nush exact ce este :((

nush exact ce este :(( | Autor: danutza_yo

Link direct la acest mesaj

nush cum sa incep...mi-am inceput viatza sexuala pe 1 ianuarie...am sangerat cam peste 4-5 zile numai stiu exact cat cred ca mai mult de 3 zile numai stiu exact si luasem orgametril luna trecuta pt chisturi le-am intrerupt atunci si nu am mai luat si luna asta nu mi-a venit menstruatia ...trebuia sa-mi vina pe 21 dar suntem in 25 si nu a venit totusi nu inteleg de ce ca ne-am protejat am folosit prezervativul ...oare sa fie de la pastile ...oare s-a produs vreo dreglare?....am fost ieri la medicul ginecolog si mi-a zis sa mai astept inca o saptamana si ca daca sunt insarcinata sa nu ma ingrijorez ca se rezolva ...doamne fereste mama nici nu stie ca mi-am inceput viatza sexuala dak afla nush cum o sa-i cada ...si doamne fereste sa mai fiu si insarcinata ...dupa calculele mele nu are cum dar io stiu ajutati-ma va rog frumos...:((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

cati ani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

S-ar putea sa fie o intarziere,deocamdata nu te panica.Pe viitor ,daca nu ai contraindicatii foloseste pilule contrac.pt.protectie ,esti incepatoare si sa nu-ti mai faci griji.Prezervativul se poate rupe,sau cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Fa un test de sarcina surechek costa in jur de 9 ron la farmacii, arata f devreme sarcina. Eu am facut cu 5 zile inainte sa imi vina menstra si mi-a iesit pozitiv, deci e testat. Chiar daca iese negativ tot ar fi bine sa mergi la medic de siguranta, nu se stie niciodata sau cel putin sa repeti testul dupa o saptamana.
Bafta si nu te stresa prea mult.

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by tibiuta

S-ar putea sa fie o intarziere,deocamdata nu te panica.Pe viitor ,daca nu ai contraindicatii foloseste pilule contrac.pt.protectie ,esti incepatoare si sa nu-ti mai faci griji.Prezervativul se poate rupe,sau cine stie.

Cu tot respectul, dar acesta mi se pare un sfat foarte prost. Cum poti sfatui pe cineva care tocmai si-a inceput viata sexuala sa renunte la prezervativ, cand prezervativul este singurul mijloc de protectie care protejeaza nu numai impotriva unei sarcini, cat si a BTS (inclusiv SIDA)???
In cel mai bun caz poti folosi prezervativul in combinatie cu alte mijloace de protectie, gen spermicide, pilule, etc, dar nu poti renunta la prezervativ, mai ales daca esti de abia la inceputul vietii sexuale si nu stii ce parteneri a mai avut prietenul tau.

Sansele de a fi ramas insarcinata sunt extrem de mici, daca ai folosit cum trebuie prezervativul. Probabil este doar o intarziere, poti face un test de sarcina sa fii linistita. Tin minte ca si mie mi-a intarziat menstruatia cand mi-am inceput viata sexuala aproape 10 zile, din cauza stresului, hormonilor...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Miereamara,ai dreptate,nu-i prea bine sa renunti la prezervativ.Am omis faptul ca fiind la inceputul vietii sex,s-ar putea sa nu aiba rel.doar cu un singur partener.Ma gandeam doar la protectie pt. o sarcina nedorita,ca atunci cand ai o rel.constanta nu te mai gandesti la boli cu transm.sex.te protejezi sa nu ramai gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_yo spune:

implinesc 19 ani in februarie ...pana la urma eu zic ca am folosit corect prezervativul ...nush sincer ...de asta mi-a fost frica de la inceput de asta nu mi-am inceput viatza sexuala de mai devreme ...imi cunosc prietenul de 2 ani de zile ...dar nush multumesc frumos pentru sfaturi sunteti niste dragutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

protejeaza-te! si daca totusi nu esti sigura 100% ca ai folosit cum trebuie prezervativul cumpara un test de sarcina

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_yo spune:

e normal sa am dureri de burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

prezervativul e de baza. eu zic sa te duci frumos sa iei un test de sarcina. probabil ca va iesi negativ. este bine sa te vada si un doctor, sa gaseasca cauza sangerarilor. nu stiu daca doctorul care te-a vazut a avut sfatul cel mai bun. eu as fi zis sa faci un test de sarcina si apoi vedem. poate ca sangerarea a avut alta cauza. poate ca e doar o dereglare. dar sa faci un test este rapid si ieftin. si nu te mai stresezi degeaba.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Ai putea sa iti iei un test de sarcina, daca vrei neaparat sa te linistesti, desi sansele sunt aproape 0 sa fii insarcinata. Cel mai probabil de la tratamentul pe care l-ai luat. Ce scrie pe prospect? Are si efecte secundare care ar putea sa intarzie menstruatia?
Si eu zic la fel ca fetele, sa nu renunti la prezervativ in favoarea unor pilule.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput