Cum a venit ingerasul Thea Maria
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Ancutule, ce fata frumoasa ai!!! Si vad ca papa singurica Eu nu am avut tupeu sa o las singurica, adica nu ma tzin inima si nici nervii sa o vad manjita toata M-ai facut sa imi stea inima cand am vazut la semnatura BB2, dar m-am lamurit care-i treaba Bafta!
Mychy multumesc mult, iubita!
Delia si tu ai o mandrete de baietel, un frumos cu par bocat Sa-ti dea Dumnezeu inca un pui sau cati vei dori, cat de curand!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
alinkav spune:
Laura, sa-ti traiasca fetita Thea Maria!!!Uite ca mai este atat de putin si face primul anisor!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Maya25 spune:
Laura Ioana, acum am citit si eu povestea nasterii minunii tale Thea Maria. Sa va traiasca, sa va umple viata de bucurie si peste cateva zile sa faceti o petrecere frumoasa, ca de primul anisor!
Maya 28+ cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Laura Ioana spune:
Alina multumesc! Sa-ti creasca mari si sanatosi ingerasii!
Maya multumesc si tie si o nastere usoara ca un fulg iti doresc!
Laura Ioana spune:
Azi la 10,45 a implinit minunea mea 1 an!!!!!
Nu stiu cum a trecut asa de repede anul asta, parca a zburat! Am o minune de copil: cumintica, papa tot, doarme toata noaptea, merge singurica in picioare, are 8 dintisori si o maseluta, "vorbeste" toata ziulica si-mi "explica" tot felul de chestii (chiar gesticuland), ma urmareste prin toata casa si se agata de pantalonii mei pe care, daca nu am grija, mi-i da jos e aspirator pt tot felul de scamute, banuti, firmituri etc etc pe care doar ea le vede f bine rade daca-i spun primele doua versuri din "pisicuta pis pis pis..." daca o gadil cu nasul sau daca spun numerele "lungite" (uuuuunnnuuuu, doooooi, treeeeeei, paaaatru, ciiiinci) Rade si fuge chicotind de mine cand ii spun "stai, ca te prind!", pandeste wc-ul si, daca gaseste usa deschisa la baie si capacul ridicat, baga repede, repede manutele in el si mangaie interiorul vasului papa hartie...as putea scrie pana la anul despre minunea mea...e o scumpa, e iubita mea si e cea mai mare realizare a noastra!
La multi ani, scumpa mamei! Te iubesc si-ti doresc din tot sufletul si cu toata puterea sa ai o viata minunata, sa ai parte de prieteni buni si sa ai aproape doar oameni care sa te iubeasca sincer asa cum esti, sa fii sanatoasa, vesela, senina!
Te iubim muuuuult!
Craciun 2008
unducthable spune:
Laura , sa iti traiasca fetita , sa va traiasca , sa aveti parte numai de bucurii .
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Azi la 10,45 a implinit minunea mea 1 an!!!!! Nu stiu cum a trecut asa de repede anul asta, parca a zburat! Am o minune de copil: cumintica, papa tot, doarme toata noaptea, merge singurica in picioare, are 8 dintisori si o maseluta, "vorbeste" toata ziulica si-mi "explica" tot felul de chestii (chiar gesticuland), ma urmareste prin toata casa si se agata de pantalonii mei pe care, daca nu am grija, mi-i da jos e aspirator pt tot felul de scamute, banuti, firmituri etc etc pe care doar ea le vede f bine rade daca-i spun primele doua versuri din "pisicuta pis pis pis..." daca o gadil cu nasul sau daca spun numerele "lungite" (uuuuunnnuuuu, doooooi, treeeeeei, paaaatru, ciiiinci) Rade si fuge chicotind de mine cand ii spun "stai, ca te prind!", pandeste wc-ul si, daca gaseste usa deschisa la baie si capacul ridicat, baga repede, repede manutele in el si mangaie interiorul vasului papa hartie...as putea scrie pana la anul despre minunea mea...e o scumpa, e iubita mea si e cea mai mare realizare a noastra! La multi ani, scumpa mamei! Te iubesc si-ti doresc din tot sufletul si cu toata puterea sa ai o viata minunata, sa ai parte de prieteni buni si sa ai aproape doar oameni care sa te iubeasca sincer asa cum esti, sa fii sanatoasa, vesela, senina! Te iubim muuuuult! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 Craciun 2008 |
pe langa ce a spus MAMI, iti uram si noi sa fii fericita si norocoasa! LA MULTI ANI!
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
happymum spune:
sa iti traiasca si sa fie sanatoasa, frumoasa si cea mai aleasa.
unducthable, ce mai faci?
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie
oana_oana26 spune:
Cu intarziere, dar la multi ani THEA, sa fii sanatoasa, sa ai o viata linistita si senina
Mamica fericita