Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(76)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Kya, bv vecinica...bine ca te plimbi..asa o sa dispara si urma depresiei.Asa ar trebui sa faca si clau si sa revina "noua" pe crengutza.
Cand ai comandat tu caruselul la quelle? Dureaza cam mult parca...
pucca si asteptam vesti bune luni.
Pup o Naty
care se giuguleste pan la pranz.F bine! Macar atat. Mi-e mie cam mila sa-l tot giugulesc pe randunoi ca hop..se trezeste saracu "domnul" si mai rau ii fac.
Frumos carutzul,dar vad ca e pt dupa 6 luni.Aha,am citit argumentul tau de dupa.
Eu la fel m-am gandit-sa luam ce trebuie neaparat pt bebe (patut,carusel,caditza, cos si accesorii, iar carutz si altele dupa nastere cand o putea si mama,adica yo, sa dea fugutza prin magazine.
Si,apropo,am constatat si eu ca randunoiul habar n-are de detalii,asa ca nadejdea lor....deh,o fi vreun tatic altfel?
Ma bucur ca ai primit ceva de suflet de la randunoi si ca ai avut o zi speciala.
Colegii stiu ca n-ai vrea ceva pt bebe??Ca poate.
surprise.
Stiu cum sunt unii parinti, si mama a avut grija sa-mi spuna demult sa nu cumva sa cumpar ceva pt bebe, ete scartz, ca aia era problema.Daca eram eu sanatoasa,ehee, nu mi-ar fi scapat vreun magazin de bb, dar asta e...!
Trage si tu niste poze cu rochita cea noua,macar atat,dc nu se va purta prea mult, si simte-te ca o regina...da dispozitie buna...dar vezi sa nu se "umfle" prea tare randunoiul, ca n-are ce face decat sa iasa la aer.
Apropo, randunoiul meu a fugit de dimineata la tara,la pescuit cu nepota-miu.Ce era sa-i mai zic, dc omu a simtit nevoia sa iasa la aer?
Si referitor la pastile,ai dreptate.Asta vroiam si eu sa subliniez prin reactia farmacistei, ca dc ea n-a auzit de asa probleme ca noi,nu are de unde sa stie ca riscul e mai mare dc nu iei.Asta e..oricum il pun pe randunoi sa mai caute supozitoare.
Intrebam mai devreme de supozit cu glicerina-o fi bine sa iau zilnic sa nu mai trec prin experienta de ieri?
Apropo,marti treb sa merg la control.Sper sa revin fugutza "la plapumioara",ca-i mai bine,analizele sa iasa bune si colul sa fie ok!
pup
Stela
27+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png ; http://community.webshots.com/user/strstella
"In sfarsit, pasim si noi in luna a 7 a.Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
delphin spune:
Gata, am citit tot!
Ma bucur pt. bb grasunei de simonici si pt. toti ceilalti! Sa dea Domnul sa fie bine pana la sfarsit pt. toata lumea!
Naty, sunt patuturi simpatice la Ykea si nu la preturi enorme...sincer nu-mi aduc aminte acum daca si cu sertar, iar cadita sa stii ca este la ikea, la un pret destul de bun, dar doar culoarea blue. Sper ca nu te deranjeaza prea tare. Eu am luat salteluta de infasat roz, pt. ca era la un pretz bun si mi-am zis ca oricum o acopar cu un prosop, ca sa nu-i fie rece la fundulez la bb.
Despre carutz... daca tie ti s-a pus pata pe ala, atunci acela sa fie, insa asa cum spuneau si alte fete, va fii putin cam dificil pe timpul verii fara carut . e drept ca si marsupiul e o solutie. Eu deja l-am achizitionat..![]()
Sovi
pt. griji! Barcelona e la 650 km dus-intors fatza de unde stau eu. e drept ca de cele mai multe ori uit ca suntem 2in1 dar deocamdata, multumesc lui D-zeu inca ma pot deplasa "sprintena" ca o caprioara. Chiar daca azi ma simt ca o balena esuata pe tarmul marii. Are grija randunoiul sa-mi ridice moralul, zicandu-mi ca toate aste sunt pt. o minune. Eu ma imbarbatez zicandu-mi ca mai am putin...
Luni pleaca randunoiul la ski, adica la un concurs de biatlon...home alone din nou...dar apoi cred ca va merge si cu noi un week-end, macar pt. Seb. Eu vreau la Spa, ca stiu ca e una pe acolo![]()
Am uitat ce mai vroiam sa scriu...Roza asta
. Va pup si revin!
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
Roxana, chiar iti multumesc pt sfaturi, doar de-aia v-am si aratat...Nu stiu, pata, e drept, mi s-a pus, dar daca tot s-a hotarat "democratic" ca nu luam inainte de nastere mai am timp sa studiez si alte variante sa vedem daca ne va placea altceva mai mult.
Stela, pune mama supozitor cu glicerina si de mai multe ori pe zi daca vrei (glumesc!), gandeste-te ca e ca un sapun care-ti ramane in fund, n-are nici o treaba cu Teodora ![]()
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Ce faceti, ajungem pe pag 2! Codaselor...
Ariel, am vazut Ratatouille!! Super dragalash...
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Ali_bia spune:
Azi nu mai suntem ciripitoare?????
Unde sunteti?
Eheheheheeeeee.....
Da' chiar ajungem pe pag 2....![]()

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
28+
Bebe2
Pozele mele
Simo27 spune:
eu sunt prezenta...am stat doar in pat ca am avut niste intepaturi in burta de toata frumusetea
,si m-am si speriat...dar acum au mai trecut!Sa stii ,Stela,ca nici eu nu am gasit supozitoare scobutil,asa ca am luat pastile,la farmacii ziceau ca nu se mai fac
...Naty,tu unde ai gasit?
In alta ordine de idei,ieri mi-a fost bine...azi,mi-e rau!Am impresia ca nu ajung la saptamana 37!!!
Simo,mamica lui DAVID
,
34+ cu SAMUEL
Nicoleta spune:
Simo, am citit vestile de ieri, sunt suuuuper!! Ai grija de tine si sigur vor trece problemutele de azi.
Noi ne pregatim de chef, maine... 
Nicoleta
28+ (cu Matei, DPN 21.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
mstela spune:
Io sunt p'aci,dar tot cu contr.
Si randunoiul nu gaseste supoz scobutil.
Mai cauta acum..off..zici ca nu se mai gasesc,simo,aa?Stai cumintik si tu ca treb sa fie bine.Nu te agita!
Ms Naty de sfaturi.
Tot nu ma lasa contractiile,prevad marti o internare.

Am marit doza de gynipral la 4 ore juma.Mama masii de contractii..

Stela
27+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png ; http://community.webshots.com/user/strstella
"In sfarsit, pasim si noi in luna a 7 a.Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
simonette spune:
Am vazut ca nu gasiti supozitoare cu scobutil...nu se mai numesc asa, dar farmacistele ar trebui sa stie acest lucru!!!
Se numesc: SCOPANTIL sau USCOSIN, si mai degraba intrebati de uscosin ca eu de cate ori am luat in sarcina asta cerand scopantil mi s-a dat uscosin! De fapt este acelasi lucru sub o alta denumire! Pup si sanatate multa! AAA...si nu mi s-a intamplat sa nu gasesc la vreo farmacie...
Naty, nu reusesc sa vad caruciorul desi sunt f. curioasa, insa daca vrei si parerea mea...as zice ca totusi este f. util caruciorul MAI ALES in primele luni de viatza! Oriunde vei merge cu Yulia, te va ajuta f. mult... Eu aveam si scoica si marsupiu si portbb la Luca dar nici unul nu se compara cu comnfortul pe care il avea bb in carutz... Carutzul este cel mai util, desi nu zic ca nu ai putea sa te descurci si fara el, dar gandeste-te si la tine...
Este doar parerea mea...voi faceti ce doriti!
Pucca, Pucca!!!

mami de
Luca si
in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR maxim 4 sapt!!!!
bubu05 spune:
Hei, ce putin ati ciripit!
Noi am dormit, apoi am papat 2 pungi cu pufuleti ![]()
Naty, mi-au placut toate carucioarele Brevi, chiar sunt super usoare! Dar la fel ca Roxa iti zic, eu cred ca e indispensabil in primele luni. Mai ales ca te vei mai duce si la cumparaturi cu bb, pe la piata, pe la paine...asta daca esti singurica ziua pana vine randunoiul si e musai sa iesi. Cel mai bine ar fi de vazut live, ca poate, totusi, nu e asa inclinat si ai putea s-o pui pe Iulia de la inceput, chiar daca la recomandari zice de la 6 luni. Plus ca trebuie sa-ti iei dupa tine gentuta cu de toate pt. bb, ca nu stii de ce ai nevoie.
Steluta, doamne ajuta sa trecem toate cu bine si trimestrul III, mai ales tu! Sa stai cumintica!
Pucca, fac si eu galerie!
Nico, LMA pt. maine pt. Stefan, ce flacau mare ai si tu, sa creasca mare si sanatos si petrecere frumoasa!
Eu maine ma duc la servici de la 11 la 17, apoi marti si miercuri si gata 
Oana
27+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze