Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by carla2005
si multa bafta, daca vrei poti!!!
perfect adevarat.
buSe_dulci ,cat ai slabit exact luna asta 2-3 kg?!
le-am pierdut sirul - cred ca luna asta tu vei fi castigatoarea daca nu apare cineva cu un raport record
luna asta nu s-a slabit prea mult
Fetelor nu ezitati sa raportati cat mai multe kg.si fie ca luna martie sa fie luna schimbarii
eu mi-am promis sa devina luna viitoare si de ce nu chiar castigatoarea lunii caci in aproape cei doi ani de cand fiinteaza grupul nu am fost niciodata
deci va provoc
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
eunice78 spune:
Luna, multumesc de reprimire. Pana la urma am mancat ieri un grapefruit si azi am mancat 2. Dar le-am mancat fara pielitze, cu pieltze as putea sa mananc poate una...
La cura asta cu grapefruit mai sunt ceva interdictii pe care ar trebui sa le stiu, in afara de faptul ca nu tb sa mananc dulciuri si ca mananc la grapefruit pana ma acresc ?
Eu acum sunt in faza de documentare: caut sa vad dk exista vreo sala prin centrul Bucurestiului care sa deschida la 6 dimineatza ca eu dupa serviciu nu am timp sa merg, iar acasa nu mai am nici o sansa cu baietzii mai nou ca sa fac gimnastica.
Si, of topic, Luna eu nu am fost niciodata in Dubai dar mi-a placut mult cum ai scris la vacante asa ca la anul poate imi fac concediul pe acolo..
Spor la slabit!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
buSe_dulci spune:
cum nu mi-am dorit sa tin minte numarul de kg pierdute,ci sa retin nr kg pe care le mai am de pierdut ...cred ca 3 floricele jumatate am primit ...
am incercat sa dar ma dor sanii si am renuntat
buse_dulci accepta provocarea !!!!
deci eu ma apuc din nou serios din seara asta : abdomene , o cana mare de ceai de slabit ( nu mai retin cum se numeste antiadipos parca ) si daca tine vremea tot asa
Luna75 eu vreau sa inving kg ! si am invatat de la tine si trait pe greutatea mea ca DACA VREAU POT !
alic spune:
Luna, te ajuta cu ceva faptul ca bei ceai verde? simti vreo schimbare?
eu mi-am cumparat ceai anti-adipos YongKang, de maine ma apus si de el...
pana acum, azi a fost ziua cu 2 grapefruit-uri
ALICe
eu
nicoll_mada spune:
Buna dimineata!Raportez ca in aceasta luna am slabit si eu 2kg.Ieri cantarul a binevoit sa-mi arate 77kg.Acum am atins pragul kilogramelor pe care le aveam inainte de cea de a doua sarcina.
Luna este drept ca ieri am simtit ca am ajuns la saturatie cu cele 7 grapefrui-uri.Si mancate cam in scurt.Asa ca azi am luat la mine 5 din cele 8 fructe pe care le pap pana in ora 15,ramanandu-mi inca 3 pana la culcare.
Si vazand ca sunt fete care fac si ceva miscare acasa imi propun ca din aceasta seara sa ma apuc si eu de andomene.Doamneee... unde o fi conditia mea fizica din liceu cand faceam 150 legate?Sigur am sa dau motiv de distractie fetitei celei mari cand ma va vedea.Ma mai apucasem o data si ma intreba de ce fac asa.I-am zis ca mami e grasa.Stiti cum ma striga?Gasooo!!!!Sper ca in momentul in care voi face febra musculara sa nu abandonez.Va pup si o zi buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
silar spune:
Alic ai grija cu ceaiul antiadipos folosit in exces dauneaza organismului. Incarca o luna un ceai dimineata si unul seara apoi limiteaza-te la unul pe zi cum vrei dimineata sau seara. Nu stiu daca e chiar buna combinatia dintre cura cu grapefruit si ceaiul antiadipos. Multa sanatate si bafta.
Eu maine termin cura cu grapefruit .
Azi 26 bobite si 2 grefe .
PUPPPPP
gusta spune:
Neatza.
Dau mai rar pe aici da va citesc.
Luna eu cu boabele nu am slabit dar mi-a reglat transitul intestinal si poate asta e bine.Azi m-am cantarit si aveam 59,9 da zis eu 60.Mi-am atins scopul numai ca tot nu intru intr-o pereche de pantaloni asa ca lupta mea mai continua pana la 57.
Eu fac aproape 1 an de cand ma tot chinui cu kg astea.Pot sa va zic ca anul trecut pe 1 martie aveam 78kg si acuma 60.Am avut momente cand am luat cand am slabit si bineinteles cand am stagnat,dar ce am observat cand numai manac seara de la 7 si incerc sa beau apa mai multa se duc si kg astea.
Pup toate fetele si la cat mai multe kg jos.
Marilena si Mara Augusta
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Si, of topic, Luna eu nu am fost niciodata in Dubai dar mi-a placut mult cum ai scris la vacante asa ca la anul poate imi fac concediul pe acolo..
sigur nu iti va parea rau.
in legatura cu sala de fitness chiar nu demult citeam de o franciza a unei firme americane prin care sala de fitness este deschisa non-stop fiecare abonat avand un chip cu care deschide usa
tot din cauza programului anormal de lucru nu pot nici eu sa frecventez o sala de fitness in schimb noroc cu alergatul caci pot si la 5 dimineata dar si seara la 22 daca vreau
tu mai faci tae-bo? imi amintesc ca anul trecut practicai
intr-adevar e foarte interesat chiar imi aduce aminte de miscarile pe care le invatasem in tinerete la karate si sigur ca programul functioneaza
eu din pacate nu mai fac pentru ca m-am lenevit sau mai bine zis nu ma am dispozitie pentru prea multe acrobatii.O perioada destul de lunga am facut pillates iar corpul meu s-a obisnuit cu miscarile lente/suave
oricum alergatul imi este suficient pentru programul cardio
deci prima zi de grapefruit - la cat mai multe!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by buSe_dulci
eu vreau sa inving kg ! si am invatat de la tine si trait pe greutatea mea ca DACA VREAU POT !
sigur ca se poate - aproape nimic nu e imposibil doar sa iti doresti puternic si sa actionezi nemaivorbind de situatia ta - esti tanara si intr-adevar nimic nu iti sta in cale
eu la varsta ta aveam greutate normala,faceam sport aratam bine ca dupa un esec la admiterea la facultate - pe vremea aceea era concurenta aceea cu 23 de persoane un loc - si se purta ca daca nu reusesti stai acasa si inveti...
am stat acasa am invatat si durerea sufleteasca mi-am consolat-o cu mancare la orice ora si oricat - luasem vreo 15 kg.si am intrat in cercul vicios ca lasa maine,poimaine,luni,de 1 martie,de 1 iulie,si tot asa cativa ani pana cand m-am suparat si am actionat
din pacate eram dependenta de dulciuri si nici o dieta nu a functionat pe termen lung insa noroc cu sportul mai precis alergatul care m-a ajutat sa pierd frumos in kg.iar in momentul in care m-am inscris la o cursa de maraton si am reusit sa-l termin in mai putin de 4 ore mi-am dat seama ca sunt puternica si mi-am promis ca niciodata in viata mea nu o sa mai mananc ca un iar la maratonul urmator voi avea un corp de invidiat - si exact asa a fost!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by alic
te ajuta cu ceva faptul ca bei ceai verde? simti vreo schimbare?
eu beau ceai verde doar doua luni pe an (de regula primavara)si pot spune ca imi este de mare folos parca ma invigoreaza,imi da energie, - cred ca nu contribuie efectiv la slabire pentru ca il beau destul de diluat - eu nu suport in general ceaiurile - si citeam undeva ca pentru a slabi cu ceaiul verde trebuie baut chiar si doua plicuri la o ceasca ceea ce pentru mine ar fi imposibil
insa dimineata imi fac 2 l.de ceai din doua plicuri la care adaug 2 grapefruituri sau lamaie/portocale/dupa caz le pun in sticle si il beau pe parcursul in loc de apa
zilele astea completez listuta cu dietele urmate de fete si rezultate