Patinajul-o arta!

Patinajul-o arta! | Autor: iahim

Link direct la acest mesaj

PATINAJUL ESTE O ARTA INVENTATA DE ZEUL POEZIE...asa comenta astazi

Cristian Topescu in finala campionatelor europene de patinaj artistic!
Dintre toate sporturile,patinajul este singurul care transmite emotie,sensibilitate...este mai mult decat un sport.ESTE O ARTA!

Privesc in anii copilariei cand patinam pe trotuarul ingust din fata blocului...patinajul...visul pierdut al copilariei mele!

Pacat ca nu exista o scoala de patinaj in Romania!

Imbucurator faptul ca in multe orase din tara s-au deschis patinuare artificiale...este un inceput pe cat de timid ,pe atat de promitator!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si mie imi place f mult sa ma uit la patinaj, am urmarit campionatul european zilele trecute.
am patinat si eu cand eram mai mica. mi-a placut mult patinajul...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu patinez in fiecare saptamina a iernii...ma relaxeaza teribil, nici nu simt ca fac efort...o adevarata placere.

Si ma uit cu placere la patinaj artistic, mai ales la perechi, la fete si proba de dans.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si mie imi place foarte mult patinajul artistic!Insa imi pare rau ca televiziunea germana nu difuzeaza(foarte rar se intimpla)aceste tipuri de emisiuni sportive!

Campionatul european nu l-am vazut din pacate!(nici macar n-am stiut ca s-a tzinut).Duminica am reusit pe Eurosport sa vad si eu gala laureatzilor!Am si eu o intrebare la cele care au urmarit:Evgeni Plushenco,multiplu campion stitzi voi cu sigurantza de cine vorbesc,nu a participat sau nu a cistigat,ce s-a intimplat de fapt?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by andacos
Campionatul european nu l-am vazut din pacate!(nici macar n-am stiut ca s-a tzinut).Duminica am reusit pe Eurosport sa vad si eu gala laureatzilor!Am si eu o intrebare la cele care au urmarit:Evgeni Plushenco,multiplu campion stitzi voi cu sigurantza de cine vorbesc,nu a participat sau nu a cistigat,ce s-a intimplat de fapt?

Plushenko s-a retras de doi ani, dupa ultima Olimpiada. Din pacate . Oricum concura singur si la cate puncte lua, nu mai avea adversar.

Eu urmaresc campionatele in fiecare an. Din pacate de la Olimpiada de cand s-a retras Plushenko, si nu numai el, ci si toata generatia aceea - Irina Slutkaia la fete, Tatiana Tarasova/Maxim Marinin la perechi, si mai erau niste rusi la dansi pe care nu mai tin minte cum ii cheama, nivelul a scazut enorm . Cel putin la individual, programele cu care se castiga acum ar fi fost de locurile 3-4 atunci. Nu este posibil sa iei medalie de aur cu programe cu 2-3 greseli... dar daca nimeni nu e in stare de mai mult...

Sunt cativa patinatori care mi-au ramas in minte de-a lungul anilor si cateva programe pe care le tin minte:
- Plushenko cu "The Godfather"
- Alexei Yagudin cu "Omul cu masca de fier"
- Delobel/Schonefelder cu "Frida" la dansuri acum vreo 3 ani - anul acesta medaliati cu argint, dar mult mai slabi
- francezii, ea cu parul foarte rosu si el stil Mozart (cum ii cheama?? ce lapsus am ), cu "Romeo si Julieta"
- si, cu ani in urma, Phillipe Candeloro (il mai tine cineva minte? ) in chip de muschetar, niciodata perfect tehnic dar foarte simpatic si foarte iubit de public.

La sfarsitul lui martie sunt campionatele mondiale, la Goteborg. Poate cu mai multa concurenta va creste si nivelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://www.youtube.com/watch?v=Sjh1QLKMLek

http://www.youtube.com/watch?v=tu3s9aR079k

SI cred ca sint si ceilati pe youtube, dati o cautare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Se pare ca Evgeni Plushenko vrea sa se intoarca
http://en.wikipedia.org/wiki/Evgeni_Plushenko

Poate mai revigoreaza putin lumea patinajului.. ca mie una mi se pare ca fara rusi competitiile nu mai sunt la fel.Ei tineau stacheta sus aduceau mereu ceva nou creativi,expresivi stiu sa atraga publicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mie mi-a placut f mult acuma programul unei perechi antrenate de Evgheni platov, cel ce avea o partenera micuta si blonda si au concurat magnific in 2002 parca?
Erau imbracati in albastru cu o cruce desenata pe piept, au fost fantastici, o conceptie total inedita.

Francezii de pe locul 2 f f plictisitori, nu mi-au placut.
La gagici e jale.....imi place o amercianca, Sasha Cohen, da aia cam da rateuri de multe ori.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in 1998 a fost
http://www.youtube.com/watch?v=KXNmarKjyiY&feature=related

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Rusii sint cei mai buni, poate doar la fete nu sclipesc, dar in rest, au o scoala pe care nu o intrece nimeni. M-as bucura tar emult sa se intoarca Plushenko, chiar dac ala competitiile alea s-ar sti din start cine cistiga. e atit de bun incit e pacat sa nu concureze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr
- si, cu ani in urma, Phillipe Candeloro (il mai tine cineva minte? ) in chip de muschetar, niciodata perfect tehnic dar foarte simpatic si foarte iubit de public.

Cu gandul la Candeloro am intrat aici... era magnific, fura sala! Si pe mine Iata www.youtube.com/watch?v=aDb3fuvslfc&feature=related" target="_blank">muschetarul.
Si tot mult imi placea cuplul francez in care ea avea parul rosu... dar ea era rusoaica, nu? La Anissina/Peizerat ma gandesc eu. I-am gasit, www.youtube.com/watch?v=LQO-od6NcYI" target="_blank">Danse Mon Esmeralda imi da si acum fiori.
Si Plusenko avea carisma, plus ca tehnic era un vrajitor...

Bun youtube-ul asta, acum ma tot uit si nu ma mai satur.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput