FECIOARE ( p.11)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Helau! 
Dar acu la ora asta merge o cafeluta?
Daca nu va dau un coniac. ![]()
Da,din pacate nici eu nu-mi voi sti niciodata ascendentul,pentru ca mama mea zice ca nu stie cat era ceasul cand m-a nascut.
O duminica minunata tuturor! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
violeta69 spune:
roxana, pozitia 69 nu e puncul G

sau asa-i zice acum si nu mai stiu io?!![]()
sau ce ai vrut tu sa zici?! ![]()
omu' era si el curios...sau visa numai pozitia asta...sau s-a imaginat ca eu sunt "pasionata" de asa ceva ![]()
cert e ca atunci cand mi-am facut contul aici nu m-am gandit
...ca o sa se interpreteze!
devylla,uite ca acum stii ...poate scriem mai des 
da' pana la urma ascendentul asta aduce ceva in plus sau in minus?!
ca eu in minus nu mai vreau
ca si asa mi se spune ca sunt prea critica,prea despic firu'n 14,prea analizez,prea am manii din astea cu exactitatea,curateneia,corectitudinea
anacezara,dar macar asa momentul zile nu si-l mai aminteste tatal tau?!
ca si mie mi-a spus mama mea(Dumnezeu sa o ierte!) ca m-am nascut undeva pe la ora 11 ziua si ca era intr-o miercuri ![]()
asa ca nu stiu nici eu exact momentul...o fi 10.30 sau 11.30 nici nu mai conteaza....aici se poate face ascendentul cu o abatere de 1 ora!
si eu am cam lasat-o cu mania curateniei dupa cum spuneam...ca devenisem imposibila...voiam sa fie totul pus la linie si cu copilu' care e in extrema cealalta cred ca ajungeam la "zambareti" 
mariussimiuc,acum mai mereg o cafea!![]()
eu cu bautura nu le am...
apropo la analizele pt examenul auto de cat alergasem sa pun stampile peste tot+stresul, cand am ajuns la psiho+neuro imi tremurau mainile si ma intreaba doctorita daca-mi trece tremuratul cand beau ceva
zic"eu nu beau de fel!"
doctorita"ei,acolo asa putin....va trece?!"![]()
cred ca voia sa ma prinda daca sunt alcoolica
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roxana1974 spune:
Vio acu-s curioasa cine e ala care te-a'ntrebat
auziti,cu horoscopul asta, pe aquaria zice de rau asa ca io nu-l mai bag in seama! noi sa fim sanatoase.
Duminica faina in continuare tuturor!
Roxa
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 si ma intreaba doctorita daca-mi trece tremuratul cand beau ceva ![]() zic"eu nu beau de fel!" doctorita"ei,acolo asa putin....va trece?!" cred ca voia sa ma prinda daca sunt alcoolica |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Nimeni? 
violeta69 spune:
uite ca am aparut eu ![]()
mai tarziu,dar mai bine mai tarziu decta niciodata ![]()
roxana,nu mai stiu nici eu cine era tipul...treaba lui![]()
anacezara,nu ne mai scrii horoscopul?!![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roxana1974 spune:
ce mai conteaza horoscopul, nu v-am zis ca e de cacao, hai sa luam pauza o luna, poate de Mos Nicolae o fi mai bun
.
azi mi-am gasit masina lovita in parcare la Iulius Mall, ghinion de nesansa...asta e...ma duc sa dorm, poate ma trezesc maine cu mintea limpede...
ura si numai bine,
Roxa
MadameBovary spune:
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Sunt o fecioara "la limita" nascuta pe 22 septembrie... si caut si eu un loc unde sa ma integrez ![]()
I never fake ... sarcasm
mariussimiuc spune:
Bine ai venit Madame! 
MadameBovary spune:
Bine v-am gasit! Vreau si eu sa particip la niste discutii... am vazut atatea grupulete aici si tanjesc si eu ![]()
Mariussimiuc, 
I never fake ... sarcasm