Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxanicooooo!!! maine intram in saptamana 37 Merita sa ne cinstim Pana la 39-40 de sapt chiar ca vom fiii ti

Fetelor...hai ca incet incet ajungem la termen!!!!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Natyyyyyyyy
am citit rezultatele partiale la analizele de trim III si am vazut ca am colesterul 405, stiu ca nu e bine deloc. Te rog ajuta-ma si explica-mi ce e asta. La inceputul sarcinii era 194. Daca poti da-mi un raspuns te rog, pentru ca sunt ingrijorata rau.

+29, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

LA MULTI ANI,NATY! iti doresc multa sanatate si sa ai parte de o fetita sanatoasa si cuminte.
multumesc pentru raspuns.pupici.
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!

diana_g 33+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Asa-i mami Simonette! Trebuie sa ne cinstim!!

Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu opresc calculatorul ca vreau sa stau intinsa in pat si sa ma uit la tv...

Pucca
, eu zic sa nu panichezi pana nu stii exact despre ce e vb! Si mi se pare un salt enorm de la ultima si pana acum...

V adoresc o seara frumoasa!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pup simonette,bubu si toate fetele..
Tocmai a venit randunoiul si mi-a gasit Uscosin.
Acum ma uitam pe prospect, si m-am cam speriat ca sunt asa multe reactii adverse...cica nu e recomandat in tahicardie,afectiuni gastro-intest (ce am eu) plus ca si constipa.
Dar,nu-i nimik...bag,ca doar beneficiul e mai sus,nu? poate scap de cosmar ca tot mai am contr..

Simo, roxana tinem pumnii pt inca ceva sapt.!Dea DD sa ajungem toate cat mai aproape!!

Stela27+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png ; http://community.webshots.com/user/strstella
"In sfarsit, pasim si noi in luna a 7 a.Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetelor!

Mussara vazut burticos tare mumos!
Adriuta am sa caut vestitele masuratori negre si mersi mult de apreciere , dar sa stii ca de multe ori ma gandesc daca nu e prea mica burtica mea (desi dok mea de acasa imi zicea tot timpul ca e f bine asa-poate mi se pare si din cauza ca sunt inalta)..si totusi imp e sa creasca bebelusa cum trebuie, tare sunt curioasa cat o sa aiba greutate si lungime cand o sa nasc ...
Sovi super pozele!!! ce morcoveatza erai!!!
Super vesti SIMOO sa traisca bb Yannis grasan!!
Mami super bancurile

Roxana imi pare ff rau de prietena ta..off Doamne!!

Laly si eu fata cu dor!
Stela ce frumos cu binecuvantarea!! Doamne ajuta!
Simo27 supeerr!! sa traiasca bb Samuel si sa mai stea la dospit ... mai vad ca numai grasunei pe aici, ce dragutz
Mary spor la mutat, dar ai grija sa nu te obosesti prea mult!
Ela ce frumos v-ati distrat!! cool
Violeta ce funny... v-ati mutat in living..hihihi
Cami sa-ti traiasca si tie bebicul si baga apa... am obs ca si eu in ultima vreme am inceput incetul cu incetul sa maresc cantitatea de apa... ceea ce e f bine, ca de felul meu nu cred ca bagam nici 1l pe zi..

si sa bagam si un pic de galerie:
HAI Pucca!!

Naty vreau poze cu sarafanul de graviduta!
Ce bine Oana ca scapi de servici si te linistesti si tu!
Simo si Roxa ce putin mai aveti voi... cum trece timpul!!

cred ca am vrut sa mai spun ceva...
aa... gata mi-am amintit..
Mai americanii astia sunt nebuni cu reclamele de la tv...TOATA ZIUA FAC RECLAMA LA MANCARE!!! deci sa mori nu alta... si pe urma te mai intrebi de ce majoritatea sunt obezi... deci pe bune 5 min film si reclame la greu la orice fel de mancare vreti voi,pe langa pizze, burgeri si alte alea.. si normal ca mi se face chiar si satula.. ata ete... o sa ma obisnuiesc si cu asta...
apropo creveti(shrimps) avem voie?

randunicile si sa aveti o noapte lina fara insomnii!

Mihaela 31+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mihutza, mananca mama creveti, mananca si pt mine vreun kil!
Stela, pai nu ti-am zis de la inceput Uscosin? Ca stiam ca numai pe asta il gasesti, il aveau si in spital. Si mai lasa prospectul ala..."afectiuni gastro-intestinale" sunt f multe, e o intreaga specialitate, gastrita ta n-are nici o legatura cu scobutilul. Si tahicardie de la supozitor...ma faci sa rad; sensul supozitoarelor e acela ca efectul se obtine pe complet alta cale decat un medicament luat pe gura; la fel pt medicatia injectabila.
Pucca, prima idee e ce a zis si Simonette: analiza e eronata si mai degraba as crede-o pe prima, plus ca regula in sarcina e ca scade colesterolul. Pe de alta parte, chiar daca e valoarea reala, atunci e extrem de mare si ca sa previi un infarct (dar nu acum !) ti-ar trebui un tratament care in sarcina oricum e interzis. Asa ca eu zic, daca poti, sa repeti colesterolul; sau, daca nu (pt ca nu esti in situatia sa te pui pe drumuri pt probleme care nu sunt vitale) sa tii un pic de regim fara carne grasa (porc si chiar vita, mezeluri grase), fara unt si margarina,cu oua maxim 3 pe sapt, cat mai mult peste, chiar sardele sau ton de conserva, ulei numai de masline si multe fructe si legume. Dar, repet, parerea mea e ca e o greseala. Aveai 12 ore de nemancat?

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihutza, shrimpi zici?? Sunt lesinata dupa ei! Din aia mari la gratar cu mujdei...sau din aia pitici in salate sau orez ...yamiii! Daca ti-e pofta poti sa papi, ca doar nu mananci tone! Maine imi cumpar si eu!

Aseara, la pizza cu colegii am gustat de la toti , o fata chiar isi luase o salata cu shrimpi si iaurt, buna rau!

Mai, dar pofticioasa am devenit...
Am citit "la bucatarie" ca a facut Roxana chec si acum ce credeti ca am eu in cuptor
Abia astept sa-l pap!

Simonette si Roxanici, ce putinel mai aveti! Doamne Ajuta sa treaca repede 3 saptamani! Ma ia cu emotii cand ma gandesc!
Pana nastem noi, cele care abia am intrat in trim III voi aveti bebici grasunici de 2 luni

Oana 27+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

toate randunicile...eu plec la culcare ca mi-e un somn de nu mai pot....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput