praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mai fetelor, n-am auzit pana acum nici un comentar, un ecou acolo ceva despre cum v-ati distrat vineri seara. Unde-i entuziamul de dupa? Sa nu-mi spuneti ca va refaceti sau n-ati avut timp ca nu cred.
La noi vineri noaptea a fost o atmosfera de adevarata competitie, un quiz f greu dar am avut multe de invatat. Dupa aceea barbatii au dat-o pe whisky, Bianca l-a epuizat pe Tigertje jucandu-i o sfoara in fata ochilor de saracul de el n-a mai avut resurse sa urce la noi in dormitor sau poate ca l-am bagat in ceata ca ne-am dus la culcare in zori cand de fapt lumea se trezeste. Ultimul oaspete a plecat la 5.30 dimineata si asta spune tot.
Oricum, ne-am bucurat f mult ca i-am avut alaturi de noi pe Lucica, Jan si Bianca. Va multumim foarte mult pt prezenta. Sper ca aceasta seara sa se mai repete.
Da' nu ne-am dat batuti, sambata Swa a avut un quiz in Antwerpen "The grote volk quiz" asa ca am fost impreuna si acolo, apoi am luat masa in Groene plaats, a fost o zi frumoasa. Azi, recuperare dar parca tot n-am stare as iesi la un film, ceva......
Miri, eu vin sambata la tine.
Va pup si astept cu nerabdare pozele de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinute,

Ma bucur sa vad ca va distrati care mai de care. Eu incerc sa trec peste evenimente desi este o perioada tare naspa. Miri, aveai dreptate cand imi spuneai ca ma va astepta. Incepe.

Sambata vin si eu Miri pt marea ntalnire cu bebe Sacha.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mikule multumesc ca esti asa draguta

Am pus pozele de la ultimul karaoke, insa tre sa recunosc ca s-a prestat cam putin la capitolul asta, oricum a fost super din nou, dar altfel nici ca se putea la cat de zapacite suntem. By the way Taniuca ghici cine a fost DJ?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu se poate .. a fost tatuc-al nostru??? ooooo. ce rau imi pare ca n,am fost si io. al meu dormea si nu vroia sa se trezeasca sub niciun chip.. iar ala micu cu baie , cu gofra cu desene ma zapacise..
carmen: muultam fain pentru telefon

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salut! Iara am facut-o lata la karaoke...si ne-am zbintuit ca de obicei pina la epuizare.Tania,sa-ti dau un hint la ghicitoarea Carmitei...cind a vazut DJ-ul ca am venit noi,a pus imediat "dragostea din tei"...si a cintat cu noi bine-nteles toata melodia!A fost super si vreau sa spun ca muzica a fost dementiala...nu puteam sa stam pe scaune.Sper sa-l tina pe DJ-ul asta cit mai mult!sA stii ca ti-am simtit lipsa...dar data viitoare sigur nu mai lipsesti!La karaokele din 8 martie nu pot veni,sunt inca in japonia.Credeam ca ne intoarcem pina pe 8,dar se pare ca nu...Mi-ar fi placut sa fiu cu voi de ziua noastra dar asta e...cu alta ocazie.
Va pup pe toate pralinele si pralinutele mai mici si va doresc o saptamana frumoasa,frumoasa...asa ca azi!Merg sa ma pregatesc de plimbare cu copii!Papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

mi-am gasit si eu timp sa scriu. fetelor, vineri a fost cel mai lung karaoke din viata mea ( ca in ro nu prestam karaoke desi pe vremea aia stateam in club pana dimineata devreme! hohooooooooo!). si mi-a sunat tare ciudat cand vio a zis ca n-a mai fost acolo de un an si ceva...ca deja io am inceput sa ma simt acolo ca acasa. am dantuit cat am putut eu, cu oboseala din oase (mai ales din shele) si complexata la greu de monica. asa de frumos danseaza copilu'...si nu mai zic cat e de frumoasa ea toata si cat e de hotarata! mihaela, sa-ti traiasca si pacat ca nu mai faci unu'!
am plecat pe la 3 dimineata. nina, carmen, voi ati mai stat?? ati plecat cu juma' din gadjiii din bar dupa voi???! io iar m-am rappuit pe cantecul lu' tipu' ala, cantecul ala, pe care-l canta de fiecare data! MASTERDJ, ca mi-am adus aminte!
mi-a venit copilu' de afara, ca s-a plimbat cu mamaie. si eu mi-am pierdut siru' ideilor...

miri, mah, ia baga tu o lista cu ce-ti trebe pt sacha, sa nu-ti luam lucruri nefolositoare!
am fugit, ca vine vio acasa si vreau sa stau 5 min cu el ca pleaca iar!

tania, vreau si io link cu pozele de la nunta

pupe pupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, reiau lista? au mai confirmat danyelana si ana. nina? tot te faci ca nu vezi? mai vine si roxana cu eric.

deci: tania, oana, ror, miha, nora, ardeiash, ana, danyelana, roxana, mady (dac-o aduce ana). am uitat pe cineva? sper ca nu. sunt terminata dupa ziua de azi.da va povestesc eu sambata.

ca ora de reper, 10 e ok? merge si cafea si praji:)

si cu lista, fetelor, cu mana pe inima va spun ca avem absolut tot ce ne trebuie, ce ne poate trece prin cap ca ne-ar trebui (pana si masina noua am luat pt sacha, hihi),deci chiar nu pot face o lista. mi-am stors creierii... si pe bune... intrebati-o si pe nina cum e cand totul ramane intact de la copilu' nr1.

pusici, si pe sambata:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

miri, azi am vb cu nina si-o s-o iau pe ea si pe copii. nu stiu cum sa fac si cu madi. o s-o sun maine; nu mi-a zis ca are nevoie s-o aduc... vedem cum facem...

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

repede ca-i pauza la 'wie wordt de man van phaedra':)Pe Mady o pot aduce eu sambata la Miri, no problem,vanturati doar o data batistutza in semn de acord si s-a facut:)
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Miri,nu ma fac ca nu vad....pur si simplu asteptam sa stiu sigur daca vin sau nu,ca nu-mi place sa zic vin si apoi sa nu vin din diferite motive.Cum spunea si Ana ,am vb azi cu ea si am stabilit sa ma ia ea cu copii cu tot pina la tine, ca-mi este groaza sa merg cu metroul si autobuzul cu copii dupa mine .Deci vin...
Cit despre lucrurile ramase de la primul copil,ai perfecta dreptate...multe sunt intacte!Le mai pot folosi si la al treileacind o veni...
Gata,va las ...
Numai bine!

Mergi la inceput