Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by rodicamariesquote:
apropo...Maria, zicea-i ca rosiile-s scumpe nu? Uite ce viseaza(cu ochii deschisi) Darius
uau ,ce baiat frumos ,pai si DARIUTA?
ei...mai gingasa e tititza...cat despre Dariuta...nu-ti ziceam eu de niste paruieli,niste certuri...ce ti si cu copii astia...
Rodicade
Darius Filip 19 sept 2007
a ,am crezut ca s-au linistit apele ,
acum pricep eu de ce o paruia pe daria ,el era cu gandul tocmai la Targoviste ,cred ca i-a mirosit a omleta ,prajituri ...
![](icon_smile_wink.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luy spune:
Sim, te rog scuza-ma ca nu ti-am raspuns de prima oara, n-am putut imediat ce am citit si pe urma am uitat
Stau acum si incerc sa-mi amintesc cine si ce a spus exact, dar nu mai pot. Oricum, eu m-am dus acolo hotarata sa incep diversificarea dupa 6 luni, asa ca nu i-am propus eu sucurile... M-a intrebat daca vom continua si luna asta cu alaptaul la cerere si am zis da, a zis ca nici ea nu se grabeste cu diversificarea. Dar avand in vedere ca Maria mea nu a cunoscut o alta sursa de papa decat tzitzi ( nici macar nu am biberon in casa ), ar fi mai usor s-o invatam pana atunci sa pape cu lingurita si s-o invatam si cu alte gusturi. Mi-a zis ca scopul diversificarii este inlocuirea unei mese de lapte cu o masa de altceva. Asadar daca luna asta incerc sa-i dau 2-3 lingurite de suc de morcov, apoi de mar, apoi combinat, si in final mandarina sau portocala ( bineinteles, nu toate intr-o zi ), in felul asta o pregatesc pt diversificare.
Inteleg ca tie nu ti-a recomandat asa ceva... Nu stiu ce sa zic. Nu cred ca prin comportamentul meu sa-i fi sugerat ca vreau sa incep aceasta diversificaremai curand, am si zis ca nu ma grabesc. De crescut, Maria a crescut f.bine... Nu stiu care e explicatia ca noua ne-a zis treaba asta cu sucul si voua nu.
Oricum, pana acum nu i-am dat nimic
Fisierul e mare, are aproape 40MB, l-am pus pe webshots, dar nu se aude si fondul sonor . Mai studiez problema...
Urmy, tare frumoasa esti... Da, poate oi avea acum cateva kg mai mult decat inainte, dar o sa le dai jos, daca iti pui ambitia si vei fi o femeie tanara si frumoasa, cu un copil minunat. Nu ai nici un motiv de depresie...
andruzza, multumim !
Gata, ma bag la somn, ma incearca o durere de cap. Dar inainte mai pap o portie de ciorba ( de perisoare ) si o bucata de oizza ( ambele gatite de sotz ). Pai trebuie sa ma sacrific si sa-i apreciez creatiile, nu ?
Noapte buna !
P.S.-Andreea si Vladi, va pun absenta nemotivata !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
gabita sanatate multa micutului STEFAN
roxana sper ca totul este in ordine
ma duc la dush si revin ,sper sa nu raman singurica pe aici ,nu imi este somn deloc
sim_stoian spune:
quote:
Sim, te rog scuza-ma ca nu ti-am raspuns de prima oara, n-am putut imediat ce am citit si pe urma am uitat
Stau acum si incerc sa-mi amintesc cine si ce a spus exact, dar nu mai pot. Oricum, eu m-am dus acolo hotarata sa incep diversificarea dupa 6 luni, asa ca nu i-am propus eu sucurile... M-a intrebat daca vom continua si luna asta cu alaptaul la cerere si am zis da, a zis ca nici ea nu se grabeste cu diversificarea. Dar avand in vedere ca Maria mea nu a cunoscut o alta sursa de papa decat tzitzi ( nici macar nu am biberon in casa ), ar fi mai usor s-o invatam pana atunci sa pape cu lingurita si s-o invatam si cu alte gusturi. Mi-a zis ca scopul diversificarii este inlocuirea unei mese de lapte cu o masa de altceva. Asadar daca luna asta incerc sa-i dau 2-3 lingurite de suc de morcov, apoi de mar, apoi combinat, si in final mandarina sau portocala ( bineinteles, nu toate intr-o zi ), in felul asta o pregatesc pt diversificare.
Inteleg ca tie nu ti-a recomandat asa ceva... Nu stiu ce sa zic. Nu cred ca prin comportamentul meu sa-i fi sugerat ca vreau sa incep aceasta diversificaremai curand, am si zis ca nu ma grabesc. De crescut, Maria a crescut f.bine... Nu stiu care e explicatia ca noua ne-a zis treaba asta cu sucul si voua nu.
Oricum, pana acum nu i-am dat nimic.
Nu mi-a dat, de aia ma miram. M-a intrebat la fel, daca vreau sa continui alaptatul si i-am spus ca da. Nu mi-a zis nimic de sucuri. Eu i-am spus ca vreau sa incep cu legumele si m-a intrebat de ce
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](albina.gif)
Nu stiu ce sa spun de portocala, stii ca nu sunt recomandate citricele pana la un an. O sa ma apuc sa caut iar info sa ma duc inarmata data viitoare, nu vreau sa ii dau citrice.
Ai incercat youtube pt filmuletz?
Sim, mami de
![](copilas.gif)
Povestioare
urmychance spune:
Luy - multumesc
M-ai amuzat ca papi asa de consistent la ora asta. Pofta buna! Eu nu pot manca doua feluri o data, ma umflu incredibil.
O sa slabesc. Trebuie sa dau 20 kg jos dar eu le impart asa de misto ca nu mi se pare greu: cate 5 de 4 ori...ei na, nu pot eu sa slabesc 5 kg? Si nu sunt deprimata, eram doar intr-o stare de lancezeala. Acum m-am mai inviorat ca m-ati complimentat, ce mai zburdam prin casa, pana si sotul m-a vazut cu alti ochi. Uraaaaa...pupam fetele bune si mumoase de pe DC. mozol viguros!
rodicamaries spune:
ooooo Maria...n-ai somn? eu pic jos, adica in pat de somn....
Noapte buna..
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
sim_stoian spune:
Urmy, esti tare frumusica. Lasa kg, o sa scapi si de ele. Am modificat in lista.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
urmy tu ai 31 de ani? pfuaaa, n-as fi zis, iti dadeam 25 maxim!
esti frumoasa foc, lasa modestiile, kilele se vor duce daca alaptezi 2 ani
despre par:
e un babism total nefundamentat chetsia cu motu etc.
Ba chiar prietenii mei care se duc f des la biserica nu fac nici chestia cu alesul de pe tava...eu am facut la Sofia ca a fost amuzant.
Si a ales beton: seringa, pixul si o bucata de paine. Intelectuala lu mama
deci tundeti copiii fara griji, ca netunsul pana la un an intra la categoria infasat sarmaluta ca sa aiba picioare drepte,, diversificare la o luna, fular la gura, pungi de zahar la cap sa nu se turteasca, sa planbga tare ca sa-i creasca inima, sa nu-l strigi pe nume pana la botez, ceiut noaptea ca sa-si scoata masa de lapte, daca ii tii in brate "se invata rau" , caciulita in casa si altele asemenea
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
cristina_florea spune:
Betty78tu ai intrebat acum cateva zile dar eu acum am citit, dar daca te plimbi pe Decebal de ce nu dai o fuga pana in 23?
cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)
sim_stoian spune:
Sabinelu, io am fost deschizatoare de drumuri la capitolul tuns . Le-am zis, totusi, si nasilor ca sa nu se supere.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare