Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
navicula spune:
Eu am putut sa vad pozele Maria, foarte frumoasa Teo a ta.
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
bikmaria spune:
navicula fetita si mamica ,sunteti 2 frumoase
ana na fost diversiune ,cred ca am gresit ceva ,ma bucur ca va simtiti mai bine
georgi_ana bine ai revenit mamico ,sanatate micutei
cecilia si TEO e cam la fel ,baga in gurita tot ce prinde ,e baloasa si maraita ,oare sa le iasa dinti asa de repede? lui ALEX i-a iesit primul dinte la zece luni.
PRISI UNDE ESTI MAMICO?
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Sabina inel ''roadem'' la greu, acum vad ca s-a potolit cu o suzi,pana acum nu a vrut suzi,acum a luat-o cu placere si molfaie la ea.
M-am uitat in gurita, se vad foarte clar dintisorii prin gingie, iar gingia e inflamata.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
IUPY,mai apare un iepuras,papanas
aeperju spune:
Mai fetelor spuneti-mi va rog cum arata kk la copiii vostri? Nu mai scapam de diareea asta...ufff! Kk nostru e ca apa asa si cu muci, ma gandesc ca nu tre sa fie asa desi peste tot scrie ca sugarul alaptat nu are diaree nicicum. Pediatrul mi-a dat tratament cu furazolidon si smecta dar i-am dat doar doua zile nu 5 ca mi-e mila de stomacelul lui. Dati-mi si mie un sfat va rog. Multumesc!
Piciulika bine ai revenit!
Roxana multa sanatate!
emma
georgi_ana25 spune:
Bikmaria multumesc, sper sa nu mai absentez o perioada asa de lunga de timp!
Si Andreea mea molfaie tot ce prinde si scoate balutzeee, i s-au intarit si gingiile dar totusi cred ca mai dureaza pana ii ies primii dintisori, cred ca e cam devreme, ma astept pe la vreo 6 luni la primul zambet de iepuras...deocamdata am inceput si noi sa papam suculet de mere cu putintica pulpa si de astazi i-am dat si 2 lingurite de supica pentru ca nu se mai satura din laptic....ar sta mereu la tzitzi...plus ca suzeta nici nu se gandeste sa o ia, accepta doar tzitzi ca sa doarma...
dau fuguta sa citesc din urma!
navicula spune:
Aeperju si fetita mea papa doar san si tot asa kk e mai apos, cu muci si uneori asa ca bobitele de mustar, si face de 2,3, uneori chiar 4 pe zi in functie de cat de mult face odata, insa daca asa a fost de la inceput eu zic ca e ok...
de Furazolidon nu stiu ce sa zic...mai bine incerca Biotics baby, mie mi se pare mai ok
sa treaca
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
sim_stoian spune:
Piciulika, welcome back . Si multumiri lui Radu .
Navicula, nici Stefan nu serveste suzi.
Rox, ma bucur ca sunteti mai bine.
Ana, pup bonaviorii sa isi revina de tot.
Urmy, nu era deschis geamul ala, se vedea un burlan de afara.
Enrico de Ali
sarbatoritilor zilei
Azi am avut zi de gatit, am facut un gulas, abia astept sa vad cum a iesit. Ca aspect e asa cum trebuie, ramane gustul
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
magdaz spune:
quote:Poate sa fie apos, adica absolut lichid, si poate sa contina mici "muci".Cristian l-a avut asa cit timp i-am dat sin si nu m-am alarmat: crestea, ff bine chiar, nu avea nimic altceva, minca bine.
Originally posted by aeperju
Mai fetelor spuneti-mi va rog cum arata kk la copiii vostri? Nu mai scapam de diareea asta...ufff! Kk nostru e ca apa asa si cu muci, ma gandesc ca nu tre sa fie asa desi peste tot scrie ca sugarul alaptat nu are diaree nicicum. Pediatrul mi-a dat tratament cu furazolidon si smecta dar i-am dat doar doua zile nu 5 ca mi-e mila de stomacelul lui. Dati-mi si mie un sfat va rog. Multumesc!
Piciulika bine ai revenit!
Roxana multa sanatate!
emma
Dar, daca tu ii mai dai si altceva in afara de sin, inclusiv medicamente sub forma de siropel, unele contin zahar si pot sa induca scaune mai moi. Sau daca ii dai ceai cu zahar...sau alte alimente.
Cit timp nu baga in gurita altceva adecit sin ( dar nimic altceva) intr-adevar nu se poate vorbi de diaree.
urmychance spune:
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5160204661070260258
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5160204665365227570
luy spune:
quote:
Originally posted by urmychance
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5160204661070260258
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5160204665365227570
Ce cadou frumos ati primit ! La multi ani ! ( stiu ca a fost si ziua ta si a sotului, chiar daca nu stiu data )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts