Hallo,
As vrea sa schimbam intre noi temele de casa ce le primesc copii. Nu ar fii o ideee asta??
Am putea compara ce primesc unii si ce primesc altii. Aici in germania pina si intre scolile orasului exista diferente enorme.
Cine mai participa???
Cu drag
Richard
Salut Rici, eu particip cu placere la acest subiect deschis de tine. Sintem in Canada, la Montreal, avem un baietel scolar (si o fetita care merge la gradinita), baietelul a terminat clasa a 6-a.Mentionez ca sintem aici de 10 ani, deci baietelul avea 2 ani la venirea noastra in Canada, asadar a luat de la capat tot sistemul. Spune-mi daca te intereseaza acest nivel sau e prea mare ? Oricum, pot sa-ti raspund si la intrebari privind lectiile lui din primii ani de scoala, tinind seama de faptul ca am muncit cu el acasa foarte mult.
Deci, daca esti interesat, putem "dezvolta" subiectul!
Draga Simi,
mersi f mult pentru oferta, dar eu as vrea sa schimb teme cu parinti care au colil in aceasi clasa ca si al meu. Dar oricum, mersi pt oferta.
Cu drag
Rici
rici, si eu m-am gindit la un subiect de genul asta, dar il aminasem pentru toamna, cind incepe scoala. Acum dede e ocupat cu altele, dar pt cind se mai elibereaza o sa-l rugam sa mute subiectul pe forumul copiilor de 4-12 ani si sint sigura ca o gramada de mamici vor fi interesate de el.
D.
Rici, ai putea incepe prin a spune in ce clasa e copilul tau, ca sa isi dea seama parintii de copii scolari care ti-este targetul...
Succes!