FECIOARE ( p.11)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela76 spune:
bine v-am regasit, fecioare.
eu ma regasesc in acel horoscop in proportie de 70% , oricum de cand am devenit mamica ,sunt mult mai sacaitoare cu sotul meu, vad scame si acolo unde nu sunt, si parchetulmeu a devenit mult mai subtire de cat l-am frecat cu mopul.In fiecare zi imi propum sa fac ceva interesant si pentru mine si ma trezesc cu aspiratorul in brate si cu ceva bagat la cuptor, pentru fata...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
mariussimiuc spune:
Helau fete dragi! 
O cafea?Un ceai?Poate ne mai dezmortim nitel? ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
violeta69 spune:
mai cafea la ora asta?
poate un ceai 
eu,recunosc ca nu mai am mania curateniei...am renuntat ca devenisem obsedata!
oare s-a schimbat zodia?!![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roxana1974 spune:
Vio, cica dupa 30 de ani, mai relevant e ascendentul. Nu stiu cati ani ai, deci no offense 
irlandeza spune:
Roxana, chiarasa ? N-am stiut . Oare eu ce ascendent am ? Ca ma apuca destul de des curatenia.......
Desi cateodata ma lenevesc de numa........![]()
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
violeta69 spune:
Roxana,am ascendentul in scorpion
...
anul nasterii e '69 ca de acolo vine violeta69...si nu de la pozitia 69 cum ma intreba cineva(un barbat) tot aici pe DC![]()
si nu ma ofesnsez ca asta e varsta mea![]()
deci de asta nu-mi mai arde mie asa mereu de curatenie!!!
irlandeza,ascendentul se calculeaza in functie de ora nasterii(evident +an,luna zi)...sunt destule site-uri care au asa ceva,adica calculeaza asccendentul...cauta cu google si o sa-ti afli asccendentul...
va
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roxana1974 spune:
Helau gagici! Nu mai baga nimeni de horoscop? Mie mi-e lene ca caut...
Ha ha cu ascendentu asta, din cate imi amintesc si eu il am in scorpion!!, dar ascendentul nefiind ca zodia cred ca e mai naspa, ca s-au pastrat mai mult alea rele decat alea bune 
Vio, auzi, daca ala ce te-o intrebat de 69 e numitul punct G, atunci stai linistita, nu trebuie sa-ti faci griji
? Cred ca e doar frustrat si probabil nostalgic...ma intreb daca dupa 69 
Roxa
devylla spune:
io acuma vaz ca fecioarele discuta din nou!
Na bravo ma...pe mine nu ma anuntati?![]()
Io cica as avea ascendentul in rac...
sunt cateva zeci de pagini pe net cu astfel de informatii.
apoi referitor la horoscop,io nu l-am mai citit de cateva luni![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
dianaiulie2009 spune:
Eu nu stiu ora la care m-am nascut , deci nu pot sa-mi calculez ascedentul . Probabil imi veti spune sa o intreb pe mama mea , dar din pacate nu mai pot sa fac acest lucru pentru ca e moarta de 14 ani . DD sa o odihneasca in pace ! Tatal meu nu-si mai aminteste ... deh , barbatii ...
Daca doriti horoscop spuneti si va voi scrie ...
Despre curatenie si eu m-am lasat pe tanjala dupa ce au aparut fetele , mi-am dat seama ca nu reusesc nicicum sa pastrez curat asa ca am renuntat la mani perfectiunii . Ba mai mult , 1 data pe saptamana vine o tanti la curatenie generala .
Duminica minunatat sa aveti !!!
" Carpe diem ! "