*Gravidute si Mamici de IASI* (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Un pic mai devreme am "aterizat" acasa.Am fost pana la serviciu,mi-am primit salariul bonus pentru nastere.

Oana,am si eu cateodata un chef de treaba taman atunci cand e sarbatoare. Dar azi cred ca a trecut e langa mine,ca mi-e lene bre,si a ajuns la tine. Nici macar de prajiturit nu am chef.

Stefania, la principesa.

Andreea,pupici lui Matei.Trebuie sa recunosc ca si eu merg de fiecare data cu inima stransa la vaccin.Cu toate ca la Robert am optat pentru vaccinurile gratuite si n-am avut nici un fel de problema de la ele,acum pentru Amira le-am cumparat.Asa am simtit eu ca trebuie,nu stiu de ce,nu am nici o explicatie.

Cristina,felicitari pentru bebe Razvanel. Refacere rapida!

Celia,la cat mai multe lunite inainte Andreei! Cu ce ne servesti?

Diana,si eu ma gandeam intr-un timp la un steamer,dar am renuntat la idee.Noi nu putem sa mancam mancarea fara gust,adica delicioasa asa cum spui. Din cate am inteles nu poti pune sare si condimente in el,ci abia dupa ce scoti mancarea,ceea ce nu mai este acelasi lucru.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Si eu am spalat azi si-i sarbatoare.Se pune daca a spalat masina? Ca eu stateam pe forum.Deci nu faceam treaba.

nu se pune monica!

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Oana,am si eu cateodata un chef de treaba taman atunci cand e sarbatoare. Dar azi cred ca a trecut e langa mine,ca mi-e lene bre,si a ajuns la tine. Nici macar de prajiturit nu am chef.

oare ce s-a intamplat!!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Am fost pana la serviciu,mi-am primit salariul bonus pentru nastere.

Miha, si? Pe unde te-ai oprit in drum spre casa? Ca doar e bonusul tau, nu?

Nonna, deci nu se pune daca a spalat masina? Ne-am scos!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu acum m-am intors din plimbari. Of! Nu va spun cum a fost. Plimbarea in sine...mai merge, dar pana sa ies! In mare a decurs cam asa: una bucata Victor imbracat si lasat sa planga pe pat pana sa fie gata si restul lumii. Alta bucata (rupta din rai, desigur) Stefan care se muncea cu geaca sa se imbrace singur. Si cand ziceam ca a reusit imi spunea ca i s-a dus maneca de la bluza...Cu cizmele nu a izbutit. Caciula...a reusit ceva. Eu? Mi-am luat repede o geaca si asta am fost. Carutul nu am cum sa-l scot, asa ca am iesit cu Victor in brate. Cand sa ies, Stefan isi amintese ca si-a uitat masinile. Si dai o tura de casa - incaltat, desigur, ca doar abia am aspirat, nu? - sa-si caute masinile. Sa-ti tot vina sa iesi la plimbare. Si nici mult nu am putu sta, ca lui Stefan i s-a facut somn. As fi iesit pe la 13, dar atunci dormea Victor. O minunatie, ce mai!!!!
La intoarcere zic si eu ca o sa manace Victor, asa, ca dupa plimbare. De unde! Nici nu a vrut sa vada lingurita. A inceput sa planga. L-am culcat si pe el. Stefan a adormit imbracat (nu in geaca, ca a decis ca macar sa se dezbrace singur, daca de imbracat e mai greu; a spus el ca e regula: eu il imbrac, el se dezbraca)

Nu-i asa ca e minunat sa ai doi copii?!

(Intre noi fie vorba, e. E MINUNAT!!! Dar ma mai plang si eu)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Miha ce hirtii trebuie pt salariul bonus?

Mihamora tu ai luat salariul bonus pentru nastere?

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Ella,am depus o cerere la mine la serviciu,la contabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Andrea, am vazut pozele voastre!Ai 2 copii foarte reusiti!imi doresc si eu pereche, fetita si baietel..
asa patesc si eu cu dulcele..am o pofta de mor..in fieacare zi imi vine sa mananc ceva bun..si eu am cam pus kile..fata de cum am iesit din maternitate..
Irina, am vazut-o pe Iustina! are costumas ca a Amirei si Alessiei!e frumoasa..are niste ochi expresivi..!
ma duc..ca e agitata Alessia de nu stiu ce-i cu ea..plnage intruna si nu o multumeste nimic..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
quote:
Originally posted by mariussimiuc

oare ce s-a intamplat!!!!

Asta ma intrebam si eu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, si? Pe unde te-ai oprit in drum spre casa? Ca doar e bonusul tau, nu?

M-am intors repede repejor acasa si i-am pus bine la ciorap.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuscut
Am incercat sa pun si eu o fotografie de proba...
poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

Mai vrem,mai vrem...

Mergi la inceput