Comori de nov-dec 04 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Apropo de desene, eu am maidesenat ceva intr-o ..noapte.
Fireste, ca-s dusa, dar nu-i asta problema!

Am desenat 6 farfurii.

Stati, ca pun acusica pozele numai sa le fac!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Dragele mele, ne-am hotarat sa-l botezam pe Vladut pe 9 Martie dar n-am nicio idee de locatie. Fetele din Bucuresti ajutati-ma, va rog. Unde ati facut voi botezul puiutilor, sau unde ati mai fost la vreun eveniment si v-a placut (ceva micut, pentru vreo 40 persoane maxim?

Mergi la inceput

ANDREEA - Sa stii, ca eu m-am chinuit luni de zile cu Damiana ca s-o invat sa nu mai faca in pat. Doar cand e racita si-o indop cu medicamente mai face. Dar tare greu a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

maine maxim la 10,15 min trebuie sa ajungem sa nu cumva sa ne dea d-na de la casa biletele...
andre-ea cu tudor nu merg fiindca sunt bolnaviori si multa sanatate
avem 15 bilete rezervate
si suntem asa:
andreap+maria
vio+mihnea
cris+ale
monica+alex+ruxi
onita+paul
miki+alex

mai sunt 2 bilete libere...cine mai doreste...cine mai pfoteste

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, pune-i niste lacrimi artificiale, poate de la ger, praf, curent...noi folosim lacrisept in monodoza...si daca epraf sau zic ca-i ustura ochii, etc
oti, sanatate multa anutei, sper ca se simte deja mai bine pe amandoua

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Try, ma bucur ca se vede luminita de la capatul tunelului si scapati in 7 ani de datorii.

Gluemsti, asa-i? pai io ziceam de extra datoriile create pe langa imprumutul de casa si masina/masinile care vor fi o datorie permanenta cred ca pana om muri. 7 ani inseamna o gramada pt amaratele de datorii pe care le-am creat de 2 ani incoace. Si mai nou am aflat ca datoriile nu-s de 20.000, ci de 26.000 deci alte motive sa . Asa ca numai luminita nu e la capatul tunelului.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Try super bulbuceala de la gura lui Adrian.Ma intreb..ce-o fi simtit saracu ? nu protesta de nici un fel de gust?
[red]

Me, el in general are o pasiune pt sapunuri sau altele di ngama asta. Eu le fac baie cu spuma pt copii de regula si el mereu gusta din spuma aia. E prea curios cred ca. Si atucn icand il sapunesc la spalat pe corp trebuei sa fiu atenta sa-i caltesc palmele caci primul lucru care-l face dupa sapuneala e sa bage mana i ngura sa guste sapunu lde pe mana. E cred prea fascinat de clabucii aia si cum el e in floarea varstei gustatului... Pe la vreo 2 ani incep ei sa se bazeze mai mult pe pipait cu mana decat cu gura.

alex spre ex. mult timp mi-a baut apa din cada, spre disperarea mea care ma si gnadeam cum bacteriile-alea de la fundul lui ajungeau i ngura lui (desi nu-mi fac eu prea multe reprezentari de genu lasta de felul emu, dar nu suport sa-i vad ca beau apa din cada, ma apuca pandaliile. Adria cand il limpezesc cu dusul, apleaca capul sa bea apa di nstropisorii de la dus. Apoi se retrage repede ca ii vine i noch isi tot asa, e o miscare de du-te vino din cap.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare fetele.....sunt foarte obosita dupa o sapt fara tati si singura cu Paul acasica. dar a fost in acelsi timp si foarte frumos, ne-am apropiat mult de tot, e un dulce...azi a fost foarte atent la cum a explicat d-na cand a primit fisa, si a avut o singura greseala...sunt foarte bucuroasa, am vb mult cu el si ieri si de dimineata cand l-am dus!! ..si d-na mi-a spus ca au venit mai putini azi la gradi si a putut sa le explice mai pe -ndelete!

OTILIA mititica Ana! sanatate multa scumpa draga!!! acum e mai bine???

MONICA nu cred ca mai venim maine! ...m-a sunat tata in seara asta, inainte sa il duc pe Paul la nani si ne-a rugat sa venim mai devreme ca sa apucam sa mai si vorbim putin, nu doar sa lasam copilul si sa o zbughim la Bucuresti imi pare tare rau! lasam pe alta data, bine?? si cu ocazia asta o sa petreaca si Paul mai mult timp cu tati ca ii e foarte dor de Mihai, in fiecare zi ma intreaba de el.

TRY incerc sa fiu o mama buna dar uneori recunosc ca privesc lucrurile si din perspectiva cadrului didactic, desi n-ar trebui....si uite ca toata viata avem de invatat din greselile proprii dar si din sfaturile voastre care imi sunt de un real ajutor!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUMBACEL sunt cuteva restaurante dragutele pe Bd-ul 1 Decembrie...sa treaca cu masina si sa le si vada, sunt dragutele si poate mai ieftine decat in alte zone! eu am botezat copilul la unul din ele si am fost multumiti!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MONICA - Si eu ma gandeam la niste lacrimi artificiale, dar nu stiam ca pot si copiii sa le foloseasca. Imi era frica sa nu-i "leneveasa" ochiul.

Mai, da ce greu mi se incarca pozele!!

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/2235147948/

Aici am doar cateva. Ca nu mai stiu cate mi s-a incarca din cate poze am pus.

Mergi la inceput