Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Le-am zis, totusi, si nasilor ca sa nu se supere.
Sa se supere... de ce?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Buna dimineata si de la noi
Roxana, sper ca sunteti mai bine. Mai da-ne o veste, sa stim de voi.
Urmy, noi suntem de-un leat ca sa zic asa, si eu am riduri, par nici jumatate din cat aveam, si kile vreo 5 in plus. Si tot ma consider tanara si frumoasa, nah! Asa ca nu inteleg cum o finutza ca tine isi face atatea complexe. Si apropo: frumos ambalaj, dar mai frumos continut
Sabina, ce copila erai! Seamana mult copiii intre ei, la fel ca si la noi. Si iti seamana!
Aeperju, vad ca te-au lamurit fetele. Eu zic sa stai linistita, atat timp cat ii dai doar san. Si noi am avut o perioada din asta cam pe la vreo doua luni, dupa care am dat direct in scaun la 3 zile, de inebunisem. Acum ne-am reglat, ca face zilnic un scaun.
Piciulika, Maria, nu va amaratzi din cauza cheliutzelor. Si Miruna chelise de tot si uite ce www.flickr.com/photos/16792873@N07/2224888795/ " target="_blank">zulufiavea pe la un an.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Maria, arunca si la mine o cafea, neagra si fara alte adaosuri. Sar'na anticipat.
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Mai, eu cred ca Radu in sprerantza pupacelilor voastre m-a trimis inapoi!
Sa stii ca si eu l-am banuit de asta.. da' n-am zis nimic.. ca-s fata discreta
=====================
carpatina spune:
Eehh.. uite ca a inceput si ultima saptamana de "vacanta". De lunea viitoare ma intorc la serviciu... Imi pare si bine.. si rau..
"Experienta" cu marul a fost.. amuzanta pentru adultii care au ras cu lacrimi de strambaturile copilului... Perseveram azi.
Si_bv.. folosesc o razatoare de branza - un pic mai fina decat cea "normala", dar nu de sticla...
=====================
Gabriela77 spune:
Sabina, oau, ce seamamna Gheo cu Sofia…Foarte mult! Tu, tot copila aia cu copii ai ramas!
Simona, ce-ti face printesa Raisa?
Avand in vedere ca a trecut ziua Z, eu o astept pe Carpatina cu instantanee…
Piciule, ce elegant va fi Michael, cand se trezeste Sara ii arat neaparat…Si Sarei ii cade parul, si pe langa asta pt ca doarme doar pe spate si-a facut si o cheliuta…Dar pana se marita cu Michael, cu siguranta ii va creste par mult la loc.
Ana, mi-a mai venit inima la loc cand am vazut zulufii lui MIru, pe la ce varsta era poza?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
isabeluta spune:
Uite ca citesc din urma si-mi pare tare rau ca nu am fost alaturi de voi in we.
Mai ales pentru Rox! dulce sa va faceti bine! Eu sper sa fiti binisor deja si la munte!
Vreau de asemenea sa urez un cald bine ai revenit Piciulikai si plecaciuni de multumire lui Radu.
Am vazut aici baietei inamorati, mamici frumoase si sarbatorite... Urmy!
Despre papici si alte "chestii" gospodaresti nu mai spun...eu am fost bagata in treaba asta tot we. Acum sunt momentan free...bebe doarme...astept din clipa in clipa sa se trezeasca dupa jumatatea de ora de frumusete. La noi nu se depaseste...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Maria, arunca si la mine o cafea, neagra si fara alte adaosuri. Sar'na anticipat.
cu cea mai mare placere ,mai ales ca mai linistit in privinta cheliutei ,maine poimaine astept sa-i creasca si Teodorei zulufi ca ai frumoasei tale ce scumpa este
isabeluta spune:
Si mai vreau sa urez pentru ziua de ieri:
Ana-Elena de mami Bernix
Ioana de mami Carpatina
Andrei de mami miaunici
Tudor Gabriel de mami Carma
Dean de mami saphir
Tudor Ianis de mami doinidoini!!!!
Si pentru azi
Hannah Patricia de mami Dantje
Eliza de mami gabitz78
Angelik Melany de mami ricea