candida dauneaza sarcinii ?
Raspunsuri - Pagina 2
claudinna spune:
buna!
si eu trec prin asha ceva
adica am aflat ca am candida, insa nu am mancarimi, nici usturimi
mi-a dat doctorita sa fac un tratament 10 zile cu spalaturi (cu ajutorul unei seringi de 20 ml) cu 1 l ceai de galbenele la care se adauga o lingura de bicarbonat de sodiu. ceaiul se raceste, atat cats a nu fie insa prea rece. mi-a mai dat si o crema, nu mai stiu exact cum se numeste, insa am citit ca tr precautie in sarcina, asha ca nu o folosesc, ca sunt si in luna mica.
despre tratament mi-a zis ca dupa cele 10 zile consecutive, sa fac spalaturi o data pe saptamana...nu cred ca afecteaza sarcina
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+
aylin_tarcan spune:
cel mai bine este sa scapi de ea. se tratateaza si in sarcina si nu este periculoasa decat in sarcina mai avansata si daca este foarte abundenta - induce ruperea membranelor. exista mai multe tipuri de ovule sau de unguente pentru candida in sarcina. in primul trimestru in general se evita administrarea lor. deci, fa o analiza de secretie si in urma ei afli. nu se intampla nimic grav daca ramai insarcinata cu candida, dar .... si depinde cat de deranjanta e.
mai zicea cineva: poti sa nu ai candida si sa faci in timpul sarcinii pentru ca se schimba PH-ul.
poti sa te spelii cu ceai de galbenele si pelin, la fel si bicarbonatul este bun sau septovagul (sunt pliculete cu pulbere)
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
vrajitoarea spune:
mersi mult de raspunsuri.nu stiu daca e candida,am avut de mai multe ori si mi-a trecut,am mai facut iritatii si de la gelul intim rau de tot si mi-au trecut cu ovule de la hofigal parca.mai am putin timp pana la ovulatia asta ,dupa aia imi fac analizele toate.oricum mi-e tare frica s mai fac un bebe.pe mine nu ma ajuta nimeni,sotul vine tarziu,parintii sunt departe si cu asta mic mi-a fost f greu darmite cu mai unul.nu stiu inca ma tot gndesc.as vrea sa mai aiba un frate ca asa e bine.
diana,mama lui andrei