cred ca sunt insarcinata pt ca imi apar pe chiloti niste pete d sanga cam tot la 2 saptamani.ultima data am facut sex acum 2 luni si nu neam protejat.dar in aceste doua luni mia venit ciclul de 2 ori normal.c sa cred sau c ma sfatuiti.va rog din suflet sa imi dati si mie o informatie.va rog pt ca sunt disperata
de ce nu faci un test de sarcina? apoi mergi la doctor, nu cumva sa fii insarcinata si sa ai menstruatie peste sarcina.
bine ai venit pe
cumpara un test de sarcina apoi ergi la dr chiar daca esti sau nu insarcinata sa-ti recomande metode contraceptive in caz ca nu-ti doresti o sarcina sau daca esti insarcinata sa-ti monitorizeze sarcina inca de la inceput.
numai bine
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
si eu iti sugerez sa cumperi un test de sarcina si apoi sa mergi la doctor indiferent daca esti sau nu insarcinata pentru a vedea ce este cu petele de sange.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
eu nu prea cred ca esti insarcinata!
insa faptul ca gasesti pe chilot pete de sange din 2 in 2 saptamani ar putea fi semnul unei probleme ginecologice sau hormonale! de aceea te sfatuiesc sa consulti un medic ginecolog de incredere, ca sa vezi daca ai sau nu motive de ingrijorare!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
rozalia, ai facut testul?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post