praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata, dragelor, si va multumesc pentru gandurile bune si urari! Asa-i cu inceputurile, sunt grele, iar eu sunt o fire oricum destul de "stresabila", asa ca...

Ardeiash, da' eu nu-s secretoasa deloc, sunt nascuta pe 4 iulie!

Pupici la pralinute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

`neata!Nora,esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu...4 iulie,ziua americii.Felicitari pt job,si cum ziceau si fetele,faptele bune sunt rasplatite intotdeauna!Multa bafta!Ce mai face Crisa?

Fete,azi Reiji a plecat la Londra,cu serviciul,dar se intoarce diseara....am sa ajung la kara dupa ora 10 cred....sorry!

Miri,pt vizita din 16 nici nu stiu ce sa zic...in ziua aceea reiji e plecat si nu stiu cum sa fac...n-as veni cu copii ca sunt galagiosi si neastamparati....si totusi as vrea sa va vad...offf,lasa ca vad eu cum fac si te anunt.

Pup toata gasca si numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nina, dar de ce sa nu vii cu copiii? e sambata si bruno e si el acasa.il lasam pe silvian responsabil la copiii "mari":))) daca avem bafta de vrmee buna, le dam cizme de cauciuc si-i scoatem in gradina:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Imi pare rau Mikule ca nu pot veni, dar sunt sigura ca voi face si eu cunostinta cu Sacha odata si odata, oricum cred ca este destul de dificil sa strangi pe toata lumea la un anumit timp dat, chiar si asa eu sper sa vina cat mai multe fete

In legatura cu kara din seara asta? La ce ora ne intalnim?
Taniuca pana la cat stau musafirii tai? As vrea tare mult sa vii si tu.
Miha nu trebuie sa rezervam masa, pentru ca desi mesele sunt cica rezervate, noi asa cum bine stim avem intotdeauna o masa rezervata, pentru ca suntem de ale casei (sper sa nu fie exact invers azi)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Tania am uitat, dar voi avea nevoie sa ma ajuti cu ceva. Insa asta cand vei avea tu putin timp liber.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele va doresc distractie placuta in seara asta la karaoke si sa faceti poze la greu sa le vedem si noi.
Carmen, suna-ma si aranjam sa ne vedem. Oricand.
Eu din pacate nu pot veni in seara asta avem seara de quiz si 14 persoane invitate deci o amanare nici nu incape discutie mai ales ca-i aranjata treaba de mai mult de-o luna. Si am corpupt-o si pe Lucica cu Jan. Yuppyyyy!!!
Ma oftic rau de tot ca nu pot dansa cu voi motatelor mai ales ca sambata eram dispusa sa vin. Dar nah, eu n-am lipsit niciodata asa ca o exceptie se admite, nu?
Iar de terminat aici cu musafiri..... nu pot sa garantez ca or sa plece prea curand, mai ales ca-i stiu pe unii dintre ei care nu se dau plecati pana in zori, asa ca s-ar putea s-o lungim mai tarziu decat voi.
Distractie placuta din nou si va pup dulce.
Dansati si pt mine cateva de-alea d-ale nostre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

carmen... evident c-ai sa-l cunosti pe sacha intr-o buna zi, ca doar ramane al meu pe restul vietii lui lungi si matusalemice:) pacat ca nu poti veni:( parca adunarea nu e la fel de animata fara tine. mai ca-mi vine sa-l duc pe sacha la karaoke:) sa-l invat cu fete faine si viata de noapte de la o luna de viata:) mama nebuna ce sunt, hihiih!

restul fetelor, mi-ar prinde bine daca mi-ati confirma pe weekend cine vine si cine nu. uite o lista preliminara:

ror, oana, tania, ana (n-am intrebat-o dar sper sa nu zica nu), nora, miha, ardeiash, nina (cu copiii, de ce nu?) danyelana (nush nik de ea), scumpi (nici ea n-a zis nik dar am un presentiment...), madi (nah c-am vorbit la telefon si am uitat sa intreb! "ma remediez")...roxana? ce zici? cu eric?

deci, "astept provincia" sase anunte prezent:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor n-am legaturi stranse cu Belgia decat daca tin atlasul in brate, insa m-am uitat pe titlul subiectului si mi-ati facut o pofta!!!!!!!!!!! de aceea am intrat macar sa va salut... nu am avut intentia sa perturb linistea asa cum ati facut-o voi cu mine! of of! de unde scot eu acum neshte cioco buna ca aia de la voi?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

neanzatsa:)
daca iar ati stat aseara pana la 4 in karaoke evident ca nu-i picior de gazela pe aici:)

Tania, stii ca si mie imi era frica de blue-air desi ultima experientza a fost destul de placuta (nu vb de check-in;)ci de zburatul in al noualea cer pe bratz de McDonnaldDouglas:)Insa asa cum mi s-a explicat, orice avion care decoleaza sau aterizeaza pe 'terra' belgiana trebuie sa fie suta la mie conform standardelor (tehnice, de service si alte ale). Blue-air-ul cu atat mai mult cu cat pleaca si vine pe zaventem. Eu acum trec la nivelul doi de cercetare respectiv wizz-air:)60 de euro dus intors sunt fata buna fac economie pe banii de la comisia europeeana (care nu plateste pt tarom ni s-a specificat hehe).
Mihaela, io ti-am zis ca vreau sa ma joc cu Monica, da?!Deci cand esti matalutza libera urca-te-n your car si te astept va astept la coffee:)
Maddy, mah mama draga tu mai traiesti? Poze noi cu Dominique cand pui? Si poate te mai vede si pe tine omu ca nu mai stiu, esti blonda sau bruneta?
Carmen cand treci sa-mi dai o pensula bordeaux pe unghii? Pe bune si fara mestou;)! Pozele le pun da cand fac feed-backul cu calc vechi ca de cand cu asta nou si virgin n-am ce pune pe webshots:)

Karligutza, daca chiar vrei praline io viu peste doua saptamani, daca faci deplasarea la baneasa la ora 23 pe 28 feb iti inmanez o cutie de praline, din nou pe bune si fara mestou!

Mah io intrasem de fapt sa zic o chestiune da imi venira literele la mana si m-am intins ca la plaja.

So ideea era ca azi pe CNN la ora 13 c.e.t. la 'World's untold story's' e un reportaj despre 'Romanina's Lost children' cred ca va fi interesant (si negativ la adresa ro din pacate cam asa se intelege din reclkama)

Ma duc sa plimbez catzelu pr la Atomium sa-l culturalizez
bai-bai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by oanademunck

neanzatsa:)
Karligutza, daca chiar vrei praline io viu peste doua saptamani, daca faci deplasarea la baneasa la ora 23 pe 28 feb iti inmanez o cutie de praline, din nou pe bune si fara mestou!

Ma duc sa plimbez catzelu pr la Atomium sa-l culturalizez
bai-bai!

esti o draguta! si scrii foarte comic...
ce sa zic, nu refuz o ciucalata! mai ales ca ai zis ca nu e la mestou chiar si contra-cost! avand in vedere cat sunt de bune! dar sa fie doar ALBE! sau negre dar fara arome de cafea/capucino. Eu inca alaptez si n-as vrea ca sa le manance sotu' pe toate!

Stii de ce imi plac asa de mult? pentru ca am mai mancat de curand. A fost una din surori in Bruxelles la inceputul anului si mi-a deschis apetitul...

ca sa parafrazez stilul tau de scriere, kip in taci!
bai za wei, nu locuiesti in Bucuresti? de ce tb.sa vin musai la 12 noaptea in aeroport? ne putem vedea pe zi, a doua zi, daca se poate.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput