Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miha, este foarte bun pretul..dar cred ca e vorba de suprafata foarte mare ca altfel pretul este mult mai mare in zona.
Mai incearca draga miha, nu te lasa pagubasa ( referitor la actiunea ratata)
Adevarul este ca ai un talent fantastic de narator si anda are mare dreptate..aratai beton

Fetelor dar nu va spus nimeni ce bine arata doamna antrenoare!!! Are undeva pe la optspe' ani si o talie de viepse..cat despre fumat ea s-a lasat de mult inca nu stie ca daca le poarta in genata nu inseamna ca le si trage in piept.
Cat despre noki sa stiti ca venea dupa o zi de invatat la greu si normal ca era mai tacuta .

cora te rog sa imi lasi si mie numarul de telefon pe pm, tks.

leea spor la invatat si la masat.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea, . Nu stiu zau despre ce multe kile zici tu, ca io nu le-am vazut veci pe tine. Sa ma fi vazut in schimb pe mine la inceputul curei cat de sexy eram. La logica nu m-am examinat inca. Da' nu e tarziu...poate stie Tania cate una-alta.

Maria, ce faci, burticutzo? "Te joci? Pangi?" Ca sa citez din Sarah...Ia mai zi-ne o vorba!!!

Si cu Lavi ce-o fi?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da de cind nu m-ai vazut muuulta vreme o trecut
De cind nu m-ai vizionat muuulti carnati am mai mancat
Si-api-n parc la IOR nu s=o vazut kilele
Da acu m-am balshoit si kilele s-o-nmultit

Ptiii da ce tare-s.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

leea esti tare ... daca tu nu te simti bine cu tine atunci inseamna ce de vina este "logica" prea multa
Yo am facut acu ceva ani buni cand eram la faculte la psihologie( pe care nu am terminat-o din pacate) mai am si acum ceva carti pe acas. cauta si pe net poate te ajuta, zic si yo

mai noki, yo zic ca matale visezi ca esti grasa ...

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Amu nu mai sunt , dar am fost. Amu-s normala, cu sperante de slabit.

Cami, si tu esti lipsa la apel! Unde bantui?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bunnn am terminat o sedinta si am in fata doua probleme existentiale.
1. Mi se rup unghiile intr-un ritm exponential. Sunt disperata, am incercat mii de lotiuni, uleiuri, creme, mi-am ars degetele in ulei de rici si altele. cred ca e momentul sa renunt si sa imi pun ungii false. are cineva si daca da merita efortul? Sau se rup si astea la fel numai ca ma costa de 10 ori mai mult dect lotiunile.
2. caut trusou de botez, adica prosop, panza si ce imi mai trebuie la biserica dar fara haine ca alea le iau separat. gasesc set complet la magazinele de copii sau trebuie lista si purces prin magazine dupa fiecare rahatel? Coroborat cu problema 2 daca sunt 2-3 preoti la biserica se da la fiecare set de prosop si sapun sau doar celui care il baga in apa? Mi s-a spus ca doar celui care il baga in apa, dar mi-e teama sa nu ma trezesc ca mai sunt 2 preoti care stau cu mana intisa si eu nu mai am decat servetele de hartie sa le dau eventual un pampers?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

stiti ceva de LAVI, INA, ILENUTZA ..???

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello, hello, sa raspundem si noi la apel

Super relatarile de la intalnire si mai ales starea cu care vad ca v-ati intors toate , trebuie neaparat s-o faceti mai des!

Eu am fost super-ocupata azi, in "sesiuni" continue, deja vad dublu... . totusi, sper sa mai rezist la serviciu vreo 3 sapt, deja i-am asigurat ca sapt asta vin si mi se pare asa de curand concediul...

Ar fi o gramada de raspuns...
Noki, si al meu face fix la fel, greu suporta mai multe persoane, de altfel preferate, langa el. Adica daca sunt si eu in zona, bunicile trebuie musai alungate. Daca vine si sora-mea (febletea lui), am eu liber... Exceptie cand ne reunim tot familionul si el devine centrul atentiei

Madau, super ii sta Mirunei cu noua freza. Si cred ca si tie, desi nu te-ai aratat deloc

Lavi, sper ca te-ai intors cu toate bune din TM
Ina, sa intri si tu cu vesti bune despre Rachel!

Leea, logica era una dintre materiile mele preferate , dar, deh, eu sunt mai "altfel"

Joy, m-am ingrozit de programul vostru . Te exploateaza copii astia dincolo de limite! Cam stiu cum e, asa am patit-o si eu cu Cristi. Totusi, undeva va trebui sa pui punct, nu stiu cum te mai tin puterile. Sunt sigura ca dupa 3 zile de plansete se vor da pe brazda la o rutina noua, trebuie numai sa fii tare pe pozitii. Nah, ca la sfaturi ma pricep

Bulucel, welcome back! . Tare frumosi sunteti cu totii, tu arati super, supla, imi place mult culoarea parului, tot... Iar Simonelul s-a maturizat mult, mi se pare ff inalt si serios . Sper sa gasiti o solutie sa iesiti din lumea aia infricosatoare

Am fugit inapoi la trebi (nu ca nu mi s-ar fi terminat programul oficial )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaeluta, iti spune cineva patit si ras-patit: unghiile friabile, care se rup usor, sunt semn sigur de lipsa de calciu. Poti sa le ungi cu ce vrei, problema tot n-o rezolvi decat cu suplimente. Posibil ca astea sa nu le asimilezi bine, caz in care trebuie adaugata vit. D, D3 de preferinta. Eu nici pe asta n-o asimilez, dar s-a inventat un leac si de pielea mea: alpha D3 se cheama, o vit. D deja "metabolizata". In rest, vorba reclamei: "intreaba medicul si farmacistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Maria alpha D3 asta se ia pe gura? daca da incerc si cu asta plus calciu, daca nu, adica se introduc in popou printr-un instrument numit siringa, eu imi pun unghii false si cu asta basta.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput