nush exact ce este :((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_yo spune:

multumesc frumos pentru sfaturi ...o sa fac un test...oricum...sincer ma bucur mult ca are cine sa-mi dea sfaturi si sa ma invete...acum astept sa imi vina menstruatia ...de obicei in fiecare luna aveam dureri inainte acum ma doare burta de ceva timp si nu mi-a venit...si nu cred ca sunt insarcinata pt ca nu am avut nici o stare de voma de sensibilitate la sani ...dar imi voi cumpara un test iar peste cateva zile voi merge din nou la medic ...multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danutza, numai bine si sa fie asa cum iti doresti tu
sa ne dai vesti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Foloseste prezervativ, indiferent de cati ani il cunosti! Pana nu va faceti analizele si nu deveniti un cuplu stabil, nu poti sa renunti la aceasta protectie.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

am facut un test de sarcina sure check si a iesit negativ luni o sa merg si la medicul ginecolog mersi frumos de ajutor sunteti niste dulci voi mi-ati dat putere sa merg mai departe va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si CM nu ti-a venit?
bafta la dr sa vii cu vesti bune si sa ne zici si noua

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by danutza_yo

am facut un test de sarcina sure check si a iesit negativ luni o sa merg si la medicul ginecolog mersi frumos de ajutor sunteti niste dulci voi mi-ati dat putere sa merg mai departe va multumesc

Cred ca problemele aste trebuie sa le discuti in primul rand cu ai tai: familia ta. Trebuie, in primul rand, in ei sa gasesti sprijin si putere sa mergi mai departe, asa cum zici tu. Nu te ascunde! Cerele sfatul!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

mi-a venit CM in acceasi zi cand am facut tstul de sarcina...de dimineatza venise dar am facut testul pentru siguranta mea ...am avut dreptate am folosit prezervativul corect ...multumesc inca o data pentru sfaturi...parintii mei sunt mai de moda veche nu concept ca cineva sa-si inceapa viatza sexuala inainte de casatorie...din cauza asta nu le-am zis nimik...cu mama am vorbit mult despre chestii de genul asta doar ca nu i-am zis ca eu sunt la mijloc... si va dati seama ca ii voi spune doar ca nu e momentul acum...multumesc inca o data pupici

Mergi la inceput