PRIETENE FARA TITLU

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si eu iar.Am pus in sfarsit un filmuletz,ala unde cica face fata contabilitate.
DANA ti-am vazut printesele.Ce scumpa e Roxana cu codite!! Cate kg are acum? Mie mi se pare ca s-a rotunjit bine!
INGRID am vazut si filmuletele cu Diana ta.Si zi asa,a fost la toboganul albastru inchis bleu? Si ce fain accent are cand zice doi: DOIII Mi-a placut la nebunie mai ales filmul ala cu tortul.Si tortul ursulet,superb,Diana super fericita si zambareata ca i se canta la multi ani,atmosfera de-acolo in general A venit fuga pana si husbandu' sa vada,cand ti-a auzit vocea
DENISA te asteptam cu vaicaritul,nu te lasa la noi
ACINA tare mi-a placut faza cu PUN LA CALE
DEEA ce torturi mai facusi azi? Sau unde esti,sper ca n-ai iar ceva musafiri deosebiti Nici poze noi cu Daria nu am gasit
DANIELA hai ca nici Diana mea n-a vrut sa prea manance azi ...

M-am uitat acum cum umbla descultza,eu o vad ca umbla normal.Dar incaltata si mie mi se cam pare ca umbla mai impleticit asa ... O sa vad,o mai urmaresc si daca e cazul mergem si la un control.
Acum e iar la mami.Asta dupa ce a facut un pic de circ inainte.A umplut iar plasa - bagajul ei - cu de toate,inclusiv cu ziare Mai grav nu se lasa imbracata nicicum si iar a ajuns la coltz.Cum nu tacea si continua sa fie capoasa,am trimis-o pe mami la frate-meu un pic.Atunci sa vedeti.Diana de la coltz s-a oprit din tzipat si a intrebat: UNDE A PECAT BUNI? I-am zis ca a plecat acasa,ca s-a suparat pe ea si gata,n-o mai duce la ea.Atunci ... VEI A BUNIII!!! UEEEEEEEE Dupa 2 minute a revenit buni si abia atunci s-a lasat imbracata sa plece La final mi-a tras iar pe langa pupic si un IALTA-MA MAMI ...
Si sa va mai zic ce-a facut.A tras un kk pe ea,in pampers,dar ... IN CASUTZA!!!! Exact cum mai citeam p-aci ca faceau unii,adica se ascund sa faca kk!! Chestia asta o cam face de vreo saptamana Fac cu nervii,in loc sa vina sa zica ca sa mergem la WC,uite ce face ... Adevarul e ca vorbeam la telefon cu o matusa taman atunci,dar totusi ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Stai sa te inteleg Denisa, tu stai singura acasa cu cei doi copii si faci si toate lucrurile despre care vorbesti??? La mine ar fi o debandada completa si dupa o saptamana as fi internata la nebuni, fara nici un fel de gluma. pai mai pleaca mamaia dincolo la ei, sa manance sau te miri ce sa mai faca si daca intarzie mai mult de o ora sunt deja plina de draci si ies in usa si urlu dupa ea!! Biata femeie si are 76 ani si mai este si oarba
Denisa si eu ii faceam Ioanei branza cu iaurt, o poti face si cu lamaie dar am zis ca macar 2-3 luni sa o fac si eu cu calciu lactic cum am facut si la Ioana. Oricum ar fi nu este prea gustoasa si nici gand s-o manance simpla. O combin sistematic cu ceva fruct, caisa, piersica sau banana ca altfel nu aluneca pe gat. Eu ii dau ou la masa de pranz si sa stii ca eu prepar in fiecare zi o supa din multe legume in care adaug cand pasez ori piept pui ori ou, o sa urmeze ficatelul de pui si vitelul, apoi spre 10 luni peste dar atunci deja suntem mari si se face si vara si avem multe legume proaspete si dinti....Si rare sta in fund dar nu foarte multa vreme, se tot balangane si spre deosebire de Ioana care era o prudenta, el s-ar arunca si in cap daca vede ceva interesant in imediata apropiere sau nu.
Acum plec sa-i fac baie lui rares si apoi Ioanei si la culcare cu ei. Eu ii culc cam la aceeasi ora ca daca l-as culca mai devreme cu siguranta nu l-ar lasa sa doarma. Asa ca el adoarme cam pe ka 21-21.30 iar ioana 21.30- 22.
Mi-am tras un film si sper sa-l pot vedea in seara asta ca ma chinui de un an sa-l vad "The pursuit of happyness"
Pupici la toata lumea. Noapte buna

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-nu sunt singura cu cei 2 teroristi ca am stat 1luna si eram cum zici tu varza-emma e la geta,o doamna cu gradi acasa si are 4kids, de la 8-5pm(acasaturba ea ca nu maputeamocupaefectiv100% de ea si acolo e cu copii,invbata 2limbi si multe altele-deja vad ca 2poezii le zice mult mai bine si pe una o invata acuma-cea cu RICA), de aia le pot face.Da o sa mai incerc si eu cu fructe sa ii dau brinza, acum la prinz finnally a bagat vita cu legume,o sa ii dau si vitzel duminica cred ,dareu ii fac supa si i-o dau maxim 48deore,cum scrie la carte,sa fac zilnic numai pt el as lua-o razna,si i-am dat putzin peste si cred ca in max 2 saptii dau din nou.EU merg la el un pic mai repedecudiverisificarea fata deEmma, dar nu catimp ci ca proces de introducere-dc la emma asteptam 1sapt sa vad dc are reactzii,laelastept 3zile, ca deja suntsigura ca nuare,singura chestie care nu i-a priit a fost capsuna de la borcan-dar incercam mai incolo.Vizionare placutasipupici laminuni!
Moni-lasa mai ca si sorela are crize de 2zile,de aruncat ceva cand insist sau de refuzat papa dar cu desene maninca-e vb de fructe
Ingrid-vazut poze si filme,super faine.
DanaE-vazut si pe voi de ieri.
Mira,Acina,Anda-pupici
Merg safac o tocanitza ca mi-am curatzat zarzavatul si acum fac si cartofii si sa o dovedesc ca doarme Alex.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu nu va bag in seama .. ca am la treaba de nu stiu pe unde sa fug. Am intrat sa va pup. Azi tre sa termin al 4-lea tort de zilele astea. A venit primavara si a intrat lumea la pofte de dulce... spre bucuria buzunarului meu

http://community.webshots.com/user/torturi

http://community.webshots.com/user/daria_ioana

Mergi la inceput

DEEA lasa DC si baga mare la torturi daca ai comenzi en gros,ca trebuie bani de casa Recuperezi tu intre doua comenzi Pusi Dariei!
DENISA chiar ce activitati mai face Emma la Geta? Mai baga idei!

Pe mine m-a sunat mami sa imi zica ce perle mai scoate Diana.Dupa ce mi-a zis ea,mi-a povestit si Diana,in stilul ei ,evident .
Mami numara de zor banii,incasarile de pe ziua de azi,dar fiind magazin alimentar,are multe bancnote cu valori mici.Si Diana mea a tot stat si a privit-o (e moarta dupa bani) ,iar la un moment dat a intrebat-o: MAI POTZI BUNI?

Alta noutate e ca are un piculetz de muci de-azi dimineata,eu zic ca-s aparuti dupa baia de aseara,cum am spalat-o si pe cap ... Sper sa treaca repede de la sine,ca si altadata.

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Hello pe ziua de azi!
Mi-a zis mami ca Diana s-a trezit azi pe la 6 cu nasul infundat si n-a mai adormit,in plus s-a plans ca o doare capul si arata in frunte.Ca la sinusita.E clar ca de la spalatul pe cap a prins-o,chiar si eu mai patesc asa ... poate nu am uscat-o eu chiar complet,dar era cald in camera.Asta e,ii trece ei. Acum o astept sa o pun direct la nani,sper sa adoarma rapid.
Pe la 17 ne ducem iar la locul ala de joaca,deja m-a sunat prietena-mea ,sa mergem ,se vede ca au prins gustul si fetele ei Sper sa decurga totul conform planului.Deci pana doarme Diana sunt calare pe PC sa lucrez cat mai mult,pe urma distractia
INGRID poate pana saptamana viitoare isi revine Diana ta si veniti si voi
Restul lumii? Ce faceti in WE? Noi incercam si maine sa iesim la teatrul de papusi cum aveam in plan,dar n-am apucat sa ma interesez inca ce au in program.

Haaaa! Super! Acum am sunat,maine la 11 joaca "Scufita rosie" si "Motanul incaltzat" ,trebuie neaparat sa mergem,numai sa prindem bilete,am inteles ca e cam full si trebuie mers ceva mai devreme (s-a dus somnul meu de dimineata ).Abia astept sa vad cum reactioneaza Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

hello,girls!
imi bag si eu oleaca nasul pe aici,chiar daca nu am raspunsuri actualizate...
INGRID,sa stii ca si dani a avut cateva nopti cand a urlat vreo 2 ore in toiul noptii de nu stiam cum sa-l linistesc.nu vroia nici apa,nici suzi,nici in bratze nici in patutz.eram ororizata ca nu stiam ce are si ce sa-i fac.a doua zi era ca nou...pup dienutza mica
DEEA,nasoala patzania cu desenele...a mai luat legatura cu tine prietena ta?cum mai merge planul cu pensiunea?
MONI,deja vad ca te mosteneste dienutza, se baga la contabilitatzuri.cand o dai la gradi?
DENISA,pupici la micutzii tai!o sa-l dai si pe alex la gradi cand incepi munca?
ANAM,au venit socrii la tine?daca vrei sa trimitzi sau sa aduci pe cineva din tzara vezi ca sunt oferte super la easyjet,in mai-iunie costa vreo 30 de euro sa pleci in tara si vreo 50 sa te intorci.
noi suntem bine,dani incepe si el sa repete ca un papagal cam tot ce aude si tare mai poceste cuvintele...e cam gelos,sa nu ma vada ca iau alt copilas in bratze,asa ca nush ce o sa fie cand va veni fratziorul...
eu sunt relativ bine,pana luni cand incep munca si o sa ma doara toate cele.bineinteles ca am arsuri in fiecare noapte,ma balonez,ma doare spatele, si pe deasupra mi s-a rupt si o masea de tot si tare mi-e teama sa nu ma doara.banuiesc ca daca ma duc la dentist nu prea poate sa lucreze fara anestezie pe asa catastrofa dentara...
luni am de facut sii un vaccin din cauza de rh negativ
va pup si ne mai auzim noi...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (26) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Eu ma uit la Tv la .... Corsarul Negru Nu m-am putut abtine,asa ca am lasat balta conta si am trecut langa husband la
Diana inca doarme,macar de ar mai dormi pana e gata filmul ...
MIRELA eu am fost la dentist si mi-a facut anestezie si in timpul sarcinii,n-am avut probleme.Doar in primele 3 luni am evitat.Deci numai atat ai stat acasa??? Nasol.Pusi lui Dani,ma bucur ca incepe sa devina si el "papagal"
ma intorc la Tv,pe urma ne pregatim de tobogan,asa ca nu stiu daca mai bag nasul pana diseara.Eventual daca mai e vreo pauza publicitara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata. ca numai buna nu-i la noi, mie imi pica ochii in gura de somn ca Rare a luat si el muci si am avut o noapte de cosmar ca urla mititelul atunci cand se infunda si nu va spun cum urla cand incerc sa-l desfund. Doamne fereste sa ma apropii cu ceva de nasul lui. ioanei i-au mai trecut iar eu m-am ales cu niste herpes la gura, cred ca m-am simtit cam rau dar sa dea naiba daca mai am timp sa mai vait. Mi-ar trebui si mie niste macar niste odihna dar parca as putea. O sa dorm la pranz cu copii.
Regret ca n-am putut merge la ziua lui Vladimir. Ioanei sigur i-ar fi placut foarte mult. Poate ma intalnesc cu fetele cand o fi mai frumos afara si om fi si noi mai sanatosi.
Moni cred ca v-ati distrat foarte tare ieri la spatiu de joaca. sa ne povestesti cum a fost, n-am vazut daca ai pus ceva poze. Azi sunteti la teatru? Cred ca ar trebui sa ma mobilizez si eu s-o duc pe ioana la un teatru de papusi. Sa-mi spui cum a reactionat Diana.
Denisa, voi ce mai faceti? Mai aveti muci? Cum faci tu ma de ii dai lui Alex 48 de ore dintr-o mancare?? Eu ii fac lui Rares in fiecare zi alta si alta...deabia la Ioana am inceput sa-i dau ciorbita pe care am facut-o azi si maine, adica max 24 ore si atunci o clocotesc de o ia naiba, iar felul doi ii dau in fiecare zi altceva preparat. Deci timp pierdut la bucatarie angro. Mi-ar fi placut si mie o astfel de gradinita pentru Ioana, sa fie aproape, sa am incredere in educatoare si sa fie putini copii. Nici o speranta insa.
Mirela pupicei si sarcina usoara in continuare. Ai grija sa te odihnesti cat poti ca dupa ce nasti slabe sperante de odihna. Eu ma gandesc, ca macar pe la 1 an dupa nastere sa am si eu o noapte intreaga dormita.
Eu mi-am invatat si prost copilul ca nu m-am indurat sa fac altfel decat la Ioana si-l tin langa mine iar el profita si ma foloseste si pe post de suzeta ca sa-si calmeze diverse angoase, dureri, pofte... asa ca no way sa doarma toata noaptea. am zis ca-l intarc si pe el ca si pe ioana la 10 luni, pana atunci mai bagam laptic de la mami.
Deea tu ai terminat torturile sau esti la o alta transa? daria ce mai face?? Ce noutati ne spui despre ea?
Ioana m-a facut aseara proasta. Ea incepuse sa rascoleasca mancarea si arunca pe masa cu pulpele de pui iar eu i le-am luat si atunci mi-a zis proast-o cu un deget intins spre mine, a mai repetat odata ca eu ma uitam socata la ea iar a treia oara mi-a zis pleca proast-o. Am ramas muta o perioada dupa care am certat-o si am incercat sa aflu de unde stie ea sa vb asa. I-am edxplicat ca nu are voie sa vb asa cu nimeni. Stiu si de unde a invatat, o mai las sa se joace cu niste fete mai mari care probabil isi vb asa intre ele, nu o sa o mai las cu ele, o sa am de tras cu limbajul invatat din strada. Voi cum procedati cand apar noutati din astea in vocabularul lor??
Apropo Moni, cum o pui tu pe Diana la colt? Sta acolo? Se simte in vreun fel ca este pedepsita? Se corecteaza dupa??
Sa nu va inchipuiti ca Ioana este un copil rau, ca eu numa rautati spun despre ea aici, dimpotriva, dar caut raspunsurti la problemele pe care le am ca sa le depasesc mai usor in cazul in care ar exista niste solutii. Altfel fata mea este super desteapta si inteligenta si frumoasa si cuminte
M-am placintit...am si eu niste probleme existentiale de ma doare capul

