Regasiri (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

quote:
vaccinul care vine in sticla comuna- mai multe doze, nu la cel care este in doza unica. Eu de unde sa stiu de care este?

ROXANA...daca este doza unica,atunci acea injectie va fi desigilita sub ochii tai,care este deja pregatita,numai cat sa fie bagat acusorul.daca e la sticla comuna,ma gandesc ca probabil ,"portioneaza" cantitatea,in functie de cate vaccinuri sant in ziua respectiva si extrage cu seringa din recipientul respectiv.

DOLORES....chiar ca asta e colac peste pupaza,cu infectia urinara...of,ca nu erau destule si tu nu destul de speriata din cauza racelii.doctorul va sti ce medicament sa-i dea sa-l faca bine,poate ceva mai puternic,daca pana acum nu prea a reactionat la celelalte medicamente.o sa invingeti voi si asta!multa sanatate!

DODO....am trimis,a mers...si sper in 2 zile sa intrati in posesia lor si sa-i folosti cum stiti voi mai bine.multa sanatate si voua si pupici la bogdanelu.dar mai povesteste-ne de el,mai pune poze noi,hai!

DESIREE....fac ce pot numai sa dorm in patul ala.mobila e super,ai cumparat-o din austria,ca pe aici cam asa sant toate mobilele pt camera baietilor.ce baiat harnic ai,copchii mei nici nu stiu cum arata bine o matura...asta nu pt ca nu dau cu ea,ci pt ca aspir mereu,iar cu aspiratorul se joaca,nu constientizeaza ei,ca eu fac curat.ei fiind doi,se antreneaza unul cu altul,si sa mai zic ca boala sophiei e sa muste cablul,pascal fuge de-i paraie calcaiele din cauza aerului cald ce iese pe la coada aspiratorului...deeee.ce-i aici...armata lu' papuc..atat de bine iti seamana baiatul,extraordinar de bien,parca e fatzuca ta taiata...copchii mei nu seamana unul cu mine,si ma oftic de mor...bun,deci cand vin in bucuresti,am unde sa dorm

MIRONA....isi cam face de cap,o saptamanaaaa!!!!eu am zis ca un sfarsit de saptamana,dar o saptamana intreaga,doamne cand oi putea si eu pleca macar doua zile undeva fara copchii???va spun tot eu,never.

ANGI....si tu intri tarziu ca si mine pe forum...ziua n-am nici o sansa decat rar.si ia ma zi cum te blagosloveste iulia...sta cu gura pe tine, hmm?eu cand scriu numele taua aici,imi apare in fata poza iuliei cu parul ravasit...

DBUNNY....a fost buna pizza?cred si eu,facuta de mama,e cea mai buna mancare.ia zi,e cu oki sau nu?nu ma mai tine in suspans...ai mare acolo la tine,ca poate ma bate vreun gand sa vin pe acolo...

Mergi la inceput

iar ma luai cu ziua targului si nu am scris nimic de noi.

azi a fost o zi mai frumoasa decat primavara.am iesit in parc,a venit sotul mai devreme acasa,am hranit copchii(care au mancat mai binisor decat in celelalte zile),i-am "inbarcat" in ale lor "trotonete"...cum le zice sotul meu si au mers copchii pe jos,vreo doua oare,cu pauze scurte de un biscuite,o mandarina si o gura de apa...acu sant terminati,bibele si dorm de rup paturile....maine nu voi mai avea succes cu iesitul afara.pe la 1 ma duc la cosmetica,nu stau mult...dar sotul nu-i acasa ca iar pleaca in salzburg...o sa vina mandretea de socro sa stea vreo 2 ore cu ei.daca o avea chef,o sa iesim dupa ce ma intorc,daca o vad ca se grabeste...ma las la mana mea.o sa ma lupt cu copchii singura pana ii bag in pat si asta este....cateodata ma consolez ca sant casatorita tot cu un roman,ca familiile noastre sant in romania,iar noi locuim in alta tara si nu avem ajutor de nicaieri...adica daca nu e mama,nu e socro,nu mai cresc copchii?ba da,ca doar mama de sandokani sant nu?

cred ca-i mai da un canin lui pascal si la sophia sta sa pocneasca si la ea.dar la sophia cred ca-i dau jos,pascal il are sus,iar pe al doilea il zaresc dar nu ma pot uita,ca nu-mi da voie...sper sa iasa cat mai repede si sa scapam de dinti,ca stam cu 8 dinti si 4 masele de cand....amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

kokorina, asa e, copiii cresc cu sau fara socro, ba chiar mai bine uneori

sa iti zic cum e faza cu matura si mopul..ca si eu aspir cam de 2 ori pe saptamana, dar cu matura si farasu si mopul sunt prietena zilnic, chiar de mai multe ori pe zi din motive de copil care mananca cu un deget si cu altul arunca pe jos, sau imi da peste lingurita, sau farama biscuiti cu mana si apoi ii linge de pe jos..de aia eu asta fac toata ziulica..cu matura si farasu dupa el...imi desarta si gunoiul cateodata ca ma duc si eu ca omu sa fac pishu si el in timpul asta harsti cu mana in gunoi (sa nu-l vad) si cand vin imi pun mainile in cap..si iau matura si farasu, matur apoi ii dau lui sa mature si el..si acum stie unde o depozitez si cand se trezeste domnul, deschide camara, le ia de acolo pe amandoua si apoi mi le pune in mana..cica sa fac curat! asa des o facem si de aia copilul meu e asa bun prieten cu ustensilele respective!

da, Octavian imi seamana, colorat ca mine nu dintr-o singura culoare cum e tacsu..si e mai bine asa..i-am colorat gena lu tacsu, cum s-ar zice...

de 2 zile avem si noi inca un dinte si e cam agitat mai ales noaptea ca se scoala de 20 de ori, nu stiam de ce, acum am depistat coltisorul, in seara asta l-am adormit foarte greu se tot impingea in taicasu sa se dea la o parte din pat iar venea la mine si tot asa cam o ora m-am chinuit..am zis ca daca tot asa agitat e, la prima trezire ii dau niste Panadol!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salutare
Ca de obicei apar si eu in jurul orei 23.00

Roxana, am vazut pozele cu Calin. Este un scump. Si are niste bucutze... mmmm, yami... sa le mananci, nu alta. La vaccin ce facurati?

Desiree, apucasi sa intrebi de vaccin?

quote:
Originally posted by desiree
aici gasiti poze cu octavian

si cu dedicatie pentru iulia

dovada

sa nu mai zica nimeni ca flacaul meu e puturos

Da, domn'e, corespunde. Asa imi place. Zau ca imi vine sa o trezesc pe Iulia sa ii arat pozele, dar tare imi e ca nu apreciaza gestul meu. Gata, maine ii iau bilete de tren pentru Bucuresti pentru specializare. Trimite flacaul sa o astepte in gara. Va pupam pe dintisorul cel nou

Aka, ma bucur ca scrii si tu aici la noi. Mai pune si tu poze mai noi pe site-ul Cristinei sa o vedem si noi cum a mai crescut. Eu, spre rusinea mea, nu m-am apucat sa fac nimic la site-ul Iuliei asa cum iti promisesem. Sper sa nu se puna paianjenii pe-acolo. Pupam Cristinica

Dolores, imi pare rau sa aud ca ai vesti proaste. Sper sa va treaca cat mai repede. Noi de asta toamna, cand racea Iulia mereu, nu am mai scos-o afara la joaca. Si in casa am facut cald cat era racita. Si nu am mai avut probleme cu ea. Nu a mai racit. Pentru infectia urinara am si eu aceeasi parere cu Kokorina, ca poate va trebuie un tratament mai puternic. Dar cum ati depistat ca are iarasi infectie urinara?

Kokorina, da, intru tarziu ca merg la serviciu. Acolo n-am timp sa scriu pe forum sau sa va citesc pe voi. Iar acasa imi mai raman si mie cateva ore de jucat cu Iulia. Pe forum intru dupa ce culc copilul si imi termin treaba la bucatarie.
Azi am scapat de cearta Iuliei ca avuseram musafiri. Ii certa pe ei
Eu nu am inteles: au 8 dinti si 4 masele fiecare sau impreuna? Iti tin pumnii sa nu il mai ia febra pe Pascal la al 2-lea canin.

De ieri, Mircea a inceput sa o scoata pe Iulia in balcon. E mai bine in balcon decat afara, ca afara cam bate vantul, in balcon, nu. Ieri a scos-o 10 minute, astazi 20. Si striga "ham" la catzeii de trec pe-afara, face "pa" la oamenii de trec. Insa nu i-a raspuns nimeni pana acum la "pa". Si trebuie sa recunoastem ca nici catzeii nu prea o bagau in seama. Doar o matza s-a uitat la ea, poate pentru ca i s-a parut ciudat ca i-a spus tot "ham".

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Dbunny, au aparut ochii sau nu? Ceva rusi la orizont?

Marani, mai coborati si voi de la munte si mai spuneti-ne ce mai faceti.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

da, mai, uitasem sa o felicit si eu pe aka ca a venit sa scrie aici....draga mea nu are cine sa se supere pe tine ca scrii, noi nu suntem de alea cu suparari multe si mai ales o mamica de la fulguleti e binevenita sa se regaseasca aici!

mi dor de cristina cand ne mai vedem? maine? de cand ii tot zic deei ca venim la ea si..pas!

Mergi la inceput

,angi, faina chestia cu evolutia de la semnatura ta! chiar am urmarit cu interes evolutia iuliei, ce schimbari!

( fata draga, pai asa o tratez eu pe normea? o iau de la gara? vin si ti-o iau cu limuzina de logan de acasa bre cu surle si trambite pai cum sa o las eu sa-si batuceasca minunatie de funduletz prin trenuri?)

Mergi la inceput

AKA.....bine ai venit si pe la noi!!cum adica sa ne suparam pe tine ca ne scrii?dimpotriva,cand ai chef intri si ne sui doar un salut,dar nu fara poze noi cu cristina.stii tupofta vine mancand...asa ca daca ai sa scrii mai des,ajungi sa scrii in fiecare zi...bine,fie!mai merge si cate o pauza,da' nu prea lunga...pupici de la noi pt voi!

Mergi la inceput

koko, nu mere spike-u'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Tocmai le spuneam mamicilor ca nu cred ca-s gravi, ac doar am facut dragoste o singura data in luna ianuarie ce puii mei...da' mi-e frica sa-mi fac test..dar daca ies doo linii? ce ma fac?

Kokorina avem mare mare... litoral frumos la 10 minute de satucu meu, si litoral si mai frumos la 25 de minute cu hoteluri estivale s-alea alea...da' daca vrei, noi pana-n iulie gatam aticu si te cazezi gratis. Si daca ai noroc s-o prinzi pe-a mea mama prin zona...atunci si pizzeria o fii gratis
Dolores pt infectie de urina probabil o sa-ti dea antibiotic. Sanatate multa.
vizionat puii Octavian si Calin flacai mari si rumosi, deja nu mai avem bebici...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput