Colectia de toamna-iarna 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelutat spune:
Anda dar pretul de 8e/m2 cum iti suna? cunoscutii tai ce zic e vreo sansa sa creasca?
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mie imi suna ca muzica lui Julio Iglesias.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Iaca www.flickr.com/photos/madau/2225829288/" target="_blank">poze cu noua freza a Mirunei
Gata, fug la treaba...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Mada vizionat Miruna coafata,careia i-ar sta bine si fara par si cu el vilvoi.Iar cu nervii ...am trecut prin asa ceva si nu poti decit sa astepti sa treaca.La noi sint pe duca.
Maduta ce-as mai vrea sa te ajut la despachetat sa-mi mai clatesc si io okiu.
Joy da tu huzuresti nu gluma toata ziua.Mi se facea parul maciuca citindu-ti programul.
Anda mai ai par?Mai pica?L-ai rezolvat?
Buluci brrrrr,morti in raiuri?Asa la vedere? Vai di mini si di mini...
Am uitat a va spune,T s-a curentat.A taiat bunicu-su un shtecher si l-a lasat aiurea.T l-a gasit si l-a bagat in priza.A tipat odata de s-au zguduit geamurile.Am inlemnit.Nici n-am stiut ce sa fac.Imi venea sa-l pleznesc ca a umbalt la priza ca i-am zis de un triliard de ori ca nu-i voie.A ramas cu o arsura in palma de toata frumusetea.
Am citit undeva in urma de pledoaria Andei relativ la sprt,miscare,schimbat stil de viata.Iara io,care m-am ingrasat binisor,ce-am inteles?...Ieri mi-am luat o centura de-aia Vibra-tone si m-am zguduit toata ziua.Azi is foto-model.Tot ieri mi-am luat o pereche de cizme reduse de la Leonardo si-s taaare mindra de ele.Le-am ochit io de cind erau 500 da nu m-am indurat.In rest...tot nekkciosi.Am citit de Lass Baby-ul lui Mada.Ete la noi n-are efect.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Hi hi hi..ce-mi place cum scrie Leea. Tare mi-ar fi placut o cronicuta de-a ei de la intalnirea noastra.Pupam manuta electrocutata!
Madau, sa va fie de bine coifura! O prinde bine pe bucalata-sefa!
Io taman pap o salata de varza cu iaurt deasupra. Greu, nene, la dieta!!!
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
corap spune:
eu pe foarte mare fuga, salut miruniciul tuns - mada, vezi ca copiii simt tensiunile chiar daca nu au loc certuri de fata cu ei, si le si exteriorizeaza in feluri ciudate, pentru ca nu stiu sa se exprime in legatura cu asta. parte buna e ca le trece relativ repede dupa ce trece starea tensionata. macar ai un pic de grija sa nu tipi/strigi la ea , indiferent ce face.
bulucel, bine-ai venit, mi se pare ca ai slabit super-mult. io sicer am emotii cand va stiu in iraq , parca era vb ca plecati in australia...
leea, cu lactoza ai incercat pt constipatia lui t?
mandutza, bien te-ai intors. barbat-mio nici nu vrea sa auda de bulgaria/ sa trecem prin bulgaria etc. din ce zici, vad ca ar avea ceva dreptate
ma cam ingrijoreaza ca n-a intrat ina sa ne spuna ce mai e cu rachel.
cronicuta de la intalnire n-am deocamdata, ca-s ABSOLUT CHIOARA DE SOMN, sambata am fost la munte (trebuia sa plecam de-acasa ca a venit semibona sa faca curat), ieri am fost la maica-mea sa lasam plozii sa mergem si noi in liniste la cuparaturi si azi-noapte... tatam, tatam, am fost la sor-mea si am jucat un joc la calculator pana la 6 dimineata, n-am mai facut chestii d-astea de vreo 3 ani - nu sunt addicted dar cand e cate un joc care-mi place simt nevoi sa ma joc macar 8 ore . m-am dus la sor-mea ca sa nu mi-l intalez la mine-n calculator, sa ma tenteze sa-i invat si pe copii
va pupa
"duamna mama"
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Noki_Lara spune:
Ei vedeti? Asta da mama-model!!! Pleaca noaptea sa se joace pe calculator, ca sa nu invete copiii la prostii!
Si pe mine, care tot noaptea am plecat de acasa la baute, in bar, cu fetele, sa nu ma vada Sarah cu paharul in mana, nu ma dati de model de mama!!! Pai e frumos????? Tz-tz-tz!!!
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
MADAU ,II STA TARE BINE mIRUNEI CU FREZA CEA NOUA ,PUPAMMMM DE MII DE ORI!!
Mai da' ce va mai caracterizati drept mame ,,denaturate'' c-ati iesit si voi la o bauta ,io m-am smecherit ,fac asta in fiecare weeekend ,sint mama full time in cursul saptamanii dar macar simbata seara merit si eu sa ma destrabalez :))
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
leea_cv spune:
Noki tie ti-ar fi placut cronicutza mie mi-ar fi placut sa ma-mbat cu voi,chiar de-as fi uitat pe urma tot ce s-o-ntimplat si n-as mai fi scris nicio cronicutza.Iara cu salata ta...ma ingrozesti.O sa te usuci pe piciore mai fata de nu te opresti din dieta,o sa te bata vintu si-o sa te duca pin' la urma.Iaca ce binie de mine.Sufla un crivatz la noi...maica maiculita,da io-s bine infipta-n sol cu kilogramele.N-are sanse sa ma sprehoaie.
Corap sa fii tu sanatoasa si la punga groasa (la punga nu-n alte zone), ca a mincat fii-miu cutii intregi.Are efect 2 zile din cele 8-10 cit ii ajunge o cutie.Am impresia ca orice ii dau functioneaza 2 zile,caci organismul e shocat.Dupa aia se obisnuieste si isi vede de treaba lui.Asta teorie am dezvoltat-o io in urma studierii cu minutiozitate a relatiei medicamet(produs,preparat,aliment...etc) -kk.
Fetelor io nu mai stiu care pe la ce faculati studieti.Da a dat cineva cindva vreun ex la logica?Daca da,siceti-mi sie mie cum mama dracu sa fac sa retin ceva si cum sa rezolv problemele alea de - si-n rusa de erau reuseam macar sa le citesc.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Perfect valabil pentru tine, Madutza si Corapino! Da' io ajung acasa la 17.30 si deci stau 3 ore jumate pe zi cu ea, respectiv in week-end merg la biblioteca sau raman acasa sa invat, dar pe ea o duc la mama.
Varsta Sarah