*Gravidute si Mamici de IASI* (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miha , multumim de urari.Daca veniti, gasesc eu cu ce sa va servesc. Deocamdata sauhttp://www.getsmile.com/emoticons/www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys/cake.gif" border="0">funny-smileys/champagne.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Mai vrem,mai vrem...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
[/quote]

Vine, vine!

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Michelle nu e buna mincarea la steamer?Atita mincare cita era in poza aia sigur nu era doar pentru Domi.

Eu ies cu baietii pe rind.Dimineata(la 11 adica) cu Andrei si la 4 cu Vlad.Asa le acord atentie maxima ambilor.Numai ca azi nu am gasit marsupiul(cred ca l-am uitat la mama), m-am enervat si nu l-am mai scos pe Andrei.Acum sunt singura cu amindoi si pe Andrei tre sa-l tin permanent in brate ca daca-l prinde Vlad vrea sa plece cu el prin casa.
Mi l-a adus intr-o zi dintr-un dormitor in celalalt.Copilul meu cel mare nu e f. cuminte si nici prea ascultator.Mai lucram la asta.

Pentru salariu bonus nu-ti trebuie cine stie ce hirtii ci mai mult bunavointa din partea sefului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Mona si daca prezint legislatia sefului oare se poate sa-mi refuze bonusul?

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Mey da' pe unde sunteti?Prajituriti cumva?

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

quote:
Originally posted by addiana
cristina cum ati petrecut de ziua sotului? treci si tu la apel!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Diana,a fost f frumos pt k a fost prima lui aniversare in calitate de tatic.Din pacate nu am prea putut face petrecere prea mare si cu cate persoane am fi vrut din cauza mai multor lipsuri pe care le pot imputa spatiului in care locuim acum..Bine macar k in viitorul f apropiat ne mutam la ceva incomparabil mai bun.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Vreau si eu sa ma inscriu in clubul degustatorilor....De facut am facut si eu azi papanasi dupa ce a fost sotul special in piata sa imi cumpere branza de vaci.Vin si eu la degustare cu lucruri din astea mai simplute si care nu necesita coacere la cuptor..Miha stie.
Celia,La multe lunite Andreei.Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume!
Monica ,ma bucur k ti-au placut pozele de la cumatrie...e si meritul petrecerii voastre super reusite si laudate k am facut si noi tot acolo.
Kriss ,am fost f incantata k ai remarcat k si eu am fost eleganta la petrecere ,nu numai nasa.Adevarul e k am primit atatea complimente pt rochie si par si m-am simtit atat de minunat k astept deja cu nerabdare cumatria lui bb2.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ella10

Mey da' pe unde sunteti?Prajituriti cumva?

michelle prajitureste!!!! placinta cu branza si nuca!!!

eu am fost putin cu fetele la plimbare...sa ne improspatam creierele!!!

monica si denisa o ia in brate pe raisa si imi sta inima de frica sa n-o scape cu capul de pamant!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Celia, Andreei! Vad ca Iustina mea are aceeasi zi de nastere cu baietelul tau

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

M-am harnicit si am pus si eu poze aproape proaspete din decembrie si din ianuarie

vazut vazut...frumusei tare...ce coincidentza..numele copiilor tai dau numele si prenumele meu

multumim de complimente...

wow...da ce harnicute ati fost azi...

eu nu mai pot tine pasul...

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput