Nou stil de viatza (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni ne pierdem tot ce iti doresti tu da pana la final trebuie sa le gasim .Ai vazut ca e bun si decodorul la ceva.

Delia spor la invatat.

Carmen sa inteleg ca esti la piata.

Anda hai o idei de ceva bun dar sa nu ingrase.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gusta ai dreptate, mai bine mancam in fiecare zi ceva dulce, putin normal. Asa ca eu ma gandesc deja ce prajitura sa-mi iau
Delia spor la invatat!

Gata, plecam afara. Va pup pe toate

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

WHAT????? un capitol intreg????
Ma duc sa

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,ce matinala ai fost.Fi-miu s-a trezit pe la 03:00 si a aprins luminile prin casa,nu ii place deloc sa doarma singur si cred ca a visat ceva.L-am luat la noi in pat dar atita s-a foit ca foarte greu am adormit asa ca ne-am trezit tirziu.Nu mai stiu ce sa fac cu el,daca doarme cu Bia doarme tot dezvelit si vad ca ii curge din nou nasul.Sper sa nu ne pricopsim cu gripa din UK care cica ne onoreaza cu prezenta in curind.
Apropo de concurs,care ii smecheria, vad ca unii membrii au avut ocazia sa raspunda de nenumarate ori.

Anca,mami de doi nazdravani

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Vad ca ati plecat la cumparaturi,imi beau si eu cafeaua si fug si eu la cumparaturi,o sa ma abtin sa cumpar prajituri.Imi rezerv momentul de ziua lu' Bia.Mi-a dat comanda ca ii trebuie tort cu mica sirena(Ariel),asa ca tre sa ma execut.Ma execut sa comand si eu la rindul meu,ati inteles,nu.Pentru un astfel de tort imi trebuie scoala serioasa de cofetar,asa ca nu ma incumet sa ma apuc de el.

Anca,mami de doi nazdravani

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza dragelor, m-am trezit la 10, am fost la cumparaturi ca juniorul a ordonat cereale cu lapte la micul dejun si eu n-aveam lapte
Lanterna mea nu mai are baterii, doarme si acum la trecut de 11 si imi vine s-o sparg Am zis ca mergem azi la Ikea, vreau un fel de dulap cu gauri multe, despartitor de camera sau cam asa ceva.
Iuhuuuu, a venit acuma posta cu tricoul lui fi-meu de la dvd-ul cu muzica si dans. Doamne cat si l-a dorit,nu va puteti imagina. 20 de euro am dat ep el, dar am copilul nu fericit, in extaz de-a dreptul.Acu iar danseaza, deh , are tricou portocaliu cu emblema Tanz Alarm.

Va pup mai bag o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

m-am imprietenit cu trifoiul, m-a vizitat a doua oara in dimineatza asta. Daca stiti raspunsul, nu ezitati, mi-l spuneti mie si impartim suma.
Anky, nu-i nici o smecherie, trebuie sa stai cat mai mult pe forum si sa ai bafta sa te aleaga.

Marc, sa porti sanatos tricoul si mami sa mai cumpere!

Marilena, am fost la piatza, am cumparat branza de vaci, cas de vaca si lapte dulce.
Am vazut si urzici, in ianuarie, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ne-am intors de la plimbare ca de la grajd. Maria s-a intins pe burta in noroi . A crezut c-o cert, dar eu radeam ca vaca-n targ...si-a-nceput si draga de ea sa rada. Abia am carat-o pana la masina. Am spalat-o,a papat si acum doarme. Moaaaama, ce-am ajuns sa scriu! Inca nu-mi vine sa cred ca-s mama! Parca-i prea frumos ca sa fie adevarat!

Rolo, inca citesti?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

CArmeeeeeen, ai castigat la lotņ????Da si mieeeeeeee

cred ca sunt in prag de divort, sunt umflata de plans, m-am certat graoznic cu consortul, acum a plecat cu copilul,or sa vina diseara probabil.Nu mai este nimic,nimic...ma invart pe aici si nu stiu ce sa fac,nici macar ce vreau cu adevarat.Desi e asa de o vesnicie,tot n-am realizat totusi ce vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mamica dulce nu mai plange Daca tot esti singura acasa, pune o muzica frumoasa, umple cada de baie si pune spuma multa. Fa o baie calda, creia o pauzaste-te si relaxeaza-te. Gandeste-te ca fericirea noastra depinde de starea pe care singuri ne-o cream in interiorul nostru. Fericirea noastra nu e la ceilalti! Hai, curaj! Sigur esti tensionata acum. Si cand revin acasa, intampina-i zambind!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput