Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
Am vazut cheliuta de Teo
Maria, sa stii ca fata ta este trendy , uite, Sim l-a tuns pe Stefan ca sa fie si el in pas cu moda
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
sim_stoian spune:
Navicula, am vazut pozele cu Paula frumusica si mami cu suzi
Maria, arata bine omleta, da' aburu', unde e aburu'? Si cheliuta de Teo e dragalasa, vezi doar ca se poarta si l-am aranjat si eu pe Stefan.
Ma duc la program adiministrativ, revin la schimbul 3.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by luy
Am vazut cheliuta de Teo
Maria, sa stii ca fata ta este trendy , uite, Sim l-a tuns pe Stefan ca sa fie si el in pas cu moda
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
,totusi eu vreau fetita cu codite si fundite
aeperju spune:
quote:
Originally posted by navicula
Aeperju si fetita mea papa doar san si tot asa kk e mai apos, cu muci si uneori asa ca bobitele de mustar, si face de 2,3, uneori chiar 4 pe zi in functie de cat de mult face odata, insa daca asa a fost de la inceput eu zic ca e ok...
de Furazolidon nu stiu ce sa zic...mai bine incerca Biotics baby, mie mi se pare mai ok
sa treaca
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
Saru' mana de raspuns!
Pediatrul imi daduse furazolidonul fiindca se speriase ca facuse kk cu o zi inainte apa apa cu 2 firicele de sange.
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by magdazquote:Poate sa fie apos, adica absolut lichid, si poate sa contina mici "muci".Cristian l-a avut asa cit timp i-am dat sin si nu m-am alarmat: crestea, ff bine chiar, nu avea nimic altceva, minca bine.
Originally posted by aeperju
Mai fetelor spuneti-mi va rog cum arata kk la copiii vostri? Nu mai scapam de diareea asta...ufff! Kk nostru e ca apa asa si cu muci, ma gandesc ca nu tre sa fie asa desi peste tot scrie ca sugarul alaptat nu are diaree nicicum. Pediatrul mi-a dat tratament cu furazolidon si smecta dar i-am dat doar doua zile nu 5 ca mi-e mila de stomacelul lui. Dati-mi si mie un sfat va rog. Multumesc!
Piciulika bine ai revenit!
Roxana multa sanatate!
emma
Dar, daca tu ii mai dai si altceva in afara de sin, inclusiv medicamente sub forma de siropel, unele contin zahar si pot sa induca scaune mai moi. Sau daca ii dai ceai cu zahar...sau alte alimente.
Cit timp nu baga in gurita altceva adecit sin ( dar nimic altceva) intr-adevar nu se poate vorbi de diaree.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
Am inteles. Foarte clar mi-ai explicat. Saru' mana!
Intr-adevar ii dadeam numai san si sapt trecuta am fost la pediatru si mi-a dat furazolidon pus in ceai de menta (facut cu zahar fiert asa cum mi-a zis). Apoi a racit si i-am dat doua zile Panadol. Dar kk cu firicelele de sange le facuse inainte sa mergem la pediatru totusi, cand mancase numai san, nimic altceva.
emma
Sabina spune:
cred ca ziua lui urmy a fost pe 23...ma insel? pe 25?
la multi ani!
f f dragute poze, si Tudor seamana cu tine! esti tare frumusica!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
georgi_ana25 spune:
Am vazut ca sunt multi copilasi bolnavioari, si sa treaca repede, iar pentru mamici si multa rabdare!
Roxana vad cate probleme ai cu Andrei, cum se mai simte acum? e mai bine?
Aeperju nu te impacienta cu kaki, si eu cand ii dadeam numai san facea mai mereu moale cu mucisori sau cremos ca mustarul, pediatra mi-a spus ca e foarte bine sa nu ma ingrijorez ca de la papi la san nu poate fi vorba de diaree.
georgi_ana25 spune:
Bikmaria lasa ca are timp Teo mai tarziu de codite si fundite, acum e mititica si eu vad la Andrutza mea cum are parul mare si ii intra in ochisori si desi o perii dupa fiecare baitza tot i se incurca la spate si cand ma gandesc ca nu o pot tunde pana la un an...plus ca se poarta cheliutza..Teo e o frumusete!!!
Sabina spune:
de ce nu o poti tunde pana la un an???
[omulet scarpinandu=se nedumerit in cap]
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo