Nou stil de viatza (171)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Claudia, da, m-a trezit Teodor pe la 7 si ceva, ne pregatim sa iesim la cumparaturi. Azi cumpar multa branza de vaci (de la tarani), vreau sa fac o crema de branza cu verdeatza, poate si o praji insiropata cu branza, ma mai gandesc...
mephala30 spune:
Criscosty, ei, papi si tu o felie de tort, gusti doua-trei prajiturici si mananci mai putin azi.
Il serbati pe Dany maine? (ziua lui e pe 30 ian, a ta cand e? vad ca nu sunteti la "zile de nastere")
CRISCOSTY spune:
Carmen nu-l serbam maine, dam comanda de tort ptr. marti, de fapt de doua torturi...unul ptr. gradi si unul ptr. acasa cand o sa mai vina cativa copii din bloc. Ziua mea este pe 26 august, dar ne-ai trecut deja la zile de nastere
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Ziua mea este pe 26 august, dar ne-ai trecut deja la zile de nastere
cred ca e a treia oara cand repet aceeasi greseala, , scuza-ma!
gusta spune:
Neatza .
Runda 2 de cafea o beau cu voi.
Pup toate fetele si revin intai sa mai citesc ce ati scris.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata gagici,
I-auzi mai, faceti pariuri pe seama mea. Ca sa va elucidez misterul: nici gand de amorteala, cautat, gasit surubul, montat impreuna surubul si apoi nani ca un prunc pana acum.
Acum imi savurez cafeau si ma gandesc ce am de facut azi.
Revin mai tarziu cand ma trezesc de tot,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
Deci, facurati prostioare da??? incepu Carmen care trepida la frisonul Solomon, continua Anda care monta surubulpierdut de olandez, ei, Marilena ia zi tu ce ai facut??? Tzuni decodasi pana la urma???
hai sculareaaaaaa! si la a doua cafea!
gusta spune:
Sa inteleg ca Delia si ANky au mai ramas la petrecere cu Depeche Mode.
An-k frumoasa familie si bine ai revenit.
Anca bine ca mi-ai elucidat misterul.
Carmen acuma am inteles eu ca tu erai deja rezolvata.
Claudia eu am dormit neintoarsa ca chiar daca vroia ceva era imposibil.
Hai Tzuni lasa decodorul ca acusi se scoala copilul si trebuie sa te stie mama disciplinata.
Crys de la o prajitura nu moare nimeni.
Anca am ajuns la vorbele tale mai bine ne lasam in fiecare zi loc de o gurita de ceva bun decat sa clacam si sa avem pofte si sa rupem dulapurile ca vrem ceva dulce.
Hai un pic la vorba ca dupa poate diseara mai facem vreo petrecere ca azi cica mi trebuie sa si muncim.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata si de la mine,
Ce somn imi e...savurez niste cereale si mai citesc un pic pe aici inainte de a ma apuca de invatat.
Ce zi frumoasa e afara!
Va pup pe toate ca tare bine ne-am distrat aseara.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata natiune!
Al naibii decodor! Bun baiat...
Ne-am trezit si noi cu greu pe la 6 sa bem un lapte si-am mai dormit apoi pana pe la 9 jumate. Acum papam ceva si iesim la o plimbarica.
Meniul meu de azi:
D: cafea cu zaharina
P: gratar de pui cu salata verde
C: cereale cu lapte, cred.
An-k, super bb si super copii ai! Felicitari si sa aiba amandoi noroc in viata! Da' ia zi-mi mie, de la ciorba aia fantastica au iesit asa de faini copiii? Sa nu-ti faci griji pt silueta, ca aici cu noi, o austezi tu in timp...
Roxa-Boxa o sa innebunesti cand o sa vezi cat am scris de ieri!
Mik, pe unde esti? Mi-e dor de tine! Te-ai suparat pe noi?
Revin. Fug la cafea.
Gusta, in seara asta ce ne pierdem? Mintile?
Delidana, spor la invatat
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos