Sport in timpul sarcinii?!
Buna fetelor,as adori sa stiu paterea voastra despre sport si in general miscare!
Ce este permis in timpul sarcinii? Sunt insarcinata in 18 sapt si ma tot tenteaza bicicleta medicala(imi ranjeste de cate ori trec pe langa ea).
Voi ce ziceti, sa incerc?
Violeta
,Alessandra
,Maira
,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
Raspunsuri
Tecky spune:
Eu una ti-as recomanda sa-i ceri parerea medicului care te are in evidenta.Stiu ca prea mult efort nu e permis in sarcina,mai bune sunt plimbarile in aer liber.
Nonna76 spune:
Sora mea are 20 sapt. se duce la sala si face exercitii usoare exceptindu-le pe cele pentru abdomen.A primit acordul medicului.
aylin_tarcan spune:
si eu ti-as recomanda sa te duci la medic sa il intrebi daca iti permite, si mai exact, ce anume si cat. dupa cum cred ca stii si tu, depinde de sarcina si de persoana cat efort este tolerat de organism. numai medicul tau iti poate spune cat "iti permiti" sa faci.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
monik16 spune:
quote:
Initial creeata de Violeta Nicolae
Buna fetelor,as adori sa stiu paterea voastra despre sport si in general miscare!
Ce este permis in timpul sarcinii? Sunt insarcinata in 18 sapt si ma tot tenteaza bicicleta medicala(imi ranjeste de cate ori trec pe langa ea).
Voi ce ziceti, sa incerc?
Violeta,Alessandra
,Maira
,Stefan
Eu mi-am intrebat medicul daca pot face bicicleta si mi-a spus ca nu e recomandat; antreneaza grupe de muschi (abdominali si fesieri) nerecomandate. Mi-a recomandat inot, plimbari. Am intrebat daca am voie gimnastica- a spus ca doar exercitii usoare. Cauta pe net si o sa gasesti exercitii pt. gravide.
21+
onyxg1998 spune:
Da, si eu stiam ca singurele activitati sportive recomandate sunt inotul si mersul pe jos cam o ora pe zi, dar mai stiu ca sunt anumite locuri unde fac gimnastica speciala pentru gravide. Intereseaza-te si vezi poate gasesti ceva de genul asta.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
monica-elizabet spune:
exista gimnastica special pentru gravidute si poti face la sala sub supraveghere specializata...dar nu inainte de a intreba medicul...si ar mai fi innotul
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Violeta Nicolae spune:
Va multumesc pt raspuns,stiu despre gimnastica de gravidute,m-a gandeam ca-mi e mai comod cu bicicleta!Medicul mi-a spus ce am voie, innot,plimbari si gimnastica pt gravide.
Pur si simplu mi-a trecut prin cap si am zis sa va intreb!
La innot am fost cu bebe nr 2. Am avut in luna a5a contractii si era sa pierd sarcina,am stat in spital o sapt si medici au ajuns la concluzia ca am avut o usoara infectie pe care se pare am luat-o de la piscina.Asa ca imi raman doar plimbarile ca gimnastica de gravide este numai la o anumita ora si zile,de multe ori nu reusesc sa ajung.
Va pup si sa aveti o zi superba!
Violeta
,Alessa
,Maira
,Stefan
delphin spune:
Poti face bicicleta in timpul sarcinii, DAR...un mare dar, inainte de a ramane insarcinata faceai sport regulat, adica de cel putin 3 ori pe saptamana? Cat timp? Ce exercitii? Daca faceai bicla medicinala 30min pe zi , sa zicem ca poti dace dar 10 min in ritm lent si fara sa te tii de ghidon.
Daca corpul tau nu a fost obisbuit cu o cadenta cardio ridicata, nu are rost.
Daca totusi vrei, incearca genoflexiuni la 90° cu doua gantere mici in maini, serii scurte de cate 20.
Dar asa cum ziceau si dr, plimbarile sunt excelente!Poti face alternand ritmurile!
ai grija si nu forta...in clipa in care simti ca respiri mai greu, te opresti si te odihnesti...chiar si 5 min. trebuiesc exitate ametelile...caci imediat apar!
pozici
bb2
burticutza
buburuzii spune:
Buna,
Si pe mine ma tenteaza ideea de gimnastica pentru gravide, l-am intrebat si pe doctor si mi-a zis ca nu ar fi o problema.
Pana acum, am gasit ceva info pe www.gimnastica-gravide.ro, dar nu am ajuns inca la ei sa vad ce si cum. Au ore martea si joia de la 20.00, ceea ce n-ar fi o problema prea mare. Daca a fost cineva la ei, ne da un semn, i-a placut sau nu etc.
Mihaela + buburuz (19+)