Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu am apucat sa citesc decit 2 raspunsuri. Stiu unde sint pozele celelalte, ca tocmai ce le-am vizionat zilele trecute. Dar pe snapfish nu mergea sa ma loghez. Intre timp m-a dumirit Ina si mi-a spus ca trebuie scris adresa de email completa, ceea ce eu nu faceam. Dupa ce ma uit la ele, pun si eu vreo 2. Din pacate nu rpea multe, ca tare e strins timpul si nu am cind sa stau sa le selectez.

Pupicim iar din nou si inc-o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

De la noi vesti ceva mai bune: fetele-s racite amandoua da' macar febra lui Nati a fost 38.3, nu 39.4 ; am fost la inca nu trecem pe antibiotic dar o sun zilnic sa vedem; pe tata l-au operat totusi azi , a supravietuit si a zis ca daca trece de ziua a 4-a, cea de duminica, sunt ceva sanse sa plece pe picioare acasa . (Ieri ziceau ca nu-l mai opereaza ca nu are rost sa-l chinuie ca nu cred ca trece de operatie ).

Observati ce motive de bucurie am. La limita nenorocirii dar asta e, cand ai un necaz te bucuri de orice semn/pas bun.

Eu am reusit sa adun azi cele 17 stampile si 19 semnaturi de pe fisa de lichidare si mi-am luat cartea de munca, de maine: pe cai la noul job!

Asteptam ziua asta cu entuziasm si energie, tot ceea ce simt acum e o maaare oboseala! Dar va trece si ma voi descurca.

Mai am ceva teme (a doua runda de studenti), sambata si duminica viitoare am examene cu ei...

Multumesc tuturor pentru imbratisari sunteti niste dulci.

Madutza este super fain ca se tine! Ce poti sa faci e sa-i lasi olita langa pat, sa-i arati cum sa-si dea singur pantalonii si chilotii jos sa poata face singur noaptea. Daca exersezi cu el dezbracatul de cateva ori, in timp va invata. Mai poti sa nu-i dai f multe lichide seara si neaparat sa-l pui pe olita inainte de .

Bulucelu' ti-o cam cauti cu lumanarea cu metoda aia contraceptiva. Vezi ca e un grup mare de patite pe aici.

negaracristina, maria, madau eu de ex trec printr-o perioada grea dar imi face placere sa ma relaxez citind ce scrieti voi despre amenajari samd. Maria, socrii mei si-au imbracat scarile in parchet de salcam, cica asta ar fi mai tare si indicat pt scari. Pe trepte au pus covorase micute de lana care dupa parerea mea puteau lipsi. Mie una imi place la nebunie parchetul natural lasat liber, daca e paluxat si arata bine.

Mergi la inceput

Am trimis niste invitatii la poze pe contul comun de email de la yahuu. Inclusiv cu Mos Craciun la brad. Petrecere de petrecere. Dupa des-deghizare a dansat si Moshu' cu noi. A fost fain de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Lavi:Bulucelu' ti-o cam cauti cu lumanarea cu metoda aia contraceptiva. Vezi ca e un grup mare de patite pe aici.

Lavi, Noki la care din ele va referiti:ovule contraceptive sau amor dupa menstra?????
Eu am un ciclu doar de o zi , maxim 2,si ma gindeam cu mintea mea de pasarica,cum ca in primele 7 zile dupa ciclu nu se intampla nimik.Inainte de menstra ,nu ma risc ptr ca nu-l de 28 de zile, e total neregulat!Lamuriti-ma si pe mine ca daca raman vi-l trimit la Bucuresti urgent.
Apropo, mai sunt mamici in situatia mea, cu menstra de o zi-2?

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by Buluci
Apropo, mai sunt mamici in situatia mea, cu menstra de o zi-2?

nu, ca nu am avut atat noroc in viata! stiam eu ca Dumnezeu le compenseaza. Ia uite, mai, saraca buluci, cum a ajuns ea in irak, vai de ea, ma gandeam io. dar probabil ca are alte fericiri in viata, ca sa compenseze trauma cu locatia, tot io ma gandeam. deci asta era! ai menstra de o zi! in timp ce altii....

cuscra, sunt extrem de preocupata de educatia nora-mii. eu zic ca aeea gradinita ar fi numai buna peste un an, acum cred ca e prematur. auzi, daca se intalmpla "accidente" o scoate in strada pe biata nora-mea...la modul serios acum, nu pare rea gradinita. sa stii ca acum din ce in ce mai multi copii citesc si socotesc inainte de scoala, nivelul parca nu mai e ca pe vremea noastra. nu trebuie exagerat, e drept, ca se pierde din frumusetea copilariei. deci votez gradinita nobel, zisa si magna cum laudae, zisa si honoris causa peste un an. moama ce fata sclipitoare o sa-mi intre in casa...

mandy, te rog aminteste-mi care a fost diagnosticul pentru kriszti la piciorus?

mihaelutza, zisa mitza zisa vecina: deci s-a terminat cu huzureala cu patutul cu 4 pereti? mai repede chiar decat ne-am fi gandit la intalnire:)) vedeti cu yala aia de la camera lui, ce ziceai atunci, ca acum e "stejar extrema urgenta".

io stau pe-aici la ora asta ca imi mai pazesc copilul. tuseste fte rau, desi ii dau ambroxol de 10 zile. stau cu frica de horcaieli, doamne fereste de inec sau altceva. la gradinita a facut si febra azi, i-au dat alea antitermic la pranz.am sunat pediatrul acum si cica sa-i dau si mai mult ambroxol de maine o sa-l intoxic, dar ma rog, fac cum zice el.

mama di tutti, multa sanatate si mult noroc, ca trebuie si de-ala, pentru tatal tau, in zilele astea critice de dupa operatie.
si tie, succes la noul job, de-abia astept sa-l incepi sa ne zici cum e. si tine-te tare cu toate, e o perioada proasta, dar nu o s-o ai for ever, gandeste-te la asta, cand nu mai stii la ce sa te gandesti...

sa ma duc si io sa mai vad niste poze in contul comun, daca tot pazesc copilul aici.

succes cu noul sirop pentru constipati. noi suntem pe dos la asta. 2 scaune pe zi, de o luna incoace. pana acum o luna, 3 scaune pe zi. cica de-aia nu se igrase, zic educatoarele batrane de la gradinita nici asa nu e bine din mai multe motive, nu le mai insir aici, dar saracu copil a preluat o mostenire genetica referitoare la tractul digestiv, nu e vina nimanui, ce sa fac acum...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

siminaf, bine ai revenit!!!!!

madutza, aaa, pai ai baiat mare, soro! felicitari!
dar si io am:))) nu spune cand face in pampers, dar insurubeaza de zor. si util. cu suruburi adevarate si surubelnita adevarata, sub ochii mei desigur, la un cm distanta ca imi e frica sa nu-i scape in ochi surubelnita aia. a reusit de-a insurubat toate suruburile la o comoda noua, de-aia de la ikea, de se face acasa repede. in week-end va pun si poze cu mesterul casei.

nu mai am timp sa vad poze ca cineva de-aici vrea astro acum, la 12 noaptea:))) ca tot sunt aici. dar e de nerefuzat ca e urgenta.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Pupam poet mititel!

Noi nu ne putem lauda inca cu dez-pampersirea, ca ne isterizam cind vedem reductorul de WC (olita nici nu a vrut sa auda, parca avea jar in ea). Mai asteptam. Poate o va impinge curiozitatea.

In schimb am invatat sa numaram. De la 1 la 10, si in romana, si in engleza. Pina ieri numaram pe degetele, mama arata si fata spune. Ieri mi-a facut o surpriza si si-a luat cariocile alea de nu scriu deit pe anumita hirtie si a inceput: "Mami, unu! Mami, doi!" si tot asa, dar doar pina la 6, ca numai 6 carioci sint Am crezut ca lesin de fericire cind am vazut-o. Deci intelege ca numerele alea inseamna cantitati! In engleza mai mult cu frate-su se joaca. Cu noi in romana. Evident ca si Deiu vb. in romana, dar o ia si pe engleza, de aici si numaratul nostru bilingv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou

Mergi la inceput