Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu, am uitat sa va zic esentialul....ieri am tuns copilu'...a tuns-o nebuna de coafeza a mea, e filata, intoarsa cu peria la varfuri, breton fistichiu..va pun poze sa vedeti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Doamana Anda foarte tare, frate.
Noki era stresata ca i-a furat Adila Craciunul, aka baia Saralinei...
Noki am uitat sa iti spun ca dupa intalnirea din parc intre barbatii nostrii s-au hotarat sa cumpere teren la Frumusani....Daca te intrebi unde este Furmusaniul poti sa o faci in continuare caci nici eu nu stiu, si iarasi daca te intrebi de ca sa cuparama teren acolo iti raspund ce mi s-a raspuns si mie "pentru ca e ieftin"....Deci pregateste cardul de salariu.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

frumusani e buna investitie cred

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda unde e Frumusani?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Foooarte buna descriere, tanti antrenoarea! Nota 10 la compunere!
Mi-ai placut cum m-ai citit ca am fost "cuminte si linstita". 2 motive: 1. eram dupa o zi prelungita la serviciu in care am tocit la greu si 2. trebuia s-o las si pe vecina mea sa se desfasoare, nu? Mai ales ca saraca are mereu capul impuiat d epovestile mele cand iesim doar noi 2 afara. Deci amu i-am dat sansa sa se revanseze.Plus ca trebe sa recunoastem ca are Mitza talent la povestit!
Nu stiam de terenul ala, dar stiu ca au facut schimb de mobile si regrete ca nu s-au sunat reciproc vinerea.
La care io i-am replicat fericita lui Adila ca foaaaaaarte bine au facut, ca vor mai urma aseamenea seri, deci va fi buuuna ocazia de amortizare a schimbului de telefoane!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Madutza , abia te asteptam cand ai tu timp da-mi si mie un mesaj pe privat ca sa nu ocupam spatiul degeaba aici. Merci mult

Joy , cum e fara Vlad acsa, esti mai odihnita? Cand il aduci inapoi acasa?

Anda , ce-mi place cum povestesti tu, parca am fost si eu cu voi la intanlire

Mada , pune poze cu Mirunici sa o vedem tunsa.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dupa popesti leordeni
ceva tiganie ca populatie
stiu 2 pers. care si-au luat teren deja acolo si 2 pers care au prospectat acolo. tot pt tinut si revandut, nu in scop de casa proprie. bun pt investiti,m firme, depozite poate

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da, da, vreau sa vaza si ochiul meu inzulufata coafata!

Madutza, sa-ti fie de bine shoppingul! Cu Bulgaria, maare dreptate ai!io am vazut-o de 2 ori din tren si mi s-a parut la ani lumina de noi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CATUTZA ddeocamdata sunt doar 2 zile jumate fara Vlad si nu am simtit nimic pt ca am stat ca de obicei cu Alex in brate, cu Alex pe picioare sau leganandu-l doar doar o dormi.
acum vreau sa ies afara, poate doarme si el si imi crut si eu urechili de plansul lui.
chiar acum trage o reprezentatie superbisima pt urechile mele deja prea sensibile.

ce-i face piciorul lui Mihai? adica unghia??

fetele cu "redutul" cat mai costa in plus transportul? ca m-a intrebat cineva si habar nu am sa-i spun.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,dupa descrieri pare ca v-ati simtit bine la intilnire ,imi pare rau ca n-am putut veni ,am plecat spre turcia vineri la 23:00,data viitoare sint prezenta ,promit .

Catutza ti-am trimis PM

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput