa intri sa ne zici.
ANA Clara cum mai e? Si ea inca mai tuseste?

O zi buna !

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata fetele,
Moni sarumana doamna pt aprecieri, arat si eu acum bine ca pana la 4 luni jumate numai cu capul in toeleta am stat.Deci tu poti sa treci la treaba, la "nambar tu" iti arat eu drumul pana la Brasov ca sa nasti in apa ...
Of m-a mancat undeva si m-am uitat si eu pe site-ul Biancai Brad , mai bine stateam potolita ca m-am miortait de numa.
Deea ce fain ca i-ati luat fotoliu Dariei, asta voiam si eu sa-i iau lui Andrei dar am vazut si o canapeluta f draguta in Cora.Unde ai poza cu fotoliu ca eu nu am gasit.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni da fata repeta tot copii astia.Andrei la fel .
Vine mama de afara si zice " e un frig afara...am intepenit" si el "buni a intepenit".Sau cand nu e cuminte il ameninta mama"iti dau o bataie ca cur" si el "buni da bataie a cui".
Sau se enerveaza Dan in trafic si incepe sa-l injure pe unul si la sfarsit zice " ...carnat" .Si Andrei zice "cainat".
Le-am zis de nu stiu cate ori ca asta e cu urechile deschise si inregistreaza tot.
Ingrid la Diana , succes la dr , poate scapati de antibiotic.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ACINA hai ca m-a umflat rasul ... pai daca mai trebuie sa nasc odata si o fac cu aceeasi viteza,in varianta ta nici n-apuc sa intru in bazinul cu apa
Apropo de ce aud strumfii primprejur si eu la fel tot ii zic lu' husband sa se abtina,dar ce sa mai zic ca ma mai scap si eu Am avut surpriza sa o aud pe Dia de cateva ori cand nu-i iesea nu stiu ce la jucat cu ceva gen ... BAGAM-AS Si precis m-oi fi scapat eu cand lucram si se tot bloca programul de conta ,fara sa imi dau seama .Da' nu stiu cum face ca le si utilizeaza in fraze exact unde trebuie A mai zis altadata si ... CE DACU!?! mi-a zis mami ca a auzit-o.

Mai nu mai cititi d-alea triste,eu special le-am ocolit - am prea multe pe cap acum,ca sa ma mai necajesc acum cu asa ceva

Gata pauza ...

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Am fost, eram primii, Diana cuminte foc, a respirat cand a pus-o pt ascultare la plamani, si era foarte mandra de ea ca stie sa respire cand zice pediatra..., of course ca a si deschis gura, doar ca nu cat trebuia, in fine, are in continuare rosu in gat, nu-i da antibiotic, ne-a marit doza de Eurespal (pe care nu i-am dat-o de vreo saptamana, dar asta n-o mai stia pediatra) si ne-a informat ca trebuie sa treaca...probabil e o viroza mai urata, in mod normal 5-7 zile tine. Si sa-i dam mancare in pauzele de la tuse...asta a fost buna, oricum! Ma si vad asteptand cu mancarea si hatz, cate o linguritza cand nu tuseste...
Acina, Deea, astept sa se culce si ma uit la poze. Ca acuma sunt mai calma...ieri am fost un dezastru ambulant. Nu-i asa Acina, ca e fain sa auzi un magnetofon viu? Cand repeta tot dupa tine....
Moni, eu demult am trecut la "in puii mei", tocmai sa evit injuratura romaneasca...ca stiu ca Diana una-doua o spune.
Azi m-a intrebat: unde e pestii? (ca avea undita in mana si cauta tabla cu pesti), iar eu am corectat-o: sunt. Chiar sunt curioasa, o fi retinut pt data viitoare?
A mancat putin, pe la 12 o duc la nani si am si eu 2 ore libere...apoi trebuie sa ma duc sa comand tortul pt ziua ei, pe care o tinem samabata, impreuna cu a sotului. El e nascut in 3 febr, ea in 31 ian, am facut o medie...
Ma duc s-o recuperez de la mama.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare ,
Clara inca tuseste , uneori scoate si un sunet ciudat , respiratia , zici ca ar fii bronsita , sper sa nu cobesc .
Mai nou doarme dimineata muult , am trezit-o eu la 9 ca altfel mai dormea.
Tineti-mi pumnii ca azi am o zii............. Trebuie sa merg sa fac o mamografie .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Of ca iar trebuie sa iau o pauza ca altfel tampesc aici
INGRID vezi mai ca e ok? E pe finish cu raceala, o sa vezi!
Io n-am trecut la pui ,ca eu mai mult cu fir-ar a naibii,frasul local,mai cate-un drac acolo Dar ce sa fac cu husbandu' care se mai uita la meciuri si la emisiuni de politica in prezenta ei? Ca norocul ca ai mei nu au vocabular neaos,macar atat ...
Apropo de corectat si eu o tot corectez cand zice E in loc de SUNT.astept si rezultate.
Gata pauza Si nu stiu daca mai apuc sa bag nasul pana plec ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Filmele nu le-am putut urca, mi-a dat eroare ...

Neata buna

Scriu tot telegrafic...

Daria are o pofta de mancare de ma sperie. Papa fata mea de cateva zile, ca un om mare (mic). De la 5 lingurite amarate, a ajuns sa termine castronul. Eu am ajuns sa fac matanii ... si ma minunez de numa. Cred ca ea mananca numai in anii cu sot. Anul trecut nu a mancat mai deloc ... dar anul asta ... vad ca recupereaza.

Sa va zic ce alta inventie a tras. S-a ascuns sub covertura, in pat. Ii vad conturul.Se joaca scunselea, cum facem de obicei. De obicei o strig odata, de doua ori .. si iese din ascunzatoare. Acu strig odata, de doua ori .. de trei ori .. daria nemiscata. strig din nou. Nu se misca nici un fir de par. Strig in continuare, vre-un minut intreg...nemiscata, neclintita. Ma duc pe langa ea, strigand-o, din ce in ce mai aproape si mai tare, ca sa ma simta ca ma apropi, Daria ... nemiscata. Ma duc exact langa ea, imi ating capul de capul ei de sub covertura ... Daria neclintita. Ridic covertura, Daria BAAAAU.

Noh .. cata putere de concentrare are !!! Sa nu imi vina sa cred. Nu s-a miscat deloc deloc, nu s-a clintit nici un fir de par, si s-a abtinut chiar si cand am fost aproape de ea. Incepe sa ma sperie fata asta. De la 2 ani sa fie asa de controlata ????

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Am revenit, adormise pe la 12 si apoi s-a trezit de la tuse, a mai lenevit in pat si a cerut de mancare! Sa-mi pice plombele, nu alta! Repede i-am adus de mancare, a vrut in pat...a mancat cateva linguri de supa de cartofi, apoi i-am adus papanasi cu branza. Asa frumos zicea papanasi, ca-mi venea s-o pup, dar m-am abtinut, nu vreau s-o deranjez cand mananca.... Acuma doarme. Din fericire.
Acina, ti-am vazut flacaul, tare scump e cum doarme in patutul nou . Dar nu cade de acolo? Ca Diana sigur ar pica, la cat se invarte toata noaptea...Iar tu arati foarte bine, doamna (ca sa te citez) .
AnaM, si Diana mai tragea un suierat dupa tuse, dar de 2 ori am auzit-o. Tu n-o mai duci la medic? Macar sa te linistesti...desi nu cred ca a facut bronsita. Bine ca doarme dimineatza, ehei, ce-as mai vrea si eu un copil din asta. Nici nu mai tin minte cum e sa te scoli pe la 9...
Deea, ce frumos picteaza Daria si cat de concentrata e sa nu greseasca ! Imi place fotoliul, eu de mult cochetez cu ideea de a-i cumpara unul. Ia sa vad eu, poate de ziua ei il bazai pe tatal meu sa-i cumpere unul.
Si ce daca sta cuminte cand se ascunde? Ai fata desteapta bre, stie ca trebuie sa taca. Pe Diana o pufneste rasul daca sunt aproape de ea...
Denisa, Diana e mai bine, mersi de intrebare. Am retinut ca Emma spune un cuvant pe litere APA, nu? Pai fata asta in cateva luni va citi, mai...
Moni, las ca acusi e iar vineri, zi scurta si gata cu lucrul. Asa zboara zilele astea de saptamana, ca ma intreb unde s-au dus?
Sa stii ca a dat rezultate corectatul asta, de ex acuma spune EU, cand vrea sa faca ceva singura. Am scapat de vesnicul TU.
Mai bag nasul la ea, sa nu se inece cumva. Revin pe seara.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput