Cafea cu aroma de femei-71*
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Este adevarat caci glaucomul se poate transmite genetic?
Am avut in familie si si asa mi-s ochelarista![]()
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
Da Dodo e adevarat dar la noi nu stim de unde ca nu stim sa fi avut cineva. Dar noah la soramea sar fi putut si de la rh-negativ
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mei Aida , ce faci iubito? Nik nu zici?
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by iahim
Fetelor...noapte buna...ma duc la nani!
Eu am facut cafa pentru tine si tu pleci?
Hai ca nu ma mai plang
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Da Dodo e adevarat dar la noi nu stim de unde ca nu stim sa fi avut cineva. Dar noah la soramea sar fi putut si de la rh-negativ
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Eram mult mai mica cand mi s-a spus ca se poate transmite genetic dar nu am facut nici un control de specialitae de peste 11 ani.Si-mi e cam frica
caci ca hoby am goblenulIn oraselul copiilor
ramyteo spune:
Poi cati ani ai? Glaucomul , iti pierzi vederea si nu mai vezi si asta in mai scurt timp asta nu te lasa, nepotelul meu are dioptrii destul de mari. Ai putea sa-ti faci un control dar nu te stresa ca eu te vaz bine , vaz ca inca scri bine mei![]()
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
Bey atunci noapte buna si de la mine.
Ramy cafa o bem dimineata![]()
Somn usor!
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
ramyteo spune:
Bine mei noapte buna!
VA pupicesc pi toate
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Poi cati ani ai? Glaucomul , iti pierzi vederea si nu mai vezi si asta in mai scurt timp asta nu te lasa, nepotelul meu are dioptrii destul de mari. Ai putea sa-ti faci un control dar nu te stresa ca eu te vaz bine , vaz ca inca scri bine mei
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Ani 35.Vaz dar daca....
Atata timp cat vaz nu ma duc la control e bine
In oraselul copiilor