Cum a venit ingerasul Thea Maria
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Ioana spune:
Azi implineste minunea mea 4 luni! Nu pot crede ce usor trece timpul! Cat de repede! Deja rade la noi, vorbeste in legea ei, face balonase cu saliva, chiuie toata ziulica (ii place f tare sa se auda), se intoarce de pe burtica pe spate si, mai nou, adica de ieri, se intoarce si de pe spate pe burtica! E chiar minunea mea, nu ma mai satur de ea...o pup toata ziua si-i place de numa!
Am pus pozici noi si cateva filmulete la semnatura.
Va pup si va multumesc pt felicitari!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete
ancadragoman spune:
Felicitari iubitelor si sa cresteti mari si sanatoase
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
slimatei spune:
Laura, ma amestec si eu printre fetele care te-au felicitat si complimentat si vreau sa o spun si eu pe a mea:
felicitari pentru puiutul tau perfect, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de voi ! e o dulce si frumoasa si ma departe nu mai am cuvinte...
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Olivia26 spune:
Laura, eu abia acum am citit povestea nasterii si iti spun sincer ca mi-au dat lacrimile de emotie. Nu exista fericire mai mare. Ai o frumusete de fetita! Sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu viata.
Olivia 13+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
emabucuresti spune:
Laura acum inteleg perfect motto-ul din dreptul numelui tau! va urez sa fiti fericiti si inconjurati de dragoste! Thea este o blondina tare frumoasa!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
nikole spune:
Mey, doamna draga , acum abia am citit povestea...
si am plans muuuult, dar am si ras in acelasi timp...ai povestit f frumos, am simtit de parca as fi fost de fata...
sa va traiasca fata 100 de ani, si voi pe langa ea...e PERFECTA!
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Laura Ioana spune:
Ancutule Stefania OliviaEma Nikole va multumesc mult de tot!
Eu si acum plang cand citesc povestea nasterii minunii mele! AM si un dvd filmat de sora mea la nastere si nu ma pot uita ca plang in hohote!
Acusica iubirea mea face un anisor! Deja merge singurica, spune mama, tata, pa, baaa (de la cucu-bau), umbla peste tot si e aspirator pt firmituri, banuti (am prins-o ca molfaia o moneda), atze si alte chestii mici, mici, mici pe care io nu le vad, frate!!!
E o minune, ce sa mai, e minunea mea!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
ancadragoman spune:
Laurici sa iti traisca printesa ,am vazut poze cu ea si este adorabila.Hai ca poate la bb 2 nimerim acesi odisee
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mychydutza spune:
laura, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. ce frumoasa e!!!!!!
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
Delia21 spune:
Sa te bucuri de minunea ta toata viata si,....eu zic ca nu ar fi rau deloc,...chiar daca astepti sa implineasca 3-4 ani ,...daruieste-i o surioara sau un fratior!E minunat sa cresti si sa ai amintiri cu cineva,....stii asta.Eu abia astept sa ma binecuvanteze cel de sus cu inca o minune macar,....si sa traiesc din nou acele zile,luni,minunate cu bebe mic in casa.Si,...eu va zic LA MULTI ANI de pe acum,....caci acus e 3 ianuarie,....trece timpul asta ceva de speriat.Sarbatori fericite scumpelor!!!