Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by nicoll_mada
Asa ca azi am luat la mine 5 din cele 8 fructe pe care le pap pana in ora 15,ramanandu-mi inca 3 pana la culcare.
bine ca nu renunti - chiar am nevoie de cineva care a dus dieta cu grapefruit la capat ca sa vedem cu ce rezultate
felicitari pentru primele kg.pierdute si tot asa in continuare pentru ca peste putin timp sa poti sa spui ca si gusta ca nu vrei 60 ci 57
cand omul are aproape de 80 de kg. si 60 se pare ceva ireal dar un exemlu in plus ca se poate slabi...
din pacate pauza mea s-a terminat sper sa mai am timp sa intru mai tarziu
oricum sunt in zona si nu uit nici de floricele
O zi cat mai buna!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Alyna24 spune:
Raportez si eu 51kg!
Si am intra in cele 2 perechi de blugi preferati de dinainte de nastere!
Eu in continuare mai mult nu mananc, dupa 7 seara mai mult fructe, ziua ciugulesc cate ceva dar NU paine, fainoase si dulciuri(de la care nu credeam sa rezist)>
Chiar am facut tort, prji, pizza...diverse ca sambata am dat o mica petrecere in cinstea sotului si....abia m-am atins de cate ceva!Nu credeam sa nu mananc tocmai eu din ceea ce facusem!
Spor la kg date jos!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
eunice78 spune:
Din pacate de cand am inceput serviciul, adica din septembrie nu am mai facut tae bo deloc, iar pilates extrem de rar.Ma omoara programul iar seara sunt asa de obosita incat abia mai respir, numai de sport nu imi arde, din pacate. Iar la birou stau numai pe scaun. Singurul lucru pe care il fac acum e ca mai cobor cu o statie mai repede de la metro si merg pe jos pana la serviciu, iar la serviciu nu mai folosesc liftul decat in caz de urgenta ( lucrez la et 6).
Iar azi am mancat 3 grapefruits.
Fetele care ati ajuns la opt, se vede ceva pe cantar? Si in ziua cu 8 bucati ati mai avut puterea sa mai mancati si altceva? Adik a mai incaput ?
Spor la slabit!
quote:
Originally posted by Luna75quote:
Originally posted by eunice78
Si, of topic, Luna eu nu am fost niciodata in Dubai dar mi-a placut mult cum ai scris la vacante asa ca la anul poate imi fac concediul pe acolo..
sigur nu iti va parea rau.
in legatura cu sala de fitness chiar nu demult citeam de o franciza a unei firme americane prin care sala de fitness este deschisa non-stop fiecare abonat avand un chip cu care deschide usa
tot din cauza programului anormal de lucru nu pot nici eu sa frecventez o sala de fitness in schimb noroc cu alergatul caci pot si la 5 dimineata dar si seara la 22 daca vreau
tu mai faci tae-bo? imi amintesc ca anul trecut practicai
intr-adevar e foarte interesat chiar imi aduce aminte de miscarile pe care le invatasem in tinerete la karate si sigur ca programul functioneaza
eu din pacate nu mai fac pentru ca m-am lenevit sau mai bine zis nu ma am dispozitie pentru prea multe acrobatii.O perioada destul de lunga am facut pillates iar corpul meu s-a obisnuit cu miscarile lente/suave
oricum alergatul imi este suficient pentru programul cardio
deci prima zi de grapefruit - la cat mai multe!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Iata ca de azi am intrat in descrestere....Doar 7 fructe la orizont.
Luna asa este,am strans din dinti si am papat.Sa nu credeti ca ma innebunesc dupa grapefuit,dar vointa a fost mai puternica.E drept ca am pierdut 2kg.Si e la fel de drept ca nici nu prea mananc in timpul zilei,dar seara mai calc stramb si mai mananc dupa 19 mancare gatita.
Eunice ai sa razi dar mie mi-a fost mai greu in ziua cu 7 grapefruit fiindca le-am indesat pe toate pana-n ora 15.Ieri,cand am avut 8 la activ,le-am lungit pana seara si a fost mult mai acceptabil.
Fetele,apropo,la cat timp se poate repeta cura?Am sa incerc si altceva dupa,gen dieta daneza sau ceva mai permisiv cat de cat.Dar parca asta cu grapefruit,care in rest nu era f drastica...mi-ar mai face cu ocvhiul.Va pup,intru mai tarziu sa vad ce mai faceti!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by nicoll_mada
Am sa incerc si altceva dupa,gen dieta daneza sau ceva mai permisiv cat de cat.
ma bucur ca esti hotarata sa duci dieta pana la capat
pasul urmator ar putea fi regimul Scarsdale - unde poti continua cu grapefrutul pentru ca timp de 2 saptamani se mananca la micul dejun cate o jum.de grapefruit sau cand nu ai chef de grapef.poti manca ananas
eu sunt la q 4 zi de Scarsdale nu zic ca e usoara dar in comparatie cu daneza e floare la ureche iar rezultatele de la sfarsitul dietei sunt acelasi
de la inceputul dietei am mancat doar fructe,piept de pui la gratar,tuna cu lamaie
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
am intrat in cele 2 perechi de blugi preferati de dinainte de nastere!
mai bine nici nu se putea.
Felicitari!
intr-adevar dupa o perioada de restrictii parca corpul se autoeduca si nu ne mai e pofta nebuna de toate prostiile
silar spune:
Raportez 60,7 kg . Sunt super incanta si astept cu interes ziua cand voi vedea pre cantar sub 60 kg. Azi e ultima zi din cura cu grapefruit - si functioneaza, incepe sa-mi placa ce vad in oglinda. M-am obisnuit sa pap in fiecare dimineata 1 buc grefa si o sa continui asha. Sa nu uit de cele 27 bobite de dim si de aerobicul de 3 ori pe saptamana.
Multe kg in minus.
pup la fete si bebitzi
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gusta
asa ca lupta mea mai continua pana la 57.
ti-am pus floricelele pe care le meriti din plin.Am modificat si targetul si sper ca in curand sa fii noua vampa
ce dieta tii acum?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Luna eu nu am fost niciodata in Dubai dar mi-a placut mult cum ai scris la vacante asa ca la anul poate imi fac concediul pe acolo..
revenind inca o data la subiect iti amintesc ca este si un topic in prezent(destul de animat) despre Dubai la Calatorii
recent au fost doua fete si le asteptam cu impresii + alte fete gata de plecare
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Imi place f mult cum va incurajati una pe cealalata si cum impreuna reusiti sa scapati de kg in plus.
Tin si eu cura cam de dupa sf. Ion, insa am tinut pe bucati,( adica putine zile si apoi pauza)cu toate astea rezultatul ar fi de 4 kg in minus. Acum am 66 kg la 1,65 m si scopul meu este ca pana la vara sa ajung macar la 60 kg. Bineinteles ca ideal ar fi sa ajung la 55, dar mi-am propus scopul de 60, parca pare mai usor de atins. Insa citind experientele voastre si vazand ca unele fete au slabit chiar si 20 kg destul de repede, m-am ambitionat si mai mult.
Am vazut ca unele dinttre voi tin in paralel si cura cu boabe de orez, vreau sa tin si eu si am uitat sa incep aseara, oare dc incep de maine e bine? Si inca o intrebare: dupa ce iau bobul nu trebuie sa mananc nimic 2 ore, dar cafea pot bea? Fara cafea nu ma pot dezmetici
Va si va doresc spor la slabit!
Ioana
animalutele mele iubite