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Buna si de la noi!
Mama Danielo m-ai zapacit cu intrebarile,nu mai stiu cu care sa incep
In primul rand ai ghicit,ne-am distrat de minune ieri la locul ala de joaca unde am stat aproape trei ore.Am pus si ceva poze in drop.Fetele prietenei mele au fost iar tot dupa Diana, atat au tras de ea,au luat-o in brate,de-au inebunit-o de cap E ca o papusa pentru ele.Eu cu prietna-mea numa' bine am povestit la greu la un capucino,asta in pauzele de tobogan ca evident si noi ne-am facut iar plinul.
Azi am fost cum planificasem in premiera la teatrul de papusi unde totul a decurs PERFECT Diana a fost efectiv facinata mai ales de Scufitza Rosie ,a batut din palme si n-a vorbit decat putin.La Motanul Incaltat i-a placut la nebunie cand a aparut Dragonul (vrrajitorul se transformase in dragon) Au facut aia un dragon urias din 5 tipi,mai scotea si artificii si fum pe nas si canta si se plimba de mama focului.Deci dupa ce a "disparut" numai asta am auzit din gura ei:UNDE E DAGONU'? UNDE PECAT DAGONU'?
Si acum se joaca cu balaurul de la castel si zice ca-i dragon

Cu mucii sta tot cam asa are un pic,dar o tin cu Nazomer,aspirator si Vibrocil si asa a dormit ok.Evident ca si ea tzipa ca nu vrea si ca nu are muci,dar nu-i dupa ea.In rest e bine,a si mancat,a si facut kk de doua ori la WC azi si la trezire si acum dupa ce a mancat.

DANIELA in primul rand tare imi pare rau de bietul Rares,acum si daca tipa asta e,scoate tu numai mucii aia ca sa fie ok.Imi pare rau si ca n-ati putut merge la chef la Vladimir ...
Si mie mi-a zis mami aseara ca de ce o duc la locul de joaca daca e asa ca o sa transpire si nu stiu ce,dar n-am ascultat-o si bine am facut.Nu e cald deloc acolo si o si imbrac lejer,deci a transpirat foarte putin.
La faza cu proasta m-am distrat de numa' ,deci nu doar a mea vorbeste prostii Daca ai auzi ce scotea din ea Diana mea la capitolul asta,nu te-ai mai supara asa tare pe Ioana Degeaba zici ca nu o lasi in compania fetitelor alora,ca tot va auzi pe altii,sau la Tv,sau la gradinita etc.Mai bine o lasi sa auda de toate ,dar o inveti ca nu e voie sa zica si ea asa ceva.Noi asa am procedat si acum Diana cam stie ce e ULAT si ce VOLBESTE NUMA' TZIGANII
La capitolul stat la coltz,da,rezolv,adica atunci cand ma scoate rau din pepeni si nu am cu cine discuta ca zbiara ca din gura de sarpe,decat sa zbier si eu sau sa ii dau una la fund,o iau si o pun pe galeata de detergent langa masina de spalat,la coltz Si acolo mai zbiara ce zbiara,dara daca vrea sa plece de acolo se potoleste si isi cere iertare dupa aia.

Ha ha acum Diana vorbeste la telefon cu DAGONU' - se pare ca are un nou personaj indragit
Azi dimineata eu muream de somn,asa ca a pus-o taica-su pe WC si a plecat in bucatarie.Diana a sta ce-a stat, dupa care a inceput sa strige : MAMIII FACUT PIHU! MAMI HAI AICI! Eu lesinata de somn zic "de ce sa vin acolo"? Da' Diana: LASAT SINGULA AICI TATI!

CONTINUATI AICI:

cap.2

Mergi la inceput