Cafea cu aroma de femei-71*
Raspunsuri - Pagina 2
iahim spune:
Buna AIDA...asa vezi,este mai bine pe aici...trece mai repede timpul...ce face Emma ,doarme?
ramyteo spune:
Da oare ce sa ii dea ca sa ii intareasca inimioara? Oare vitamine? Am citit undeva cu intarirea inimii dar nu mai stiu unde, pfoai...
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Da oare ce sa ii dea ca sa ii intareasca inimioara? Oare vitamine? Am citit undeva cu intarirea inimii dar nu mai stiu unde, pfoai...
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Nu stiu draga mea daca exista asa ceva
.In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
Ehei inca una. Oau , mei fete mai vb si cu soramea ,mai vb si cu voi si pana scriu io un mes. raman in urma
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mei da parcai facatura , nepotul cu glaucom , Alex lu Mire iar glaucom da nu is neamuri, of...
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI