Comedii
Mai oameni buni, io sunt responsabilu' cu entertainementu' in casa.
Ce filme bune de comedie imi recomandati?
Ce ati mai vazut in ultimul timp?
Raspunsuri
bogux spune:
Am vazut de curand "About A Boy" cu Hugh Grant.
Mi-a placut foarte tare.
Bogdan - Viitor Tatic.
osolita spune:
Comediile mele preferate:
"Meet the parents" (Robert de Niro, Ben Stiller)
"Maverick" (Jodie Foster, Mel Gibson)
"Rat Race" (Rowan Atkinson)
Julie spune:
"A Fish Called Wanda", in caz ca nu l-ati vazut (e vechisor), cu Jamie Lee Curtis si Kevin Klein si inca un actor englez care face tot filmul. E una din cele mai bune comedii de pe lista mea.
Victoria spune:
De, ce sa zic, comedii bune... cam greu, depinde ce tip de umor iti place...
Io am fost aseara, din lipsa de altceva mai bun, la " Broker falit...." la Mall.... Haios, daca nu te duci cu sperante prea mari chiar te poti amuza.
V.
camelia-daniela spune:
Eu le vinez, pe unde le prind!!!....cred cä as sta toatä ziua sä mä uit la comedii!!...dar le-am väzut cam pe toate!!
Ce-mi place mie mult este action-comedie, de genul seriei cu Mel Gibson ..."Brennpunkt L.A." ( traducere: punct arzätor L.A. ), dar si cele cu Goldie Hawn...era unul in care a jucat cu Mel Gibson, dar am uitat cum se cheamä filmul!!!...deh, scleroza, bat-o vina!!! ( "overboard"??? )
Am tras acum vreo lunä si "Bruce atotputernicul", sau cum s-o numi in Ro, dar nu mi-a pläcut in mod deosebit!!!....mi-a pläcut " Nuntä pe greceste" si am ris din tot sufletul in Kino, la "König der Löwen" ( Regele leilor - desene )!!!...eu rideam mai tare decit toti copii din salä!!, dar am si plins la el ( asta numesc eu entertainment...rizi, plingi, dai din miini si din picioare, iti controlezi putin relexele!!!....ai din toate cite ceva!! )
Pupici,
Cami.
bogux spune:
Cami pe englezeste cum se numeste filmu ala cu Mel Gibson?
Vrei sa spui din seria arma mortala?
khristin spune:
Ultimele comedii pe care le-am vazut: "Hot Chicks", "A Guy Thing", "Just married"...destul de bunicele si deconectante...eu de obicei nu prea sunt fan comedii, dar pot sa spun ca astea m-au binedispus.
Cristina
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by bogux
Cami pe englezeste cum se numeste filmu ala cu Mel Gibson?
Vrei sa spui din seria arma mortala?
Bogdan,
cred cä da...ceva de genul "lethal weapon" ( care inseamnä tot asa, cum ai zis tu!!!)...eu la englezä nu mi-am luat "doctoratul"!!!...si stiu toate titlurile pe germanä....cind le stiu....cä le uit cam repede!!!
El si cu un negru sint politisti / parteneri si trec prin tot felul de aventuri.
Cami.