Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

no ia stati asa, ca io nu mai stiu in ce directie sa raspund! am citit 5 pagini, la fiecare post imi venea sa scriu cate ceva si acum mi s-au adunat...pfui, sa vad!

Bulucel ma bucur din toata inima ca ai mai scris, mie mi-a fost tare dor de tine! . Si eu stau cu inima stransa stiindu-va acolo, mai ales ca nu par foarte roze lucrurile dupa descrierea ta. Simonelul este un dragut de copil, ti-ar veni sa-l pupi tot timpul, iar tu ai slabit muuult si arati super-sexi! . Sa scri mai des!

Joy si eu m-am cutremurat la postarea ta. Cat timp crezi ca mai poti sa o duci asa, mami??? Vrei sa-mi devii pacienta..ori, ba nu, in halul asta sari peste psiholog, te internezi direct la balamuc!! Am o intrebare pt tine: exista vreun motiv plauzibil si de necontestat pentru care nu il duci pe Vlad la cresa?? Pentru ca ceea ce vrei tu sa faci e imposibil si va fi tot mai greu: sa va antrenati toti 3 in activitati. Am mai spus: Vlad are nevoie de timpul LUI exclusiv su tine, Alex, de timpul LUI exclusiv cu tine. Amandoi fiind mici, se streseaza reciproc, nici la mine Anna nu doarme cu Stefan in preajma. Gandeste-te ca urmeaza la Alex diversificarea - alt timp pt a-i gati si lui separat - de unde il mai scoti? Ne iubim copiii dar trebuie sa incercam sa nu devenim sclavii lor, ca le facem rau si lor si noua.
Eu de pe la mijlocul lui februarie vreau sa-l dau pe Stefan la cresa, din nou. Alte idei de impartit timpul cu copiii si intre copii:
- pune-l pe Alex cu centrul de activitati in ALTA camera, in timp ce tu te joci cu Vlad intr-o camera separata.
- Cand vine Cristi, trimite-l cu Vlad la un centru de joaca si dedica timpul acela pt tine (daca Alex doarme) sau pt a te juca cu el. Dar cel mai bine ar fi sa reusesti sa-l culci atunci, va dormi si bine fara Vlad in preajma.
- Cand mananca Vlad, tine-l pe Alex in alta camera, in cosulet, cu chestii de jucarie agatate deasupra.
- Schimba-i des pozitiile si activitatile lui Alex, FARA A-L LUA IN BRATE!. Fa gimnastica cu el. Mai e timp sa se obisnuiasca sa se distreze si altfel decat in bratele tale.
te un mod special!

dau send si revin

Mergi la inceput

MIhaelutzo, Alpha D3 se ia pe gura si e fff bine sa iei, nu nuai pt unghii, dar previne si osteoporoza. Deh, dupa 30 de ani tb sa ne gandim si la asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bleah, e oribila logica.Am gasit io pe internet ceva,da mai intai trebe sa mi-o traduca cineva.Maria tie statuie dintr-aceasta cauza.
Mihaeluta o prietena a mea si-a pus falsuri si dupa o vreme a ramas fara.Fara unghiile ei.Le maninca falsele pe cele proprietate personale.Le inmoaie de zici ca-s brinza.
Roxi azi n-am avut vreme de masat ca mi-o mancat logica creierasii si timpu'.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ia sa ne mai si www.youtube.com/watch?v=MSR6v6qHp0Q&feature=related" target="_blank">culturalizam!!!!

Mitzo- io zic ca ti s-a urat cu binele...

Tania- cum merge family business-ul? Che e bine de tot?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

LEEA, io am facut in facultate Logica formala, dar tot ce imi amintesc este ca tinea cursul vreo 4 ore si scriam cate 20-25 de pagini

Mie mi-a placut logica dupa ce am terminat facultatea, dar in forma americaneasca de "critical thinking". Da-i un search pe net, sa stii ca te va prinde, e muuult mai faina asa, dar te ajuta sa intelegi conceptele seci si idioate din logica de "scoala". Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea acest argument mi l-am tot repetata pana am ajuns oricum cu unghiile mele personale tot mai ca branza. acum sunt disperata. In afara de faptul ca mie imi plac unghiile lungi, frumoase, delicate, este primul lucru la care ma uit la un om, ale mele sunt oribile, groaznice si ma deprima. eu inainte le aveam cat de cat ok, cu manichiura de rigoare, acum sunt varza, sunt total inegale, adica una rupta, una crescuta dupa ce s-a rupt si una care inca nu s-a rupt, mai sunt si ondulate, o maichiura imi tine vreo 3 zile maxim, sunt oribile, nu pot sa ma uit la ele. deci mai incerc alpha D3 daca nu se imbunatateste situatia dupa ce vin de la ski ma duc sa imi pun ungii false, pot sa mi le si mance pe alea de dedesupt, nu imi mai pasa, mai rau de atat nu are cum sa fie.
mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

NOKI, multumesc de intrebare .Che e bine, din nou in forma care l-a consacrat . A mai inventat cativa pasi de dans, canta la chitara "podul de piatra", joaca fotbal de te inebuneste si a invatat sa traga din voleu, asa ca au fost tintite si ochite: lampa, TV-ul, PC-ul si alte chestii dragutze de prin rafturi. Stie tot alfabetul si-si recunoaste numele scris.Asaaa...si o invata pe BB Anna cam tot ce stie el sa faca, iar sora-sa e un elev cuminte, sta si-l soarbe din ochi . O sa pun si poze...candva..cand voi mai avea timp

Cu pensiunea astept Cupa Davis la Sibiu, cand voi caza angajatii federatiei de tenis in toata pensiunea. Pana atunci, ne pregatim, ca nu mai e mult.

Pentru doritori, avem oferta de Valentine's Day . Atentie, oferta contine ciocolata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, aici sunt! (multumim de intrebare) Am avut ceva treaba la serviciu ...acum am scapat!

Am sa va dau o veste mare ... AM SCAPAT DE SUPTUL DEGETELULUI!!!!! A fost greu, am avut cateva zile cumplite, dar am reusit! Avem deja o saptamana fara degetel, din care ultimele zile au fost "parfum", adica fara tendinta de a duce degetul la gura sau mai stiu eu ce! A ramas cu un fel de "batatura" pe deget, dar aceea se va duce cumva!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

uauuu CAMELIA bravos ca nu mai suge Dariuca degetul!!! trebuie sa o instruiesti si pe nepoata mea care la 5 anisori inca practica asa ceva.

TANIA si restul fetelor, ala era doar programul pe prima parte a zilei. urma dupa-amiaza in acelasi ton si seara cand era si mai rau ca Vlad nu-mi dadea drumul din brate, orice ii facea Cristi nu era bine, zbiera prin casa dupa mine: mami, mami, mami.
pe Alex reuseam sa-l adorm cam intr-o ora, (in jur de 20.30) dupa care sa fug sa-mi fac un dus si ma culcam. oricum ma apuca 22:30-23:00.
noaptea Vlad se trezea strigandu-ma si urland dupa mine, normal ca pana nu ma duceam la el nu tacea, apoi era greu pana adormea la loc sa pot pleca.
si chiar daca nu se trezea Vlad, avea grija Alex de mine si de 3-5 ori pe noapte eram la datorie cu titza in gurita lui.
so, credeti-ma ca numai rezist la urletele lor! nici numai zic de epilat sau altceva cand eu nici nu ma mai pieptan ci stau numai cu parul prins in coada.

cred ca-l voi baga pe lapte praf pe Alex ca nu prea mai am lapte si mare parte din plansul/maraiala lui este si din aceasta cauza.
incerc vreo 2 zile cu biberonul si apoi decid.

acum deja sta de vreo 15 minute singur si caraie. am fugit.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Tania sarumina pt sugestie.O sa incerc.Pe de alta parte ma bucur ca ti-e suficient de fotbalist Che,asa incit sa reiasa ca-i bine de tot.
Cami daaa, buna veste.Credeam ca si la vara o gassc pe fii-ta cu degetu-n gura.Ma inselai.

Ia bagati okiu p-aci.E tare fain site-ul.Poate va inspra.Acu mi-a fost livrat si mie
http://reclamailegalala alt site = avertizare/strada/?atelier=desene_de_colorat

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput