Comedii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Da Cami, alea sunt.
Mi-au placut shi mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

A fost acu' vre-o luna pe HBO o comedie beton, cu Kevin Kline, nu mai stiu titlul original in engleza , dar in romaneste l-au tradus "Te iubesc pana la moarte !"

Mie mi-au mai placut f. mult si Hot Shots I si II , cu Charlie Sheen.

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Le stii pe älea cu Leslie Nilson????...."33 1/3"....sau "agent 00" ...mie si älea mi-au pläcut!!!
Ai väzut "singur cu unchiul Buck"???...si äla a fost tare!!!...e cu tipul äla gras ( nu mai stiu cum il cheamä!!)...din päcate nu pot sä te ajut mai departe, dar poate stie altcineva!!!
Era burlac si avea un frate insurat, a cärei sotii nu prea il inghitea, cä nu era in stare de nimic!!!....dar fratele cu sotia au trebuit sä plece la pärinti ( caz de boalä/moarte) si nu aveau cu cine sä lase copiii....asa cä au apelat la unchiul Buck!!!....si de atunci incep peripetiile...eu am ris din toti pläminii!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

O comedie frantuzeasca BETON s-ar traduce "Cina Idiotilor". Nu mai stiu atita franceza incit sa fiu sigura ca scriu corect, dar cred ca ma vor ajuta "frantuzoaicele" : "Le dine du cons" ( cel putin asa ar fi o reproducere fonetica a titlului ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am vazut acu' fo' doua zile o comedie pe HBO "Nine months" cu Hugh Grant si Julianne Moore. Filmul e misto, incepe sa imi placa din ce in ce mai mult de Hugh Grant, parca se joaca pe el insusi numai ca in viata reala nu a ajuns la finalul din film.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Da Oana.....si eu am väzut filmul acum vre-un an, cred.
De fapt, este singura comedie a lui Hugh Grant...cä eu nu l-am mai väzut in posturä de comicar!!! Si mie mi-a pläcut!!!
Era cu tipa asta, care rämäsese gravidä, iar el nu era incä pregätit sä devinä tatä, nu???....dacä i-mi aduc bine aminte!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Da Oana.....si eu am väzut filmul acum vre-un an, cred.
De fapt, este singura comedie a lui Hugh Grant...cä eu nu l-am mai väzut in posturä de comicar!!! Si mie mi-a pläcut!!!
Era cu tipa asta, care rämäsese gravidä, iar el nu era incä pregätit sä devinä tatä, nu???....dacä i-mi aduc bine aminte!!
Pupici,

Cami.

Ihi, exact, aia e
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Bogule eu constat cu tristete ca nu am mai vazut nimic nou.
Da mi-a placut foarte mult "Notyhing to lose", cu barbatu leu Susan sarandon, ca sa se oftice toti masculii de pe forum ca asa identific io barbatii.
"In vizita la coana mare" am vazut-o gand eram in luna a 9-a. E acolo o nastere care te face sa mori de ras si iti da curaj.
Si necomedii dar super filme (nu pentru gravidute) "Seven" cu dragutul, frumosul, adorabilul Brad Pitt si
"American Beauty" si "Suspecti de serviciu" unde Kevin Spacey e fenomenal.
Pupi la famelion

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Apropos, de Hugh Grant, mai are o comedie simpatica "Two weeks notice" unde o are partenera pe Sandra Bullock. Ea este asistenta lui omnipotenta care se ocupa si le rezolva pe toate si el este seful, un om de afaceri aiurit care devine dependent de ea din toate punctele de vedere. Foarte misto filmul.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

"The sweetest thing"-cu Cameron Diaz si Kelly din Bundy. Comedia merita vazuta!
"Taxi 3" si "Anger management" sunt la fel de mortale!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput