*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alina, sa iti spun ce stiu eu:

1. Ai voie supozitoare cu Diclofenac, unul, maxim 2 pe zi!

2. Despre burtica... Am inteles ca burtierele sunt bune in caz de cezariana, unde chiar trebuie sustinuti muschii lasati si plus ca fetele cu cezariana nu au voie efort gen abdomene muult timp. Pentru nasterea naturala nu e nevoie de burtiera, actually e chiar contraindicata, ca cica se "lenevesc" muschii. Eu am facut asa: stau tot timpul (cand nu uit ) incordata ca si cum as "suge" burtica si uite cum arata www.flickr.com/photos/21448537@N03/2216594777/in/set-72157603469823554/" target="_blank">burtica mea acum 5 zile... Acum e si mai si, aproape ca sunt ca inainte! Oricum, dupa alea 12 zile cand se retrage uterul de tot in pelvis, poti incepe abdomenele cu incredere!

3. Eu mi-am luat pana la urma si cateva sutiene de alaptat, dar... Fara rost; transpir si ma mananca pe sub tzitzi nevoie mare! In sutien nu se preseaza mameloanele, mie chiar mi se angorjeaza, ca sa zic asa, sanii - parca se sporeste productia. Si eu am aceeasi problema - nu tin tampoanele de alaptare... Pun si cate doua... dar fiindca m-am plictisit sa stau legata de masina de spalat, le port... In bustiera. Am gasit unele foarte confortabile, mie mi se pare ca sustin, sunt din lycra, le gasesti in Sir cu 8 - 10 ron bucata, sunt si simple si gen maieu; nu preseaza sanul ca in dreptul lui este altfel textura, mai rarefiata si mai elastica, sub el e mai compacta... Mie imi plac la nebunie, dorm cu ele pe mine... Sper sa iti mearga si tie, oricum nu ai sanii foarte mari... (aici compar cu docdecap )

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Haideti ca o sa fac eu capitol nou... Ca vad ca nu se-nghesuie nimeni

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Un nou capitol va asteapta AICI!!!

Mergi la inceput