FECIOARE ( p.11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna ziua fecioare,
daca la voi o fi
ca are dreptate MB,sunt intr-o stare ....depresiva....
e de la vreme?sau intram int-un con de umbra cu zodia noastra

Mihaela,sanatate multa....da-i cu ceaiuri...sau mai bine cu ceva medicamente daca nu se lasa invins virusul

Adriana,si la mine e ziua "preferata" lunea
azi am fost plina de nervi si am dormit pe mine de dimineata pana acum si vad ca o tin tot asa
ai facut si baie?
ca astia scriau ca unii s-au bagat in mare

sa aveti o saptamana linistita si frumoasa...

toate fecioarele

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Pot sa intru si eu in clubul fecioarelor?
duchess 12 septembrie 1987

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nu stiu, Vio, ca pe mine ma dispera perioada asta!! Parca nu se mai termina, parca nu mai reusesc sa imi gasesc linistea sau sa gasesc ceva dragut de facut care sa imi placa. Acum trag de mine si ma uit la "Friends", poate-poate ma mai invelesc un pic si imi mai tin gandurile si in zona cu plus, nu doar in aia cu minus . Eu am pus-o pe seama menstruatiei, pe seama hormonilor... dar cat naiba poate sa o tina asa??? . Daca continuu tot in directia asta, o sa ajung sa le dau lectii adolescentilor emo despre depresie .

Va pup si eu si va doresc sa aveti parte de o zi mult mai frumoasa decat a mea!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui duchess

Bine ai venit feciorico!
Cam tanara esti pentru gustul meu... Nu te supara...cica fecioarele mai si glumesc din cand in cand...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Welcome in the club!!
E doar cu un an mai mica decat mineeeee... lasa fata in pace . Simtul umorului?? Eu dau pe dinafara de ironie si sarcasm . Si mai si glumesc cateodata! CATEODATA!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui duchess

Te primim cu drag , chiar daca esti foarte tanaruca fata de mine .... nu ca eu as fi baba ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

- Simtul umorului?? Eu dau pe dinafara de ironie si sarcasm . Si mai si glumesc cateodata! CATEODATA!!

I never fake ... sarcasm

Subscriu !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu chiar am glumit mey...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bine ai venit, Duchess, cam tanaruca.....fata de noi, babele.....
Vad ca aveti samanta de vorba, nu gluma....Ce pacat ca atunci cad am timp sa intru, voi plecati

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Salut si eu fetele vorbarete..Cum a fost azi la voi?...La mine, ca orice zi de luni: senina, linistita, fara nervi la serviciu, ce sa mai...o feerie.Pardon, fara ultimul, ca iau antibiotic, dar de fapt o sa il incep de dimineata, asa ca pot sa mai trag o dusca, hac....

Voi ce faceti in seara asta?Eu cred ca ma bat iar cu al meu pe pc. Daca mai scrieti si voi, scriu si eu.Hai, va pup, pentru moment...

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput