Masaj???

Masaj??? | Autor: Koko76

Link direct la acest mesaj

Buna! Am si eu o intrebare. Eu as vrea sa ma apuc de slabit si as vrea sa fac si masaj anticelulitic si de slabire (mi-am luat deja creme Ardes de la Oana Turcu!). Stiti vreo tipa, care vine acasa si face masaj. Please, vreau si eu telefonul ei. Dar vreau neaparat tipa! Ah, si ce tarife are. mersi frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Chiar nu mai face nimeni masaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Koko de unde ai luat crema? E cea pe baza de iedera, atat de laudata de toata lumea?
Imi pare rau dar maseuza in Romania nu stiu, iar a mea din Oman nu te ajuta cu nimic.

Mergi la inceput

Corect! Crema am luat-o de pe site-ul lor www.ardes.ro (sper ca nu e reclama!). Daca iti iei in valoare de peste 5 mil lei vechi nu platesti transportul:). De fapt mi-am luat 2 creme si un ulei pt slabire si am depasit lejer 5 mil. Cremele sunt foarte bune intr-adevar! Am si o prietena, care foloseste produsele lor de par si mi-a zis ca sunt excelente, dar eu nu le-am incercat. Acum nu stiu daca livreaza international, dar poti ruga pe cineva sa ti le comande si sa ti le trimita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Fetelor dar crema extraforte de tonifiere de la Ardes e buna? Care credeti ca e mai indicata? Tonifiere sau cea de iedera?

Mergi la inceput

Eu mi-am luat crema extraforte pt slabit nontermo 3 in 1 de 1000ml pt slabire, celulita si vergeturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Dar de ce vrei acasa/ nu gasessti un salon?sau nu poti numai cu cremele lor?

Mergi la inceput

Sunt o maniaca si nu vreau sa stau departe de fete. Daca m-as duce la vreun salon mi-ar lua cel putin o ora si 30-40 de min, plus ca la saloanele din 13 Septembrie/Panduri sunt niste scoruri....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Koko, multumesc de raspuns. Vin in Romania la sfarsitul lunii. Stii cumva vreun magazin unde se comercializeaza sau se pot obtine numai prin comanda pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Koko, eu stiu o fata care vine acasa si face masaj si tot cu creme ardes. Am chemat-o saptamana viitoare dupa o pauza de un an si. O sa o intreb daca pot sa-to dau nr ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mini_me au am vazut ceva produse Ardes la Ki-Life in Piata Amzei!Nu aveau toata gama,doar cateva!Dar poti sa-ti comanzi pana sa ajungi aici si cand vii tocmai bine ti le aduc!
Si eu vreau sa-mi iau,am studiat site-ul ala in amanunt,sunt cam scumpe,dar daca ziceti ca merita banii!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput