*Gravidute si Mamici de IASI* (19)
Raspunsuri - Pagina 14

kriss79 spune:
Andrea, bine ai revenit! cum de i-a fost rau dupa vaccin lui Matei?ati facut vaccinul dat de stat sau l-ai cumparat tu?imi pare rau..bine ca si-a revenit..
Alaltaieri am vazut o emisiune cu oprah si jenny mc carthy invitata..baietelul ei este autist, dar in cea mai mare parte s/a vindecat dupa 3 ani in mare parte..Mama copilului crede ca s/a imbolnavit dupa ce a fost vaccinat aproape de 2 ani..nu stiu cu ce vaccin anume..se poate asa ceva? oricum cei de la dir. de sanatate din SUA nu recunosc asa ceva..spun ca nu e posibil ca un vaccin sa dea sa provoace o asemenea boala..
Oana, tine-o tot asa cu harnicia! poate vii si pe la mine..
Avem 3 luni!!
Cristina

Nonna76 spune:
Kriss exista asocieri intre vaccinuri si autism si nu numai in SUA ci chiar si in Ro se vb de asa ceva.Ar fi indicat sa facem doar vaccinurile obligatorii.Se banueste ca ROR de la un an si ceva ar fi periculos.
Michelle de unde ai luat steamerul si cit ai dat pe el?
Vreau si eu si la noi in oras nu am gasit,vreau sa o rog pe sora mea care e in Iasi sa-mi ia dar sa-i spun de unde.

mihamora spune:
Monica- l-am luat de la media galaxy, sunt si la carrefour, am dat 150 ron.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

amironeanu spune:
M-am harnicit si am pus si eu poze aproape proaspete din decembrie si din ianuarie
Kriss, am facut vaccinul de la stat, dar probabil la 6 luni il voi face pe cel cumparat pentru ca se pare ca Matei este un pic mai sensibil. Probabil era si racit cand am facut vaccinul si de aici pana la complicatii a fost doar un pas.
Nu siut cum sunteti voi, dar de cand am nascut am niste pofte groaznice, mai ales de dulce. Probabil si oboseala este de vina, dar e groaznic, mai ales ca am si muuulte kg peste normal.
Pupici,
Andrea de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

aeperju spune:
Beyyyyyy...atatea poze cu prajituri am vazut ca mor de pofta...bine ca nu sunt insarcinata ca acum plecam spre voi si treceam pe la fiecare...pentru degustare, asa....hihihi
emma

tuscut spune:
Hello!
Am incercat sa pun si eu o fotografie de proba...
Mami de Maria Iustina - 12.10.2007
poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

ghinetz spune:
Michelle, daca gasesti o solutie pentru a-l face pe Domi sa papa sa-mi spui si mie ca sunt intr-un mare impas. Mare.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mai fetele, pe bune ca noi trebuie sa ne intalnim undeva la degustat. Sa aduca fiecare cate ceva si sa degustam de peste tot. Chiar ma gandesc serios la asta.
si mie mi-ar place! dar unde putem sa ne intalnim cu prajiturile facute de noi? unde ne primeste?
kriss e bun si musuroiul de cartita! se aproba pt degustare!

andreea daca matei era racit sigur de asta a facut complicatiile. eu stiu ca orice vaccin se face doar cand e copilul perfect sanatos. la raisa am amanat de multe ori vaccinarea!
nu stiu daca am inteles bine...a avut otita? off mititelul! pozitia preferata: in brate cu capul pe umarul mamei, asa statea si denisa. le atenueaza durerea...nu stiu explicatia mai elaborata/medicala!!

vazut domnisoara craciunita si mucisori curgatori!!!

iar despre vaccinuri si chiar simple injectii care pot produce diverse boli si chiar paralizie am citit o gramada de cazuri. si sincer eu nu vreau sa le fac altele decat cele obligatorii, nici macar de antigripale nu vreau sa aud!
irina felicitari! si pt poza dar si pentru grasunica cu ochii mari!
michelle manacati si voi papa facuta la steamer sau doar domi? ma tenteaza si pe mine, dar parca nu mi se pare ca ar iesi prea "delicioasa" mancarea!!!

oana si eu mai patesc sa ma apuce curatenia cand e sarbatoare... ce sa-i faci! la cata treaba avem!
diana, denisa (06.07.2003)

Celia spune:
Diana , ce bunatati ...pentru asa degustatori si ajutoare , tot sa stai in bucatarie...
Miha , ce „bombe” ne arati...eu una explodez ....de pofta.Dar pentru site-ul dat caci sigur voi incerca curand de pe acolo delicioase...
Slimatei , sa va traiasca principessa.
Raca , felicitari pentru Razvan Gabriel, recuperare rapida si sa va traiasca sa va bucurati de el.
Ella , lasa problema ingrasatului , sa fiti sanatoase , vine timpul de dat kg jos...
Michelle , s-a dat startul la facut delicioase?
Amironeanu,ne bucuram pentru Matei ca e mai bine.
Kriss, multumim de urari. Noi sarbatorim...cu dulceata mea...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)http://good-times.webshots.com/album/562311613jxjrvH?vhost=good-times

Nonna76 spune:
Si eu am spalat azi si-i sarbatoare.Se pune daca a spalat masina? Ca eu stateam pe forum.Deci nu faceam treaba.
Michelle multumesc pentru informatie.Abia astept sa-mi iau.Tu il folosesti des sau il tii in dulap ca alte aparate electrocasnice?
Sper ca lui Domi si Victor sa le revina pofta de mincare.Le dau eu de la mine daca s-ar putea.