FECIOARE ( p.11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

bine v-am regasit, fecioare.
eu ma regasesc in acel horoscop in proportie de 70% , oricum de cand am devenit mamica ,sunt mult mai sacaitoare cu sotul meu, vad scame si acolo unde nu sunt, si parchetulmeu a devenit mult mai subtire de cat l-am frecat cu mopul.In fiecare zi imi propum sa fac ceva interesant si pentru mine si ma trezesc cu aspiratorul in brate si cu ceva bagat la cuptor, pentru fata...

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau fete dragi!

O cafea?Un ceai?Poate ne mai dezmortim nitel?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai cafea la ora asta?
poate un ceai
eu,recunosc ca nu mai am mania curateniei...am renuntat ca devenisem obsedata!
oare s-a schimbat zodia?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Vio, cica dupa 30 de ani, mai relevant e ascendentul. Nu stiu cati ani ai, deci no offense

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

tuturor fecioarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Roxana, chiarasa ? N-am stiut . Oare eu ce ascendent am ? Ca ma apuca destul de des curatenia.......Desi cateodata ma lenevesc de numa........

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Roxana,am ascendentul in scorpion...
anul nasterii e '69 ca de acolo vine violeta69...si nu de la pozitia 69 cum ma intreba cineva(un barbat) tot aici pe DC
si nu ma ofesnsez ca asta e varsta mea
deci de asta nu-mi mai arde mie asa mereu de curatenie!!!

irlandeza,ascendentul se calculeaza in functie de ora nasterii(evident +an,luna zi)...sunt destule site-uri care au asa ceva,adica calculeaza asccendentul...cauta cu google si o sa-ti afli asccendentul...

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau gagici! Nu mai baga nimeni de horoscop? Mie mi-e lene ca caut...

Ha ha cu ascendentu asta, din cate imi amintesc si eu il am in scorpion!!, dar ascendentul nefiind ca zodia cred ca e mai naspa, ca s-au pastrat mai mult alea rele decat alea bune

Vio, auzi, daca ala ce te-o intrebat de 69 e numitul punct G, atunci stai linistita, nu trebuie sa-ti faci griji ? Cred ca e doar frustrat si probabil nostalgic...ma intreb daca dupa 69

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

io acuma vaz ca fecioarele discuta din nou!
Na bravo ma...pe mine nu ma anuntati?

Io cica as avea ascendentul in rac...
sunt cateva zeci de pagini pe net cu astfel de informatii.
apoi referitor la horoscop,io nu l-am mai citit de cateva luni

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu nu stiu ora la care m-am nascut , deci nu pot sa-mi calculez ascedentul . Probabil imi veti spune sa o intreb pe mama mea , dar din pacate nu mai pot sa fac acest lucru pentru ca e moarta de 14 ani . DD sa o odihneasca in pace ! Tatal meu nu-si mai aminteste ... deh , barbatii ...

Daca doriti horoscop spuneti si va voi scrie ...
Despre curatenie si eu m-am lasat pe tanjala dupa ce au aparut fetele , mi-am dat seama ca nu reusesc nicicum sa pastrez curat asa ca am renuntat la mani perfectiunii . Ba mai mult , 1 data pe saptamana vine o tanti la curatenie generala .

Duminica minunatat sa aveti !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput