*Gravidute si Mamici de IASI* (19)
Raspunsuri - Pagina 13

ghinetz spune:
Wow! Ce de bunatati! Trigoane, tort, pizza...Yami!!! Vreau si eu.
Michelle, astept poze si de la placinta cu branza si ciuperci.
Eu am facut Poienita cu ciuperci. E buna. (tot pe cuvant trebuie sa ma credeti; nu mi-am reparat aparatul si nici altul nu mi-am luat)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
Mai fetele, pe bune ca noi trebuie sa ne intalnim undeva la degustat. Sa aduca fiecare cate ceva si sa degustam de peste tot. Chiar ma gandesc serios la asta.

mihamora spune:
Diana - stai sa vedem ce iese si degustam , ma pregatesc pentru intalnirea aia cu prajituri
si acum exersez....
Oana - sigur ca te credem si de data asta, placintele o sa fie fara ciuperci, ca nu imi plac ciupercile...
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

mihamora spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mai fetele, pe bune ca noi trebuie sa ne intalnim undeva la degustat. Sa aduca fiecare cate ceva si sa degustam de peste tot. Chiar ma gandesc serios la asta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefansi Victor
Da, si eu...

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ntz! ntz! ntz!

Simo

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by ghinetzquote:
Originally posted by Simo78
[si cand doarme el, in loc sa trebaluiesc - forumesc
Simomami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
Pe care forum, ca te vedem din ce in ce mai rar. Si de ce te biciuesti asa? E de rau sa stai pe forum?
Din umbra, draga mea, din umbra... nu e rau, dar nu-mi fac "norma" de curat, spalat, calcat, gatit.....
Simomami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
Simo, cred ca intrebarea cu "de ce te biciuiesti?" mi-o adresam mie, ca si eu uneori ma simt vinovata ca stau pe forum. Si ca raman in urma cu treaba (uite, acum spal deja a treia masina de saptaman asta, iar hainele de spatamana trecuta nu le-am calcat inca. Cred ca o sa o fac cand nu o sa mai avem cu ce ne imbraca) Si totusi...care sunt prioritatile mele? Uite, asa, mai cad si eu pe ganduri si ma intreb uneori cine mai sunt? Ce e important in viata mea? Mai suntomul ala liber care credeam ca sunt sau am devenit sclava unor treburi care TREBUIE FACUTE.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan

amironeanu spune:
Neatza!
Eu de mult nu am mai dat un semn de viata pe aici, dar tare repede mai trec cele 24 de ore .
Am citit ultimele pagini, am vazut si poze cu fetite superbe (Amira, Stefania, Alessia) si cu bunatati facute de mamici, ca de pofta e mare .
Noi acum suntem mai bine, Matei dupa vaccinul de 4 luni a facut si o reactie adversa la picaturile de antipoliomielita si otita, el care era un vesel si un cuminte, tare mult a mai plans si numai in brate a stat. Acum suntem sub tratament, este mult mai bine, a revenit baietelul vesel a lui mami . Stefanie ocupata cu gradinita, in rest o vorbareata si jumatate, independenta si desteapta joc (ca de, daca nu o lauda mami, cine sa o laude
). Poate reusesc sa selectez si eu niste poze si sa le incarc pe site.
Raca, felicitari, recuperare usoara si un bebe sanatos, mancacios si necolicios.
Stefanie, eu si acum, ca sa stie matei cand e zi si cand e noapte, are lumina deschisa in camera in timpul zile, iar noaptea sunt inchise toate luminile. Si avem o rutina de culcare pe care o respectam in fiecare zi (baie, masaj, hainute curate, san si gata, nani).
Pupici,
Andrea de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

ghinetz spune:
Simo, ascunde bilele alea. Macar pana dupa degustare.

ghinetz spune:
Sigur, numai mie mi se putea intampla: a dat harnicia peste mine, azi, cand e sarbatoare. Aspirat, spalat rufe, spalat baia.

kriss79 spune:
salutare
vad ca mai toate sunteti gospodine, prajituriti, faceti mancare samd..eu nu prea le am..daca inainte mai faceam cate ceva, mai studiam retete prin reviste si le incercam..acum nu mai ajung sa fac nimic aproape..
Daca e vorba de intalneala cu degustari de prajituri..eu numai la musuroiul de cartita sunt as
In leg. cu userul nou..nu stiu cat va dura pana DC imi confirma..abia ieri l-am cerut..stiu ca atunci cand m-am inscris eu pe forum...a durat vreo sapt cred..
Stefania, ce repede a trecut timpul, ai deja o domnisoara!
Ella, nu imi vine sa cred ca sambata va veni pe lume Bianca! abia astept sa vad poze cu ea..Nu iti mai fa griji, dr M e bun chirurg, va fi totul bine. Nu doare deloc, sa stii..doar cand te scoli dupa op.te va durea putin locul..dar e suportabil! important e sa te ridici cat mai repede, chiar in prima seara de dupa operatie..sa nu uiti sa iti cumperi burtiera!
ai optat pt. rezerva? LA MULTE LUNITE ANDREEA!!!
Avem 3 luni!!
Cristina