Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 18
antoni spune:
fetelor,se pare ca a adormit gazuta,ma duc sa mai invat ceva si sa ma culc dupa si eu.asa-s de fericita de nu va dati seama.
Nico-Andrei cum e?s-a mai linistit?te pupi dulce,mersi,hihi,vai sunt o stresata...
Bex-da,asa ma bucur,sper sa pape si maine catusi de putin.
o seara frumoasa,vin si eu maine la cafeluta!
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
meli stai linistita ca nu sunt suprata pe tine absolut deloc
ramo, si eu am incercat ieri cu bebe meu si tot asa, nu isi ridica capusorul..
fetelor da ati scris ayi nu gluma..e..am ce citi maine la micul dejuna ca acu fug la nani, ca imediat mi se trezeste printul
noapte buna
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dariandra spune:
In sfarsit, am reusit sa mai vad si eu niste poze!Cam tarzie ora...dar asta e, datoria ma cheama.
IKO - Fetita ta este tare dragalasa si-i parca tot mai frumoasa.
LORE - David este un dulcel si un ingeras de baietel.A crescut mult de cand nu ne-am intalnit.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
dariandra spune:
Fetelor, este adevarat ca la varsta de 4 luni, bebelusii normal dezvoltati trebuie sa aiba dublul greutatii de la nastere?
Daria arata bine (zic eu - pentru varsta ei) dar nu are decat 6 kg - astazi am cantarit-o.
dariandra spune:
IKO draga, eu am nascut cu Zolog.Este o persoana deosebita si ca om si profesional.Cu mine s-a purtat foarte frumos,nu m-a chemat la cabinetul particular ci la policlinica si tot din 2 in 2 luni.De fiecare data ii plateam 30 lei pentru consultatie,iar inainte de a naste i-am dus o mica atentie, in rest nimic.Orice puteam sa-l intreb;imi raspundea cu mult calm la orice nelamuriri.
Cand am nascut a stat cu mine ultimele 3 ore inainte de a naste.
M-a sprijinit foarte mult si moral, ceea ce conteaza enorm in acele momente.
dariandra spune:
ADRIAN - Bine ai venit!
Ti-am lasat mesajul anterior tie, initial l-am scris pentru Iko.
Sper sa fiti multumiti de medicul Zolog.Eu una am fost foarte multumita si mi l-au recomandat 8 mamici, dintre care una cu gemeni.
nrl spune:
buna dimineata 
va astept la cafea, ness cu lapte ![]()
Meli, sper ca totul e ok 
Andrei e o minune, nu am cuvinte cat de mult il iubesc
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
bex spune:
Hei Nico
am sosit:)eu cand eram gravi numai ness cui lapte bagam, acum filtru cu lapte sau cappuccino:)
Pitica a adormit la loc, dupa ce a mancat 180 ml. mi se pare cam multisor...dar cred ca e mai flamanzila acum dimineta dupa atata somn:) sunt asa de happy, doarme ca un ingeras, nu imi aduc aminte cand s-a trezit utima data noaptea:)
Meli, spor la papa de dimineta:) si iubitei Sara, evident
Alex esti la cafeluta cu mami?
Andreeam ns exact de chestia asta cu dublatul...nu stiu daca suint asa reguli, intreb si iti zic:)
Asa, azi reintru in programul de invatat, am chiulit destul...
o zi frumoasa, va pup
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
am papat dar cu tare mari crize. voi ati patit sa vi se crizeze bebe numai cand e vorba de papa? oare ce sa fac? unde s-o mai duc? si nici in greutate nu-mi mai ia.stiu ca ati mai fost cateva in situatia asta-adica sa nu creasca in greutate. ce ati facut? laptele pana acum a fost ok, e pe acelasi lapte, deci nu cred ca asta ar fi problema.legat de scaun vreau sa va intreb daca si la voi bebe mai mari, de cand au inceput diversificarea, au scaun maro inchis? pana acum era galbui, dar de cand papa si altceva decat laptic e maro. e normal oare?
Dariandra-eu asa stiu ca la 6 luni trebuie sa aiba dublu ca la nastere. sau nu mai tin eu minte?am o prietena care are bebe de 6 luni si are 6700, deci stai linistita. daca papa si ia incet in greutate eu zic ca e bine.
Nico-te cred si eu ca il adori, sunt niste dulci, hihi.
Meli+
Timea-Larisa