*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 21
honey79 spune:
Pup zuzicile dragi.
Abia acum am reusit sa intru. Nu stiu ce am, nu ma simt foarte bine...plus o durere de cap care se intensifica.Banuiesc ca e de la vreme, caci asa schimbatoare a fost in ultimele zile, de nu se mai intelege nimic. Astazi implinim 37 saptamani. O sa schimb si semnatura dupa acest mesaj.
GRATIELA, MARY bafta maine fetelor. Sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi. Va asteptam cu vesti, cat mai curand.
MITSU, ELLENUTA v-am citit povestile. Extraordinare.Pline de emotie si trairi .Sa va traisca minunile si sa va umple vietile de fericire si bucurii.
Va pupic dulcic.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
36+
Vali
AMR 4 SAPTAMANI !!!
Adryana_4u spune:
Doamne-ajuta fetele care nasc maine..atatea ganduri bune indreptate catre voi, fetelor, o sa faca sa fie totul bine...pupici, si asteptam vesti bune
Sa va intreb si eu ceva, fetelor....aseara, m-am gandit eu cu sotul, cum sa facem s-o momim pe bebita afara....si am zis ca deja nu mai e pericol daca de la "hatza-hatza" se declanseaza nasterea...am gandit rau/ prost? Ca sa ma intelegeti...aseara am avut program de
, ce spuneti? e pericol pentru bebe? Sper din suflet sa nu, ca deja imi dau pumni in cap..
cu toate ca a fost asa bine..![]()
Treaba e ca nici nu s-a declansat nimic, si nici nu se prevede INCA nimic, cu alte cuvinte, a durut-o undeva pe bebita de planurile noastre...
Adriana S.
AMR maxim 1 saptamani
-39 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
nemary spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Wow... Mari, Gratiela, maine e asa de aproape. Abia astept sa aud vesti bune... sa ne spuneti cum a fost.
Mari, ar putea doctorul sa iti spuna ca inca nu iti face inducere? Sau e ceva sigur?
Monica-Matz 40 siAndreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
chiar nu stiu referitor la inducere, doctorul la care merg maine m-a vazut o singura data, vinerea trecuta, in urma controlului a spus ca mai dureaza cateva zile si marti sa merg la 8.30 cu bagajul facut. sunt sanse 50-50 sa raman maine, eu semne de nastere nu prea am.
AMR 1 ZI????
Mari
39+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
ALINA, multumim mult pt.urari. poate maine o sa facem si noi prima poza in trei 
HONEY, multi pupici si felicitari pt.cele 37de saptamani.
ADRiANA, daca nu ai interdictie de la medic eu zic ca trebuie sa profiti cat mai mult de zilele ramase pana la nastere si sa te joci cu sotul tau.
AMR 1 ZI???
Mari
39+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alinaatudor spune:
Fetelor, tineam de mult sa va intreb 3 chestii:
1. Daca ma doare ceva ce antiinflamator sa iau, sau analgezic...care sa nu treaca in lapte si care sa nu fie periculos pt bebe? (nu algocalmin ca sunt alergica)
2. si punctul asta trebuie subliniat...pentru sunculitele de pe burtica..ce sa fac..sa port centura sau sa las muschii "goi" sa munceasca?
3. Pentru sani cum e mai bine, sa port sutient non stop sau sa ii las liberi..ca ma gandesc ca daca apas mameloanele nu mai fac lapte...si nu prea as risca...apoi..nici nu vreau sa raman cu niste bretelutze:D
Multumesc mult in avans pentru raspunsuri
honey79 spune:
Alina... iti raspund eu la intrebarea cu nr 3....referitoare la sani.
Noua la curs ne-a spus ca e indicat sa purtam sutienele de alaptat... tot timpul,chiar si seara.
Eu mi-am luat 2 sutiene de alaptat sde zi...si in we vreau sa merg sa-mi iau si unul comfortabil de noapte, de dormit cu el.
Ni s-a spus ca nu-s indicate bustierele, pentru ca ele nu sustin sanii , ci ii turtesc.
Plus ca... alaptand, va mai curge lapte din ei...si.. lasnadu-i liberi, vei avea patate toate tricourile.
Cum sanii sunt mai grei in perioada asta, liberi fiind, intind tesuturile si deci, la sfarsit.,... ii vei avea.. lasati.
Cam asta.
La celelalte intrebari, asteptsi eu raspuns de la fetele avizate.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
36+
Vali
AMR 4 SAPTAMANI !!!
alinaatudor spune:
Honey..mersi..sanii mei curg intr-o veselie si ma simt ok cu ei liberi pentru ca tricouri schimb cate 3-4 pe zi...mie sutienele alea de alaptat nu mi-au inspirat nimik..de fapt..nici nu stiu care e diferenat intre ala de noapte si ala de zi..cred ca ma voi duce si eu sa imi cumpar unu sau doua...nici nu stiu ce sa fac..oricum..la mine curge super mult incat tampoanele alea pt sani sunt ineficiente..deci..tricourile tot ude le-as avea:)...
gattasalvaje spune:
Am vazut poze cu bebelusi deliciosi ...
Rares , Luca , Pupi , Sofia , Yasmin , Octavian , Matei , Robert sunt superbi , felicitari mamicilor !
Stancuta , poza aia in sepia cu bebe Sofia pe pieptul tau este bestialaaa !
Angi , felicitari pentru o luna din viata lui Pupi !

Vad ca sunt o gramada de bebei colicosi...mamicilor , daca alaptati, incercati ca timp de o zi-doua sa nu consumati niciun aliment pe baza de lapte de vaca ( lapte natur , branzica , iaurt , smantana , etc.)si vedeti daca se produce o schimbare cu bebelusul vostru , in sensul diminuarii simptomelor neplacute ale colicilor . Am citit sfatul asta intr-o carte " Ingrijirea copilului in primul an de viata " scrisa de Dr. Paula Kelly.
Ellenuta , pt cojitele de la caderea buricului eu am tamponat cu spirt , apoi am pus un praf de baneocin...asta la fiecare schimbat de scutec.
quote:
Originally posted by zeririlouiza
fetelor cum e cu taiatul unghiutelor, ca eu am inteles ca pana la o luna e bine sa nu i le tai si e o chestie citita nu babeasca
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
Louiza , de ce nu e bine ??!! Eu i le-am taiat din a doua zi de cand am ajuns acasa si de-atunci i le tai la fiecare 2 zile ...cresc al naibii de repede !
Gratiela , Nemary tinem pumnii pentru maine , sa vina bebeii usor , fara dureri , fara complicatii , sa merga totul ceas si sa va tineti puiutii in brate fericite !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
stancutza spune:
Pana nu se face capitol nou, vreau si eu sa ma exprim astfel:

pentru
Nemary si Grati.ela
Stancutza
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
stancutza spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Fetelor, tineam de mult sa va intreb 3 chestii:
1. Daca ma doare ceva ce antiinflamator sa iau, sau analgezic...care sa nu treaca in lapte si care sa nu fie periculos pt bebe? (nu algocalmin ca sunt alergica)
2. si punctul asta trebuie subliniat...pentru sunculitele de pe burtica..ce sa fac..sa port centura sau sa las muschii "goi" sa munceasca?
Multumesc mult in avans pentru raspunsuri
Alinasi Stefania
Alina, cand am iesit din maternitate dr a vrut sa-mi prescrie, in caz de nevoie, supozitoare cu diclofenac. Eu i-am spus ca am deja acasa supozitoare cu Indometacin si a zis sa le iau pe alea. Dat fiind ca am ok de la doctor, eu pun unul in fiecare seara, ca ma mai doare un alta dupa operatie, chiar daca in prospect scrie altceva.
Cu burtica...nu stiu ce sa zic. Eu cred ca muschii vor lucra mai mult decat o centura. Dar e o parere personala, am auzit si altele. Eu o sa ma apuc de ceva exercitii fizice imediat ce o sa am voie. Dar nu ma grabesc.
Stancutza
[/quote]
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

si Stefania