FECIOARE ( p.11)
Raspunsuri - Pagina 14
MadameBovary spune:
Este o piesa cu Laura Stoica si una cu Bob Marley. Tocmai bune pentru un inceput de weekend. Afara e frumos. Nu prea e soare, dar e bine. Am iesit cu cateaua sa iau niste aer si mi-a prins bine. E liniste in comparatie cu timpul saptamanii, nu prea sunt oameni aici in centru la ora asta... m-am mai linistit un pic. Daca scap si de durerea asta de cap pe care o am de aseara... o sa fiu cea mai fericita
.
Ia sa caut si eu o muzica pe youtube, sa vad daca imi reuseste sa postez aici
I never fake ... sarcasm
dianaiulie2009 spune:
Azi am fost la cimitir la luminatie , mama mea "s-a dus" de 14 ani ... DD sa-i iewrte pe toti mortii ...
" Carpe diem ! "
MadameBovary spune:
Ana, Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Si eu am pierdut-o pe bunica mea in martie anul asta... a fost un moment tare trist, brusc si extrem de dureros pentru ca nu am stiut nimic de ea 3 zile si am gasit-o moarta in casa. A dracului coincidenta macabra, exact in perioada aia era linia telefonica deranjata. Cand am vazut ca nu raspunde am sunat la compania de telefonie si ne-au zis ca sunt probleme in zona in care statea ea si ca se remediaza in weekend. A fost prea tarziu, iar ceea ce a urmat a fost ... greu de suportat. 
Sanatate va doresc la toti/toate si sa ii aveti pe cei dragi voua, cat mai mult timp alaturi de voi. Si... sa apucati sa va luati la revedere...
Somn usor si o noapte lina cu vise frumoase va doresc!
fecioarele!
I never fake ... sarcasm
dianaiulie2009 spune:
Heellloooo .... trezirea fecioarelor .... cafeaua va asteapta ...
" Carpe diem ! "
violeta69 spune:
anacezara,multumim de cafea...eu vreau cu frisca
Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta acolo, in ceruri 
si mama mea a plecat in lumea celor buni acum aproape 5 ani
insa tot mi se pare ca ar fi ieri,pt ca inca mai astept sa apara de undeva....desi uneori cred ca au trecut 100 de ani
MB,asa e,sa ne bucuram de cei ramasi intre noi...vezi de asta-ti spun eu sa nu te superi pe ai tai!
o zi buna va doresc,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 MB,asa e,sa ne bucuram de cei ramasi intre noi...vezi de asta-ti spun eu sa nu te superi pe ai tai! ![]() |
Da, stiu, dar mai imi sare si mie mustarul pe ei uneori cand mi se pare ca sar calul cu reactiile lor. Noroc ca (de cele mai multe ori) imi trece repede.
E frumos afara in Bucuresti. Am plimbat mandra vreo 45 de minute, a alergat cu toti cainii pe care i-a prins in raza vizuala, s-a infundat intr-o balta cu namol asa ca iar ne-a boscorodit mama cand am venit acasa ca facem mizerie
O duminica frumoasa va doresc

I never fake ... sarcasm
ADRIANKA spune:
Ce mai faceti, fetelor? V-ati bagat la culcarica? Eu mai bantui un pic pe forum si ma bag si eu in pat..ca maine e luni (ziua mea preferata)
, mai ales la serviciu..
Azi ne-am plimbat un pic pe malul marii, a fost fain, inca e cald aici...macar un lucru bun in tara asta..
Va pup si noapte buna!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
mariussimiuc spune:
Helau! 
Zilele astea am bolit,am avut un nenorocit de virus stomacal pe acre l-am plimbat de la unul la altul...
Asa ca azi nu am decat ceai de menta. ![]()
Am 3 zile de cand n-am mai baut cafea si de cand nu mi s-a mai trezit madruta noaptea. Nu stiu daca e concidenta sau nu,dar parca mi-e frica sa incerc sa mai beau niste cafea. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ADRIANKA spune:
Mihaela, multa sanatate, ramai la ceiut, ca-i mai dragutz si lasa cafelutza sa mai astepte...
Pupici la feciorici! Am innebunit cu diminutivele astea, ce-oi avea?
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
MadameBovary spune:
Adrianka, si eu aveam perioade cu diminutive. Da' nu prea ma caracterizeaza... decat atunci cand vreau sa ma pisicesc sau sa fac misto
.
Mariussimiuc,
sa te faci bine repede! Mai trage un pic pe ceai pana te faci bine cu totul. Si cu ocazia asta vezi si daca mandra ta te simte cand bagi cofeina sau nu
.
Eu am niste zile... groaznice!!
Nu stiu ce naiba am. O fi de la PMS, de la hormoni, de la vreme, da' sunt depresiva, ceva de speriat. Ma cert cu toata lumea, nimic nu imi convine, sunt hiper-sensibila si imi vine sa plang la cea mai mica problema! Sau mai rau ca un
. Nu mai stiu ce sa ma mai fac ca sa vad viata mai roz!!
I never fake ... sarcasm